60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar sabah aç karnına tartıldım 60 kiloyum 1 kilo gitmiş:lepi: klasik kahvaltımı yaptım şimdi de temizlik var sonra gelirim görüşürüz canlar:teytey:

23.7
normal görünüyorum. ben de yarın adımı yazdırırım 4-5 kg versem yeter bana
öğle yemeğim tavuklu makarna salatası

Arkadaşlar ben de mi bi problem var diye düşünmeye başladım. Günlerdir buraya bişeyler yazıyorum ama forumda yazdıklarıma hiç bir cvp göremiyorum. Ya benim yazdıklarım başkaları tarafından görülemiyor ya da ben cevapları göremiyorum. Yada beni herkes yok sayıyor. Anlamış değilim. Dün mahelim adlı bi kullanıcıdan msj geldi. 8. takımın davet ettiğini söylüyordu. Ben 8. grubun forumuna da bişeyler yazdım ama onlar da görmezden gelindi. Tam olarak ne olduğunu anlayabilmiş değilim.

canım olurmu yok saymak seni? öyle düşünme..belki sen mesaj yazdığın saatlerde kimse olmuyodur nette.malum havalar güzelleşti ya..

biri bana takvim yapmasını anlatabilir mi sitede takvim yaptım linki kopyaladım ama olmadı görünmüyor

Teşekkürler newlife, sonunda yazdığım bişeye cvp geldi. Ben de tam sıkıldım artık. Kendi diyetimi kendim yaparım diyecektim yani. Aranıza katılmak ne kadar zormuş meğer...

hcr35 merhaba canım
ben zaten diyet yapıyorum hemde gayet sıkı bir biçimde
bunun yanında soğan suyu ve lahana suyu içtim
şimdi metabolizmama zararmı veriyorum acaba
artı elma sirkesinede başlamak istiyorum
bunlar doğal içecekler.sonunda pişman olmayayım

Takvimin nasıl yapılacağını arkadaşlar ayrıntılı olarak yazıp farklı site isimleri vermişler ama işin aslı ben de beceremedim. bi yerlerde hata yapıyorum ama nerde olduğunu bilmiyorum. Bence bikaç denemeden sonra başarabiliriz.

merhaba canım
evet aslında metabolizmaya zarar veriyorsun
düşünsene bir arabaya hem benzin, hem mazot, hem su, hem lpg koymaya benziyor bu kaydirigubbakcemile3
çok sevdiğim bir ablam da böyle yaptı, her şeyi karıştırdı
diyetisyeni, sen kendine naptın böyle metabolizman altüst olmuş dedi
bırak kilo vermeyi, öncelikle metabolizmayı düzene sokmaya çalıştılar
bu arada kilo bile aldı
sadece 1 küre devam etmeni öneririm sana
ama tercih senin tabiki
ben sadece uyarmak istedim kaydirigubbakcemile5

canım ben de hcr35 ile aynı fikirdeyim...zayıflayacağım diye ne bulursan denememelisin...lahana kürü yapıyorsan önce onu bitirmelisin beli bir süre sonra başka bir küre geçmelisin eğer devam etmek istiyorsan...hem soğan suyu hem lahana suyu aynı anda kendine bu kadar yüklenme...kiloları bir anda almadığımıza göre bir anda verme gayretine de lüzum yok bence...yaşam biçimi haline getirebilirsen yediklerini asıl o zaman sağlıklı kilo verebilirsin...tartılma işine gelince haftada bir tartılabilirsin...en uygunu sabah uyandığında tuvalete gittikten sonra hiçbir şey yiyip içmeden tartılmak...her tartıldığında üzerinde aynı kıyafetler olmasına dikkat et...iç çamaşırı ile tartılmak daha iyi oluyor ben öyle tartılıyorum...

Bu arada soğan suyu, lahana suyu, maydonoz kürü ya da elma sirkesi gibi tükettiğin ürünler doğal ama farklı etki mekanizmalarına sahip. Eğer sen bunları ayrı ayrı uygularsan çok güzel sonuçlar alabilirsin ama hepsini karıştırırsan tabi ki bilinmeyen bi etki ortaya çıkabilir. Bence sen ayrı ayrı kullan. Hepsini karıştırmak zorunda değilsin de mi

bu kürlerden zayıflayan arkadaşlar var mı acaba? varsa kaçken kaç kilo oldular merak ediyorum..beni tok tutucak bi küre ihtiyacım var..açlık hissetmek istemiyorum çünkü çok sinirli oluyorum açken..

ilaybaşak önceki yazdıkların göründümü görünmedimi bilmem ama burada kimse kimseyi yok saymaz sonuçta burası bir paylaşım yeri...birbirimize destek oluyoruz...sen de aramıza hoşgeldin canım...kaydirigubbakcemile3

bak ilaybasak canım
bizim hatunlar azıcık miyop, azıcık hipermetrop, azıcık da astigmattır
senin yazını arada kaçırmış olabiliriz kusura bakma nolur
benim mesajlarımı bile kaçırıyor bu hatunlar
haa senin ne fazlan var da seninkileri bile dersen
ben bunlara üşenmedim yarışma yaptım
nankör gacılar bir listeyi bile tamamlayamadı
var gerisini sen düşün

hee bu arada hoş geldin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…