Acemiperim, zaten hergün tartılman gerekmiyor ki. Bu doğru da değil zaten. diyet yaparken haftada bir tartılmak en idealidir. Gramlara gelince onlara da çok güvenmeyelim bence. Sen kilonu, boyunu ve BMI değerlerini sayfaya yaz. Sonra da her hafta aynı gün ne kadar kilo kaybettiğini yaz yeter. Yeni farkettim. Tabi sadece 5 kilo fazlan var. Hani derler ya, tuzun kuru tabi))
mrb arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım boyum 1.60 kilom 68 ve hamile kalabilmem içinde zayıflamam şart lahana suyu içiyorum 1 haftadır 1 kilo vermişim daha etkili bişeyler yazarsanız sevinirim allah yardımcımız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yaw kızlar 1 haftadır ağzıma tatlı olarak hiçbişey sürmedim.ne çayımı kahvemi şekerli içiyorum nede meyve yiyiyorum..tatlı filan zaten unuttum..ama bugün sanırsam kan şekerim taban yaptı.bide regl dönemeim yaklaştıya iyice bünye tatlı istedi heraldeki ellerim titredi,başım döndü,gözüm karardı.beynimde karıncalanma oldu.anladımki yaptığım doğru değil.2 tane şekerpare yedim ama canım çektiği için değil.bünye rahatlasın dye.hemen geçti titremelerim filan..günde 1-2 meyve yiyim diyorum.muz yada portakal gibi..çok kötü oldum valla bugün yaa...
yaw kızlar 1 haftadır ağzıma tatlı olarak hiçbişey sürmedim.ne çayımı kahvemi şekerli içiyorum nede meyve yiyiyorum..tatlı filan zaten unuttum..ama bugün sanırsam kan şekerim taban yaptı.bide regl dönemeim yaklaştıya iyice bünye tatlı istedi heraldeki ellerim titredi,başım döndü,gözüm karardı.beynimde karıncalanma oldu.anladımki yaptığım doğru değil.2 tane şekerpare yedim ama canım çektiği için değil.bünye rahatlasın dye.hemen geçti titremelerim filan..günde 1-2 meyve yiyim diyorum.muz yada portakal gibi..çok kötü oldum valla bugün yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?