Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum. Benim de söylemek istediklerim var. Tabi birileri okuyup da tınlarsa yerimseniben
Liste Hacer'in listesi diye bir şey söz konusu değil, hatta ben size dedim ki lütfen ben gelene kadar listeyi tamamlayın. Ama kimse ekleme yapmadı, herkes benden bekledi liste yapmamı.
Perşembe- Cuma günü okuldan geldim, baktım ki kimse listesini yapmamış. Herkes ben şu kilodayım, bu kilodayım beni de ekleyin demiş.
Ona da eyvallah dedim, her mesajı tek tek okudum ve listeyi oluşturdum.
BMI hesaplamanız için size defalarca adres verdim. Yapacağınız tek şey adresi tıklayıp, boy ve kilonuzu girmekti. Yani kimse sizden büyük matematik hesapları istemedi.
Ama onu da yapan olmadı birkaç kişi dışında.
Ona da eyvallah dedim herkesin BMI değerini üşenmeden tek tek hesapladım. Tekrar tekrar da kontrol ettim yanlışlık olmasın diye.
Cumartesi günü dedim ki lütfen herkes kilosunu girsin, listeyi tamamlayalım. E pazar günü değil miydi dediniz. İstemeden de olsa sert bir dil kullandım, belki bazılarını kırdım ama istedim ki pazar günü listemiz oluşmuş olsun.
Liste nasıl oluşturulacak, yarışma neye göre olacak onu anlattım mesajımda.
Ben size sordum, yarışma nasıl olsun diye. Neye göre yapalım, neyi esas alalım dedim.
Bazılarınız dedi ki benim boyum kısa, verdiğim kilo az oluyor, boyu uzun olanlar daha avantajlı
Ben de öneri getirdim. O zaman BMI değerine göre yapalım, uzun-kısa ayrımı olmasın dedim. Karşı çıkan olmayınca da onu kabul etmek zorunda kaldım.
Paza günü oldu, kimseden tık yok.
Herkes ben sabitim, şu kadar kilo verdim diyip geçmişti.
Ama kimse listeye ekleme yapmadı !
Kızlar ben öğrenciyim, tek tek herkesin hesaplaması ile uğraşamam. İstedim ki hepimiz, eşit şartlarda, güzel bir rekabet içine girelim, kilolarımızı eğlenerek verelim.
Ama kusura bakmayın iş çığırından çıktı.
Şimdi size soruyorum. Suç bende mi ?
Ben yeterince açıklama yapmadım mı ?
Liste benimmiş, kontrol bendeymiş gibi mi davrandım ?
Pazar gününde karar kıldık, akşam 5e kadar liste oluşsun dedim. Ama yine kimseden tık yoktu.
Kızlar liste size emanet ne isterseniz yapın dedim, Allah'ın bir kulu ona bile cevap yazmadı.
Pazartesi olunca da herkes ben listeye girmek istiyorum, kim yazıyor, nasıl olacak, liste Hacer'in ama ben ekleme yapabilir miyim demeye başladı.
Kızlar benim şu anda otobüsüm kaçıyor, ben sırf size açıklama yapmak için, güzel bir yarışma olması için otobüsümü kaçırıyorum. Ben bu kadar emek sarfederken, titizlik gösterirken siz neden bir şey yapmıyorsunuz bunu anlamadım.
Şimdi bana diyin ki Hacer çok önemsedin bu yarışma işini, haklısın Hacer, haksızsın Hacer... vs
Ama lütfen biri bir şey söylesin.
İstemiyorsanız yarışma yapmayalım, yapmak istiyorsanız nasıl olacağına siz karar verin.
Ben çok kırıldım size. Hani bazılarınız demiş ya cevap vermediniz, listeye almadınız çok şevkim kırıldı diye. Asıl ben kırıldım size, beni kaale alıp cevap yazmadığınız, her şeyi benden beklediğiniz için.
Ben izninizle okuluma gitmek zorundayım. Yokum perşembeye kadar. Liste de sizin, yarışma da sizin. Tepe tepe kullanın. Ama bilin ki çok kırıldım size...
Uzattım özür dilerim, kırıcı olduysam kusura bakmayın, ama ben de çok kırıldım.
Herkese iyi haftalar, sağlıklı kilo vermeler
EVET KATILIYORUM SANAhihoyyyt
Haftasonu Zayıflama Yarışmasında Olanlar:
hcr35 -----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m - 22.3 BMI ---> 64 kg - 21.6 BMI ---> % 3.14
aaybis ---------------------------------------> 60 kg - 1.69 m - 21.0 BMI------->60 kg - 21.0 BMI ---->%0
candy_happy ----------------------------> 61 kg - 1.60 m - 23.8 BMI
net_perisi ----------------------------------> 65 kg - 1.60 m - 25.4 BMI
Sabun ----------------------------------------> 65 kg - 1.68 m - 23 BMI
xnazx ----------------------------------------> 62 kg - 1.64 m - 23.1 BMI
derinn ----------------------------------------> 63 kg - 1.60 m - 24.6 BMI
yonca54 -------------------------------------> 66 kg - 1.60 m - 25.8 BMI
saftirik ---------------------------------------> 68 kg - 1.65 m - 25 BMI
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m - 24.6 BMI--------->59 kg-24,6 bmı
sportie ---------------------------------------> 60 kg - 1.68 m - 21.3 BMI
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m - 24.2 BMI
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m - 23.5 BMI
Mermaid ------------------------------------> 63 kg - 1.61 m - 24.3 BMI
durubebek ---------------------------------> 64 kg - 1.59 m - 25.3 BMI
gülgülmez------------------------------------>67 kg - 170 m -23.2BMI
buyur canim liste hacerin o yüzden dokunmak istemedim ama sanada kiyamadim :teselli:
a.s. a.s. TEŞEKKÜR EDERİM a.s. a.s.
GÜlgÜlmez arladas ben ekledİm İkİmİzİde umarım dogrudur:)
hcr35 ----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m - 22.3 BMI ---> 64 kg -21.6 BMI ---> % 3.14
aaybis --------------------------------------> 60 kg - 1.69 m - 21.0 BMI --->
candy_happy ----------------------------> 61 kg - 1.60 m - 23.8 BMI --->
net_perisi ---------------------------------> 65 kg - 1.60 m - 25.4 BMI --->
Sabun --------------------------------------> 65 kg - 1.68 m - 23 BMI --->
xnazx ---------------------------------------> 62 kg - 1.64 m - 23.1 BMI --->
derinn ---------------------------------------> 63 kg - 1.60 m - 24.6 BMI --->63 kg - 24.6 BMI
yonca54 ------------------------------------> 66 kg - 1.60 m - 25.8 BMI --->65,6 kg _25,6 BMI---->%0,77
saftirik --------------------------------------> 68 kg - 1.65 m - 25 BMI--->
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m - 24.6 BMI---> 59 kg - 24.6 BMI
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m - 21.3 BMI--->
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m - 24.2 BMI---> 65.8kg-24.2 BMI
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m - 23.5 BMI--->64.6--->22.6 BMI
Mermaid -----------------------------------> 63 kg - 1.61 m - 24.3 BMI--->
durubebek ---------------------------------> 64 kg - 1.59 m - 25.3 BMI--->
egoist01------------------------------------->67kg -1.66m - 24.3 BMI
melek ve mucizesi---------------------->65kg---1.61m._25.1 BMI
arkadaslar listeyi en son mesajdan alip ekleyelim lütfen yeni eklenen ler eksik cikiyo yoksaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?