60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben mesajların bir kısmını okumamıştım Hacer'cim
ee sayfalar çok yıgılı olunca gözden kaçabiliyor tabiiki
o yüzden BIM'in ne anlama geldiğini sordum yani senin daha evvel açıklama yaptıgını bilmiyordum
burada amaç birbirimizi motive etmek degilmi
lütfen kırılmayalım

hcr35 ----------------------------------------> 65,7 kg - 1.72 m - 22.3 BMI ---> 64 kg -21.6 BMI ---> % 3.14--------------(-1,700 gr)
aaybis --------------------------------------> 60 kg - 1.69 m - 21.0 BMI --->
candy_happy ----------------------------> 61 kg - 1.60 m - 23.8 BMI --->
net_perisi ---------------------------------> 65 kg - 1.60 m - 25.4 BMI --->
Sabun --------------------------------------> 65 kg - 1.68 m - 23 BMI --->
xnazx ---------------------------------------> 62 kg - 1.64 m - 23.1 BMI --->
derinn ---------------------------------------> 63 kg - 1.60 m - 24.6 BMI --->63 kg - 24.6 BMI (-0)
yonca54 ------------------------------------> 66 kg - 1.60 m - 25.8 BMI --->65,6 kg _25,6 BMI---->%0,77 --------------- (-400gr)
saftirik --------------------------------------> 68 kg - 1.65 m - 25 BMI--->
moonserose0 -----------------------------> 59 kg - 1.55 m - 24.6 BMI---> 59 kg - 24.6 BMI----------------------------------(-0)
sportie --------------------------------------> 60 kg - 1.68 m - 21.3 BMI--->
özlemimben ------------------------------> 66 kg - 1,65 m - 24.2 BMI---> 65.8kg-24.2 BMI-----------------------------------(-200gr)
selenimo -----------------------------------> 66.7 kg - 1.69 m - 23.5 BMI--->64.6--->22.6 BMI--------------------------------(-2,100gr)
Mermaid -----------------------------------> 63,4 kg - 1.61 m - 24.3 BMI--->62,6---------------------------------------------------(-800gr)
durubebek ---------------------------------> 64,5 kg - 1.59 m - 25.3 BMI-------------------------->(-0)
egoist01------------------------------------->67kg -1.66m - 24.3 BMI
melek ve mucizesi---------------------->65kg---1.61m._25.1 BMI
acemiperi....................................60 kg- 1.60 m- 23.7 BMI
gülgülmez----------------------------------->67kg--1.70m-23.2 BMI------->67kg--1.70m-23.2 BMI (0)

Hcr hihoyyyt şahsen bana kırıldıysan kusura bakma ben seni kasdetmedim kırılma okey bence süper bi iş yapıyosun a.s. a.s.

Ögle yemeği yoğurtlu büyük bi tabak ıspanak yedim ve ince bi dilim ekmek öğlenide atlattık hadi bakalım akşama nolcak yeşil çay içicem ayrıca biyazdan yaaaaaaa

kızlar ben sabahtan beri azıcık salata ve küçücük tavuk gögsü yedim.fırında çok çok az yaglı
lahana iştahımı kapatıyor sanırım ama böylede kilo verilmezki yaaa:çok üzgünüm:

Arkidişler sakin olun lütfen, neler olmuş burada böyle hcr35 canım benim bak sen öğrenciymişsin, ben de öğretmenim akıllı ol bakalım)) Buradaki hiç kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Şu ana kadar okuduğum yazıların hepsi çok samimi ve hoş... Bu hoşluğa gölge düşmemesi için herkesin gayret göstermesi gerekiyor. Evet ben yeniyim ve sistemi daha yeni çözüyorum. Bu yarışma işi biraz karışmış ama çok da önemli değil bence. Bana sorarsanız şöyle yapalım. Evet bi arkadaşımız toplam listeyi oluşturmada görev alsın. Ama onun görevi sadece bizim yazdığımız kilo, boy ve BMI değerlerini sıralamak olsun. Bu değerleri göndermeyen yarışmaya dahil edilmesin. Bu kadar basit. Bence hiç uzatmayın. Ben de henüz bu değerlerimi tam olarak yollayabilmiş değilim ama en kısa zamanda BMI değerlerimi hesaplayıp gönderecem.

Melek ve mucizesi ne: verilir veriliiiiir. Kilo böyle verilir. Alırken iyiydi ama de mi?)) herşeyi bol bol yemek, doyduğun halde canın istiyor diye yemek.... Oh olsun sana (tabi bana da)) )

sorun nedir anlamadım
benim tartım gram hassasiyette değil zaten ben de her gün tartılmayı düşünmüyorum. 1 hafta sonra tartılıp ne olmuş ne bitmiş bakıcam

Acemiperim, zaten hergün tartılman gerekmiyor ki. Bu doğru da değil zaten. diyet yaparken haftada bir tartılmak en idealidir. Gramlara gelince onlara da çok güvenmeyelim bence. Sen kilonu, boyunu ve BMI değerlerini sayfaya yaz. Sonra da her hafta aynı gün ne kadar kilo kaybettiğini yaz yeter. Yeni farkettim. Tabi sadece 5 kilo fazlan var. Hani derler ya, tuzun kuru tabi))

