gözün aydın bir tanem...çok güzel bir haber...hihoyyyt
kızlar saat 5i geçiyor
hala liste yok ortada yerimseniben
yarışma ne olacak peki ?
herkese merhaba. bende bu gruptayım.
boy 166 kilo 67 . zayıflamayı her gece uyurken cok istıyorum. sabah kalktıgımda yürüyüş yapacagım çok su içecegım ve az yıyecegım diye kendime söz veriyorum ama sabah kalktığımda hepsını unutuyorum sankı. özellikle akşam yemeklerınde gözüm dönüyor sanki. sanki bana yemek yemek için verilmiş belli bir süre ver ve o sürede ne kadar cok sey yiyebilirsem o kadar yemeye çelısıyorum. kendimi frenliyemiyorm. yemek bitince de ne yaptım ben o kadar yıyecek ne vardı sankı dıyorum.:çok üzgünüm: hayatımda bir disiplinsizlık söz konusu. bu sitede insallah motıve olabılırım ve amacıma ulaşabılırım
Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:
hcr35 ----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m - 22.3 BMI ---> 64 kg -21.6 BMI ---> % 3.14
aaybis --------------------------------------> 60 kg - 1.69 m - 21.0 BMI --->
candy_happy ----------------------------> 61 kg - 1.60 m - 23.8 BMI --->60 kg - 23.4 BMI----> %1.68
net_perisi ---------------------------------> 65 kg - 1.60 m - 25.4 BMI --->
Sabun --------------------------------------> 65 kg - 1.68 m - 23 BMI --->
xnazx ---------------------------------------> 62 kg - 1.64 m - 23.1 BMI --->
derinn ---------------------------------------> 63 kg - 1.60 m - 24.6 BMI --->63 kg - 24.6 BMI
yonca54 ------------------------------------> 66 kg - 1.60 m - 25.8 BMI --->
saftirik --------------------------------------> 68 kg - 1.65 m - 25 BMI--->
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m - 24.6 BMI---> 59 kg - 24.6 BMI
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m - 21.3 BMI--->
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m - 24.2 BMI--->
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m - 23.5 BMI--->
Mermaid -----------------------------------> 63 kg - 1.61 m - 24.3 BMI--->
durubebek ---------------------------------> 64 kg - 1.59 m - 25.3 BMI--->
Sevgili newlife. öncelikle ben bu kürlerden fazlaca uygulamış biri olarak sana biraz bilgi vereyim istedim. Daha önceki diyetlerimde uzunca bir süre soğan haşlayıp suyunu içmiştim. Orta büyüklükte 3 tane soğanı 1 lt. suda kaynatıp akşama kadar belirli aralıklarla suyunu içiyordum. Faydasını gördüğümü söyleyebilirim. Çünkü ben zor kilo veren birisiyim. ve soğan suyu içtiğim dönemde kilo vermem hızlanmıştı. Lahana suyuna gelince, 7 haftalık bir kürt uygulamıştım. (işin açığı çok zor gelmişti) Ama çok fazla bi faydasını göremedim. Elma sirkesine gelince hala her gün yatmadan önce içiyorum. Zayıflatmasa bile pek çok şeye faydalı olduğunu bildiğim için onu bırakmayı düşünmüyorum.
hoş geldin egoist,bir an beni anlatıyosun sandım. doğru yerdesin yanlız ben iştah kesici ürün kullanıyorum.hergün düzenli olarak bir saat yürüyüş ve parklardaki aletlerle çalıştım.bol su içtim,ARKADAŞLAR GÜNDE 2 BARDAK SABAH VE AKŞAM YATMADAN ÖNCE BİR BARDAK ILK SUYA ELMA SİRKESİ KOYUP İÇİN.bir haftada 2 kilom gitti.
canım elma sirkesi ne kadar katılıcak 1 bardak suya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?