giden sadece iki kilo elma sirkesiyle gitmedi .lw 6090 kullanıyorum. bir bardak suya içebiliyosan bir çorba kaşığı,içemiyosan bir tatlı kaşığı.
sağol ablacım çok mutlu oldum delikafaduldensenin ben ümitsizliğe kapıldığımda söylediklerin hep aklımda başaracağım başaracağız:1hug: inşallah çok teşekkür ederima.s. ben yeşil çay yapıp içeceğim şimdi hadi beraber içelim arkadaşlar:içelim:
Derinn cim seni burda görüyorum. Bu yarışmaya katılanları neye göre belirlediniz?Daha önce katılan arkadaşlar mı? yeni yarışmacı kabul ediyor musunuz?
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 63.9 kg oldummmm . . .
64 üm diyebilecek miyim derken Hacerciğim bu yarış çok motive etti gerçekten . . .
Hemde doya doya sık sık yiyerek verdiğim bi kilo oldu bu hafta kaybettiğim . . . hemen değerlerimi yazıp paylaşacağım . . .
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
durubebek------------------------- 64.5 1.59Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:
hcr35 -----------------------------------------> 64 kg - 1.72 m
aaybis
topraksuu
candy_happy
net_perisi
Sabun
melihim
xnazx
derinn
yonca54
saftirik
moonserose0
sportie
dilek BAGIS
roselyn
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m[/QUOT
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 63.9 kg oldummmm . . .
64 üm diyebilecek miyim derken Hacerciğim bu yarış çok motive etti gerçekten . . .
Hemde doya doya sık sık yiyerek verdiğim bi kilo oldu bu hafta kaybettiğim . . . hemen değerlerimi yazıp paylaşacağım . . .
hoş geldin egoist,bir an beni anlatıyosun sandım. doğru yerdesin yanlız ben iştah kesici ürün kullanıyorum.hergün düzenli olarak bir saat yürüyüş ve parklardaki aletlerle çalıştım.bol su içtim,ARKADAŞLAR GÜNDE 2 BARDAK SABAH VE AKŞAM YATMADAN ÖNCE BİR BARDAK ILK SUYA ELMA SİRKESİ KOYUP İÇİN.bir haftada 2 kilom gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?