himm bag simdi düsünüom listeyi benmi yapsam acaba nasil olsa dogum iznindeyim evdeyim calismiyorum (gerci anne olmak isten cok zaman alio ya) ama geneldede pc basindayim bu yüzden yapabilirim sanirim benneyaptımki tabi kabul ederseniz zaten bugünde bayagi bi oynadim listeyle kaydirigubbakcemile2 ama sunuda paylasmadan gecemicem benim meslegim hastabakici ve haftalik görevlerimin icinde hastalarin kilosunu kontrol ediodum simdi evdeyim dogum izninde ve kaderrrr pesimi birakmiyo mu ney :uhm:
nebiliyim yüzdelik hesaplama en dogrusu tabiki ama kimse yüzdesinle ilgilenmiyo bence kisa yoldan kim kac gr kac kilo vermis ona bakalim daha eglenceli olur gibime gelio bak bugün kimse hesaplamamis yüzdeyi bi kac kisi herkez kiloyu vermis bmi yi tmm. sonucta motivasyon icin yapiyoruz simdi kimse hesaplamaz oturup hesapla saati bulur yine bi düsünün cogunluk nediosa o olsunn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar sizlere bir önerim olacak...burada yediklerimiz paylaşıyoruz,kilolarımız paylaşıyoruz vs....denediğimiz diyete uygun güzel yemek tariflerini, salataları vs.paylaşalım mı...bence çok güzel olur ne dersiniz...yerimseniben
kızlar sizlere bir önerim olacak...burada yediklerimiz paylaşıyoruz,kilolarımız paylaşıyoruz vs....denediğimiz diyete uygun güzel yemek tariflerini, salataları vs.paylaşalım mı...bence çok güzel olur ne dersiniz...yerimseniben
evettttt harika olur kendime okadar özenerek yemekler yapiorum ki resmini cekip koyabilirim yanii? kaydirigubbakcemile3
evettttt harika olur kendime okadar özenerek yemekler yapiorum ki resmini cekip koyabilirim yanii? kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınnnnn. ben dün akşam yine dayanamadım yaaasenağlama dondurma yedim.. yemekte cok az haşlanmıs tavuk ve haslanmış havuç yedım. 20 dakıkı yurudum.
bugun sabah da klasık kahvaltı yaptım peynır domates salatalık ..
yemek tarifi paylasılırsa en cok sevınen ben olacagım galıba. çünkü normalde yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum. o yuzden yapabıldığım tek diyet yemeği HAŞLANMIŞ TAVUK .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?