60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

giden sadece iki kilo elma sirkesiyle gitmedi .lw 6090 kullanıyorum. bir bardak suya içebiliyosan bir çorba kaşığı,içemiyosan bir tatlı kaşığı.

canımcım bende solgar kullanıyorum zatenkaydirigubbakcemile2 çok teşekkürlera.s.

Arkidişler bende varım bu yarışta. Kendime güvenim sonsuz (daha önce 24 kilo vermiş biri olarak) haftada bir kilo vermeyi hedefliyorum. Bu hafta 67 olmuştum. Artık önümüzdeki hafta sonu 66 hedefim. ınş olur. Bu arada diyet yaparken günlük tutmak çok işe yarıyor derler ya. Ben günlüğümü artık burada tutacam.

Derinn cim seni burda görüyorum. Bu yarışmaya katılanları neye göre belirlediniz?Daha önce katılan arkadaşlar mı? yeni yarışmacı kabul ediyor musunuz?

buna çok sevindim canım...ben de bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama sonra kendimi topluyorum...sen yeşil çayını çoktan içmişsindir afiyet olsun...ben de birazdan içeceğim...bugün aktardan funda yağrağı da aldım...yeşil çay ile birlikte içmek daha etkili oluyormuş bakalım deneyip göreceğiz...

Derinn cim seni burda görüyorum. Bu yarışmaya katılanları neye göre belirlediniz?Daha önce katılan arkadaşlar mı? yeni yarışmacı kabul ediyor musunuz?

canım aslında tam olarak başladık sayılmaz...sağolsun hcr35 geçen hafta başlamamıza öncülük etti...kızcağız çok uğraştı ama bu hafta pek geri dönüş olmadı doğru dürüst ...kilolarını bildirmeleri lazımdı yarışmanın sonuçlanması için...canım sende katılmak istiyorsan kilonu boyunu BMI değerini ekleyebilirsin...

takvimime kavuştum. bu haftaki listeye beni de ekleyin. 1.60 boy 60 kg BM 23.7
ben yarım ya da en iyi ihtimalle 1 kg vermeyi umuyorum bu hafta

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 63.9 kg oldummmm . . .

64 üm diyebilecek miyim derken Hacerciğim bu yarış çok motive etti gerçekten . . .

Hemde doya doya sık sık yiyerek verdiğim bi kilo oldu bu hafta kaybettiğim . . . hemen değerlerimi yazıp paylaşacağım . . .

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

çok sevindim canımm
hadi gözün aydın

kızlar bende hsonu yarışmasına katılmak istiyorum h.sonu sınavlarım vardı anca okudum.bu arada yarışma kuralları ile ilgili bilgi verirmisiniz arkadaşlar??
ben diyete başlayalı 1 hafta oldu ama kilo verememişim gerçi adet döneminin etkiside olabilir ama bu hafta daha iyi olur inşallah..

Son düzenleyen: Moderatör:

sabuncum tebrik ediyorum aynen devam...hihoyyyt

Kızlar ben bir şey demiyorum artık
Yarın sabah gidiyorum okula yine
Artık yarışma, koşullar, liste ne varsa size bıraktım
Kolay gelsin...

tebrikler kiz sabun sen bu isi kivirican kaydirigubbakcemile5

slm kizlar ben ancak girebildim disaridaydim bütün gün yürüdüm cünki kacamak yaptim yaaa
olsun telafi ettim ama bu arada sabah tartildim 400 gr vermisim yarim kilo bile degil ama hic olamssa yerim de saymiom artik 65,6 kiloyum bunada sükürfisfisfis

kızlar benide eklermisin l boyumu ve kilomu yazasam siz listeye eklermisiniz bmı nasıl hesaplıyorsunuz bilmiyorum
su an 66.6 kiloyum boyum 164cm

Herkese günaydın ve iyi zayıflamalar arkadaşlar
Ayrıca zayıflama yarışmasına beni eklemeyi unutmayın olur mu
170 cm_67 kg---------->BMI :23.2

Arkadaşlar ayrıca sabah sporumu yaptım yine ve bugün şu beşli karışım çayı varya ona başladım birde keten tohumu kullanıcam artık nasıl olcak bakalım
Sabah ise kepek ekmeği ile peynir ve yeşil çay ile güne başladım hadi hayırlısı

sabah kahvaltıda 1 yumurta 2 yeşil zeytin 2 dilim ekmek (bu biraz fazla oldu) küçücük bir dilim tulum peyniri ve 1 kaşık reçel yedim

hoşbulduk sırnaşık şey. burda olmaktan çok mutluyum. bugun dıyette ilk günüm ama sizlerin yazdıklarını okuyunca acayip azimli hissediyorum kendimi. kesinlikle dogru yerdeyim hihoyyyt. bide örnek diyet listesi gibi birseyler bulursam daha iyi olacak yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…