60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcimenin annesi bence harika olur . . .

yüzdelik hesapları yapamayanlara yardımcı olacak hesaplama yapmaya teşvik edecek kişi sen olabilirsin . . .

nebiliyim yüzdelik hesaplama en dogrusu tabiki ama kimse yüzdesinle ilgilenmiyo bence kisa yoldan kim kac gr kac kilo vermis ona bakalim daha eglenceli olur gibime gelio bak bugün kimse hesaplamamis yüzdeyi bi kac kisi herkez kiloyu vermis bmi yi tmm. sonucta motivasyon icin yapiyoruz simdi kimse hesaplamaz oturup hesapla saati bulur yine bi düsünün cogunluk nediosa o olsunn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Aynı fikirdeyim canım . . .
Evet yüzdelik değişim hesabı belki daha sağlıklı ama pratik değil . . .
Bencede herkesin anladığı biçimde uygulanabilir olan olsun yani kg üzerinden değerlendirme yapalım . . .
Tartıldıktan sonra bi de hesaplamalarla uğraşmayalım her hafta . . .

xesmerx hoşgeldin canım.

yonca54 bence bu listeyi sen yap. Hacercim biraz dinlensin))
Onu çok yorduk galiba (gerçi ben de yeni geldim. Be yormuş olamam ama neyse )
Sen katılmak isteyenlerin boyunu, kilosunu ve BMI değerlerini sırala yeter bence.

iyi akşamlar
yonca54 ben listeyi senin yapma taraftarıyım.diğer forum sayfalarını incelerken 80-89 grubunun sistem çok başaqrılı bir incele derim ben..artık bir düzene oturtalım yaz geliyor hadi hanımlar güzel üzel motive edelim birbirimizi ağzımızın tadı bozulmasın

kızlar sizlere bir önerim olacak...burada yediklerimiz paylaşıyoruz,kilolarımız paylaşıyoruz vs....denediğimiz diyete uygun güzel yemek tariflerini, salataları vs.paylaşalım mı...bence çok güzel olur ne dersiniz...yerimseniben

Güzel olur derim. Gerçi ben özel yemekler yapmıyorum hiç. Sadece az yağlı (mümkünse yağsız), az tuzlu, az şekerli vs. besleniyorum Örneğin akşam, sossuz bi makarna ile yağsız tuzsuz salata yedim)) Fakat güzel tarifler alırsam denemeyi isterim.

teşekkürler kızlar..bende bugün izin verdim mideme..tabi abartmadan..(biraz abartmış da olabilirim) 55'i görücem inşallahhhhhhhh

evettttt harika olur kendime okadar özenerek yemekler yapiorum ki resmini cekip koyabilirim yanii? kaydirigubbakcemile3

evettttt harika olur kendime okadar özenerek yemekler yapiorum ki resmini cekip koyabilirim yanii? kaydirigubbakcemile3

çok seviniriz canım...ben de bu akşam işi gücü bıraktım,egzersizde yapmadım...diyet tarifler araştırdım bizler için...hem kendim yapacağım hem de sizlere yazacağım...aslında sadece tarif değil yöntem de anlatabiliriz...örneğin bildiğimiz karnıyarığı kimi bol kalorili yapıyor kimi de közleyerek fırında vb.daha sağlıklı hale getirerek pişirebiliyor...kabak mücver çok güzel olur da biraz yağlı olur ya geçen gün annem yapmıştı çok hafif olmuştu kaç tane yedim hatırlamıyorum...:bbo:tabii daha az yemeliyim...sırnaşık şey bunlar gibi mesela...

herkese günaydınnnnn. ben dün akşam yine dayanamadım yaaasenağlama dondurma yedim.. yemekte cok az haşlanmıs tavuk ve haslanmış havuç yedım. 20 dakıkı yurudum.
bugun sabah da klasık kahvaltı yaptım peynır domates salatalık ..
yemek tarifi paylasılırsa en cok sevınen ben olacagım galıba. çünkü normalde yemek yapmayı cok ıyı bılmıyorum. o yuzden yapabıldığım tek diyet yemeği HAŞLANMIŞ TAVUK .

Merhaba herkese bugün yine süper başladım güne sabah sporumu yaptım kahvaltı olarak yeşil çay k.ekmeği ve peynirden oluşan bir menü yine tabi :) şimdide ayran içiyorum siz eler yaptınız

Hanımlar selamlar . . .

Canım zaten bunu yapıyorduk hatta ben yaptığım havuçlu turplu yoğurtlu kerevizli . . . v.s salatamın fotoğrafını bile koymuştum . . .

Ama bu ara yarışa o kadar kaptırdık ki kimse ne yediğinden ve yöntemlerinden bahsetmiyor . . .
Yemeklerimizi fotoğraflandırmak forumuda çok renklendirir . . .
Benden sonra kimse yapmadı ama bunu ki buradan benden çağrıııı . . . İmkanımız varsa ekleyelim arkadaşlar hazırladığımız menülerimizi . . . inanın çok daha eğlenceli olur forumumuz hihoyyyt

Bu arada bu sabah klasik kahvaltı yani salatalık peynir kahve 3 dilim etiform 1 dilim salam yedim akşam üzeri 3 kaşık patlıcan köz 3 etiform düşünüyorum aralardada 4 müsli bisküvü akşam ise sadece form çayı ( dün yediğim hamburgerden ötürü bu biçimde bi program yaptım )

Canım dondurma şuruplu aşırı şekerli ve kuru yemişli tatlılardan çok daha masum ve unutma biz bayanların şekere ihtiyacı var . . .

Mühim olan hep bahsediyoruz bunu telafi etmek . . .

Kaçamak yaptığımız öğünü sabah saatlerine denk getirmek ya da akşam olmuşsa bu ertesi güne daha özen göstermek . . .
kaydirigubbakcemile5

herkese merhabaaaa

ben hiç kendime özel menü hazırlamıyorum zira bir şey yiyemiyorum:çok üzgünüm:
sabah 1 dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir yarım domates yedim.lahana suyunuda içince hiç açlık hissetmiyorum
ama resim ekleyen arkadaşlardan fikir almak güzel olurhihoyyythihoyyyt

slm kizlar kendimize hazirladigimiz yemeklerin resimlerini koymak harika olucak bence buyurun size bir kahvalti örnegi
cokacimcoook

[*]cökelek ve yagsiz sürme peynirle doldurulmus domates
[*]haslanmis yumurta
[*]nane
[*]tuz
[*]kirmizi biber

domatesi icini oyup peynir ve cökelegi karistirip icine dolduruyoruz haslanmis yumurtaya harika eslik ediyor isteyen üzerine zeytin yagida ekleyebilir

afiyet olsun çok güzel görünüyor ama ben çalıştığım için birtek akşam yemeklerini evde yiyorum oda tahmin edersinizki çok az zaten.dün sizin kullandığınız twister aletini sipariş ettim , bende kullanayım bakalım gelişmeleri sizle paylaşırım zaten....

canım ellerine sağlık müthiş görünüyor . . .
ve domatesi sevdiğimiz sağlıklılarla doldurma fikri ise müthiş . . .

şuna balınnnn ya . . .
mis . . .

kalori degerini yazmayi unutmusum bu kahvalti 160 kcal
bu arda sabun resmi sayfaya nasil acik koyuyosun alinti yapincai cikiyo yada ben mi beceremedim :uhm: benimki kapali geldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…