kızlar lütfen ben kilo veremedim diyip köşeye çekilmeyin
bakın listemizi bile 1 haftada oluşturamadık ben tamamladım yine
lütfen kilo veremediyseniz kendinizi listede sabit gösterin
yoksa hiç yapmayalım yarışma falan
canım bu saate kadar dayanmışsın eğer geç uyuyacaksan ya da yedikten sonra pişman olmayacaksan şimdi yiyebilirsin ama istersen sabahı bekle...iradene hakim olabilmenin verdiği gururla afiyetle sabah ye...:jeyyar:
hacercim bu sözler bana mı yoksa...:çok üzgünüm:eğer öyleyse çok üzülürüm...çünkü seni yormayı zaten hiç ama hiç istemem...yarın bildirmeyecek miyiz kilolarımızı kimse tam olarak nasıl olacağını bilmiyor sanırım...şimdi eklemem gerekiyorsa eklerim...:uhm:
yok saat 3 ten önce uyumam ki simdi smdi kahveyle götürücem :icecream:
hayır canım herkese
bak yarışmada kaç kişi var
ben geçen hafta dedim ki ben gelene kadar listeyi tamamlayın lütfen
hesaplayıcıyı bile verdim size
ama geldiğimde liste aynı halde duruyordu
ben tamamladım bugün
yani 1 haftada liste yapamadık
yarın da eminim ki liste tamamlanmayacak
ben kendi bildirimimi yaptım
bazı arkadaşlar sağolsun listeye kendilerini yazdılar
yarın liste tamamlanmayacak diye endişe ettiğim için böyle konuşuyorum lütfen kimse kırılmasın
lafım bir kişiye değil
kırıcı olduysam özür dilerim a.s.
yok canım hiç kırılmam haklısın sonuç olarak ama ben daha geçen hafta pazar günü yarışmaya başlıyoruz diye ilk olarak kilomu,boyumu;BMI değerimi hepsini belitmiştim liste olarak değil ama yazmıştım...bakınız eski sayfalar :) pazar günü başlıyoruz diye...ama o gün katılım pek olmadı...aslında tam olarak oturmadı o yüzden böyle aksaklıklar oluyor...yoksa sen zaten öğrencisin bir kişiye yüklenmek tabiiki dğru değil...hacercim tam olarak konuşursak ne zaman kilo bildirimi yapılacak...sonuçlar en son ne zaman açıklanacak ona göre hepimiz daha bilinçli davranırız...
herkese merhaba
bende evlenirken 52 kilo olup artık evlendim nasılsa deyip yiyip kilo alanlardanım maalesef:asigim:
doğuma girerken 85 kiloydum hiç rejim yapmadan sadece emzirip uykusuz kalarak 62 kiloya düştüm ama emzirmeyi bırakınca 65 olmusum.
şu an çalışıyorum
bende artık sizinleyimhihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydııınnn,uyku tutmadı sabah erkenden kalktım tartıldım.sonuçmu? tamı tamına 2kilo 100 gr.yaşşaaasıınn.çok sevinçliyim kızlarr.Darısı başınıza.bu sonuç beni çok motive etti. durmak yok yola devamm.hihoyyytkaydirigubbakcemile2(sanki ben birinci olacam gibi bir his geldi içime):teytey::lepi::enbuyukkk:
herkese merhaba
bende evlenirken 52 kilo olup artık evlendim nasılsa deyip yiyip kilo alanlardanım maalesef:asigim:
doğuma girerken 85 kiloydum hiç rejim yapmadan sadece emzirip uykusuz kalarak 62 kiloya düştüm ama emzirmeyi bırakınca 65 olmusum.
şu an çalışıyorum
bende artık sizinleyimhihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?