:roflol:
aslında kilo kaybı değil forma girmem gerekiyor

yaw kızlar 1 haftadır ağzıma tatlı olarak hiçbişey sürmedim.ne çayımı kahvemi şekerli içiyorum nede meyve yiyiyorum..tatlı filan zaten unuttum..ama bugün sanırsam kan şekerim taban yaptı.bide regl dönemeim yaklaştıya iyice bünye tatlı istedi heraldeki ellerim titredi,başım döndü,gözüm karardı.beynimde karıncalanma oldu.anladımki yaptığım doğru değil.2 tane şekerpare yedim ama canım çektiği için değil.bünye rahatlasın dye.hemen geçti titremelerim filan..günde 1-2 meyve yiyim diyorum.muz yada portakal gibi..çok kötü oldum valla bugün yaa...

mrb arkadaşlar ben de zayıflamak istiyorum 22 yaşındayım boyum 1.60 kilom 68 ve hamile kalabilmem içinde zayıflamam şart lahana suyu içiyorum 1 haftadır 1 kilo vermişim daha etkili bişeyler yazarsanız sevinirim allah yardımcımız olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ilkaybasak zaten bir şey yemiyorum canım ben.vericem inşallah kilolarımı.ama canımda istemesz oldu.bu soğan suyu ve lahana suyu midemi bulandırıyor sabahları tavsiye ederim herkese:lepi:

merhaba canim hosgeldin lahana suyunu bende denemistim ama pek etki etmio kilo vermek icin ama vucut icin cok iyi ben su anda yeni bir diyete basladim etkilimi??? cuma ya kadar belli olur ama deniyenler iki haftada eksiksiz yapanlar 7 kiloya kadar verebiliyor plan su proteinle besleniyorsun karbonhidrati iki hafta boyunca bi kenara koyuyosun ben genelde yumurta beyazi somon baligi, ton baligi ve tavuk gögüsüyle besleniyorum
bunun yanina ya sebze yada salata yiyebilirsin kesinlikle pilav makarna ekmek süt seker yag yasak proteinleri yerken her ögün 100 gr mesel atavuk balik yada yumurta beyazi olmali bunun yaninda tabi spor sart. bennim diyeti

mi izleyip ise yatrayip yaramadigini takip edebilirsin canim :lepi:

canım neden meyve yemiyorsun meyvede çok kalori yok ki hem dengeli beslenme için şart. zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım
hızlı kilo vermek iyi bir şey değil hemencecik fazlasıyla alınıyor geri zaten.
özellikle regl döneminde şeker ihtiyacı artıyor meyve suyunu ihmal etme sen
muz yerine portakalı tavsiye ederim ben

Arkadaşım benim normalde kanım ve şekerim çok düşükdür.diyette bunu tetiklediği için ben yanımda sürekli kuru üzüm veya kayısı taşırım.diyetinin ara öğünlerine bunlardan koyup tüketebilirsin.en masum şekerli tatlı kuru meyvelerdir çünkükaydirigubbakcemile5

CANIM çok haklı bir harekette bulundun . . .
Sağlığımızdan asla ödün vermemeliyiz ki ellerin falan titremiş aman . . . :1ninca:
Benzer bi belirtide bende oldu bu gün bak . . . kaydirigubbakcemile3

Bu günü hamburger günü ilan ettim kaybettiğim kiloyu kutlamak amacıyla 12 de 1 tane 18 de 1 tane olmak üzere 2 tane hamburger yedim akşama sadece form çayı içeceğim ve eve yürüyeceğim İnşAllah . . .
Hamburger günü ilan etmemin bi başka nedeni ise dün arkadaşım yanımda öle bi iştahla yedi ki ben toktum istemedim ama sabah uyandığımda çenemde kocaman bi sivilce merhaba dedi . . . canım ne kadar istediyse artık

yarından itibaren eski düzenime dönüyorum tabi ki de . . .bu hafta hedefim 63.5 çünkü regl şişginliğim olacak . . .

LİSTEYE gelince kesinlikle biri bu işi üstelnmeli fikrine katılıyorum . . .
Var mı gönüllü ?
Zamanının çoğunu pc başında geçiren ve sayfayı kontrol edebilecek olan biri ?

himm bag simdi düsünüom listeyi benmi yapsam acaba nasil olsa dogum iznindeyim evdeyim calismiyorum (gerci anne olmak isten cok zaman alio ya) ama geneldede pc basindayim bu yüzden yapabilirim sanirim benneyaptımki tabi kabul ederseniz zaten bugünde bayagi bi oynadim listeyle kaydirigubbakcemile2 ama sunuda paylasmadan gecemicem benim meslegim hastabakici ve haftalik görevlerimin icinde hastalarin kilosunu kontrol ediodum simdi evdeyim dogum izninde ve kaderrrr pesimi birakmiyo mu ney :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…