60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimse uğramıyomu buraya ya,nerde takım ruhu,birbirimize gaz vermemiz lazım.Bahar rehavetimi çöktü.Haydin kızlar silkelenin ve kendinize gelin.Bu haftanın güzel geçmesini istiyorum,havalar güzelleşiyo,kiloların bir an önce gitmesi lazım.Ben bu hafta da en az 1,5 kilo verecem. hadin bakem gayretlenin,yoksa beni kıskanırsınız bak demedi demeyin-tatlicadiarzu-

beni gören arkadaşlar çok teşekkür ederim. rahatlattınız beni. kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. Evet artık bu yarışta ben de varım. Artık daha sistemli diyet yapmaya ve her gün düzenli sporumu yapmaya çalışacam.

herkese merhaba. bende bu gruptayım.
boy 166 kilo 67 . zayıflamayı her gece uyurken cok istıyorum. sabah kalktıgımda yürüyüş yapacagım çok su içecegım ve az yıyecegım diye kendime söz veriyorum ama sabah kalktığımda hepsını unutuyorum sankı. özellikle akşam yemeklerınde gözüm dönüyor sanki. sanki bana yemek yemek için verilmiş belli bir süre ver ve o sürede ne kadar cok sey yiyebilirsem o kadar yemeye çelısıyorum. kendimi frenliyemiyorm. yemek bitince de ne yaptım ben o kadar yıyecek ne vardı sankı dıyorum.:çok üzgünüm: hayatımda bir disiplinsizlık söz konusu. bu sitede insallah motıve olabılırım ve amacıma ulaşabılırım

Sevgili newlife. öncelikle ben bu kürlerden fazlaca uygulamış biri olarak sana biraz bilgi vereyim istedim. Daha önceki diyetlerimde uzunca bir süre soğan haşlayıp suyunu içmiştim. Orta büyüklükte 3 tane soğanı 1 lt. suda kaynatıp akşama kadar belirli aralıklarla suyunu içiyordum. Faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Çünkü ben zor kilo veren birisiyim. ve soğan suyu içtiğim dönemde kilo vermem hızlanmıştı. Lahana suyuna gelince, 7 haftalık bir kürt uygulamıştım. (işin açığı çok zor gelmişti) Ama çok fazla bi faydasını göremedim. Elma sirkesine gelince hala her gün yatmadan önce içiyorum. Zayıflatmasa bile pek çok şeye faydalı olduğunu bildiğim için onu bırakmayı düşünmüyorum.

egoistcim ben de yeniyim ama senin gibi yenik değilim ) eğer akşam verdiğin sözleri sabah unutuyorsan yaz ve her zaman gözüne çarpacak olan bi yere as. mesela buzdolabının üzeri çok ideal bir yer. Ya da daha önce zayıfsan eğer, o fotoğraflarından birini aynanın önüne koy. Bi şimdiki haline bak, bi de eski haline. Bu da çok motive ediyor.

ılaybaşak söylediklerını deneyecegima.s tesekkür ederim.önceden 53 kiloydum o fotografları asıyorum hemen

merhaba kızlar size bir sellülit giderici formül vereyim hem ucuz hem etkili bende bugün başladım
1 lt suya 1 tatlı kaşığı anason,1 tatlı kaşığı biberiye,1 tatlı kaşığı rezene 5 dak kısık ateşte kaynatın sonra 10 dak. demlemeye bırakın sabahları hazırlayıp için bol limonla sonra bakın bakalım sellülit kalacak mı

gözün aydın bir tanem...çok güzel bir haber...hihoyyyt

sağol ablacım çok mutlu oldum delikafaduldensenin ben ümitsizliğe kapıldığımda söylediklerin hep aklımda başaracağım başaracağız:1hug: inşallah çok teşekkür ederima.s. ben yeşil çay yapıp içeceğim şimdi hadi beraber içelim arkadaşlar:içelim:

Son düzenleme:

hoş geldin egoist,bir an beni anlatıyosun sandım. doğru yerdesin yanlız ben iştah kesici ürün kullanıyorum.hergün düzenli olarak bir saat yürüyüş ve parklardaki aletlerle çalıştım.bol su içtim,ARKADAŞLAR GÜNDE 2 BARDAK SABAH VE AKŞAM YATMADAN ÖNCE BİR BARDAK ILK SUYA ELMA SİRKESİ KOYUP İÇİN.bir haftada 2 kilom gitti.

ben de ekledim hacercim:1hug:

çok teşekkürler canım.soğan kürünü deniycem mutlaka.bişey kaybetmem dimia.s.

canım elma sirkesi ne kadar katılıcak 1 bardak suya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…