Arkadaşlar ben de mi bi problem var diye düşünmeye başladım. Günlerdir buraya bişeyler yazıyorum ama forumda yazdıklarıma hiç bir cvp göremiyorum. Ya benim yazdıklarım başkaları tarafından görülemiyor ya da ben cevapları göremiyorum. Yada beni herkes yok sayıyor. Anlamış değilim. Dün mahelim adlı bi kullanıcıdan msj geldi. 8. takımın davet ettiğini söylüyordu. Ben 8. grubun forumuna da bişeyler yazdım ama onlar da görmezden gelindi. Tam olarak ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
hcr35 merhaba canım
ben zaten diyet yapıyorum hemde gayet sıkı bir biçimde
bunun yanında soğan suyu ve lahana suyu içtim
şimdi metabolizmama zararmı veriyorum acaba
artı elma sirkesinede başlamak istiyorum
bunlar doğal içecekler.sonunda pişman olmayayım
çok teşekkür ederim çok sıcaksınız.karışılamanız beni çokk mutlu ettia.s.
3 gündür mühtiş diyetteyim.şu anda domates ve sakatalığımı yerken yazıyorum size:dance:
az evvel soğan suyuna başladım.içine limon sıkıp içtim ve kaynatırkende bir kaç dal maydonoz attım.
şimdide lahana suyum kaynıyor
azimliyim vericemmmmm
3 gündür tartılmıyorum.sizce ne zaman tartılmalıyım.halen iş yerindeyim ben maalesef pazar günleride çalışıyorum:asigim:
günaydın kızlar sabah aç karnına tartıldım 60 kiloyum 1 kilo gitmiş:lepi: klasik kahvaltımı yaptım şimdi de temizlik var sonra gelirim görüşürüz canlar:teytey:
Arkadaşlar ben de mi bi problem var diye düşünmeye başladım. Günlerdir buraya bişeyler yazıyorum ama forumda yazdıklarıma hiç bir cvp göremiyorum. Ya benim yazdıklarım başkaları tarafından görülemiyor ya da ben cevapları göremiyorum. Yada beni herkes yok sayıyor. Anlamış değilim. Dün mahelim adlı bi kullanıcıdan msj geldi. 8. takımın davet ettiğini söylüyordu. Ben 8. grubun forumuna da bişeyler yazdım ama onlar da görmezden gelindi. Tam olarak ne olduğunu anlayabilmiş değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?