60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaybisssssssssssssss bence 2 kg birden vereceksin bi müddet sonra bak göreceksin . . .
yediklerini takip ediyorum ve yine şişginliğinden kaynaklandığını düşünüyorum . . .
Sabun demişti dersin . . .
sositososito[/QUOTE]

Sabuncum, umarım haklısındır canım.Ayy valla biraz moralim yerine geldi.Şeniz
24 nisan kızımın doğumgünü.Kısmetse 3 yaşına girecek,ve ben o gün hedefime ulaşmış olmayı diliyorum.:enbuyukkk:

hoş buldum aaybiscim teşekkür ederim :1hug: sabunun dediklerine katılıyorum eğer bi duraklama varsa (biliyosun bendede öyle olmuştu ) ve sen diyetini bozmadan devam ediyosan sabırla mutlaka sonucunu görüyosun bendede öyle olmadımı aynen devam ettiğim halde 8-10 günde 1,5-2 kilo nasıl gitti anlamadım inşallah sendede öyle olur moralini bozma tamammı Şeniz
prensesinin doğum gününü şimdiden kutluyorum yeni yaşı hayırlı uğurlu olsun a.s.
melek ve mucizesi çok teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun a.s.

Selam kızlar saat 11 gibi 1 dilim etime ve beyaz peynir yedim
Şimdi ise öğle yemeğimi yiycem 1 porsiyon ızgara köfte 1 dilim beyaz ekmek ve cacık doynıycam sanırım ama

Selam kızlar saat 11 gibi 1 dilim etime ve beyaz peynir yedim
Şimdi ise öğle yemeğimi yiycem 1 porsiyon ızgara köfte 1 dilim beyaz ekmek ve cacık doynıycam sanırım ama

Merak etme insan yavaş yavaş hatta 1 hafta gibi bir sürede az yemeye alışıyor.Ben yaklaşık 2 aydır hiç ekmek yemiyordum.Yokluğunu hissetmiyorum bile.Hatta o yediğim 2 poğaçayı da sırf gözümü doyurmak adına yedim.yoksa 1 kase çorbayla da doyardım.Herşey irade de gizli.

:hooray:topraksu,

seni tebrik ederim canım işte bu da senin:hooray:

benimde bugün tam bir ay oldu diyete başlayalı

tıngır mıngır devam ediyorum işte, sabır lazım sabır

valla 2 aydır diyetteyim ama öğlen yemeklerinde hiç doymuyorum tabi yarım saat geçince doyduğumu anlıyorum

Ardaşlar iki gündür yemeklerden sonra karnıma kramplar giriyo neden olur acaba CADIARZU

:hooray:topraksu,

seni tebrik ederim canım işte bu da senin:hooray:

benimde bugün tam bir ay oldu diyete başlayalı

tıngır mıngır devam ediyorum işte, sabır lazım sabır

Eee durum nedir tartıldın mı kaç kilo vermişsin peki ben henüz tartılamadım tartım bozuldu başka tartıda da nasıl olcak bilmiyorum ama tahmini 4-5 diyorum bakalım artık

Tekrar merhaba kızlar bugün öğlen 4 kaşık kabak yemeği ile yoğurt yedim. Börek vardı yemedim buraya yazmasam kimse tutamazdı yerdim o böreği vallahi bugün ilk günüm sonuç ne olacak bakalım 1 hafta sonra:teytey:

şu güzelliğe bakınnnn . . .
ellerine sağlık canımmmm . . .

cokacimcoook

Benim bu hafta kaçamaklar ve telafileri haftası oldu resmen . . .
Dün malum böreği yedikten sonra evden çıkarken zorla 1 yufka daha verdi ablam sabah kahvaltıda yersin diyor almak istemedim ama benim için yaptığından almamazlık edemedim ki bu sabah o böreği 2 ye böldüm erkenden uyanıp yarısını yedim yani yarım yufka ediyor bu . . . içinde ise pazı, soğan ve biraz pirinç var sadece . . .
akşama kadar sadece 4 adet eti müsli kurabiye yiyeceğim bu nedenle . . .
akşamda salatalık ve patlıcan köz evet yine patlıcan köz . . . kaydirigubbakcemile3

böreğin yarısı kaldığı için onuda yarın sabah hallederim yani yarında benim menüm aynı . . .

biraz önce eşimle bebişi alıp dışarı çıktık..bebişe yazlık elbiseler alalım diye..aldık..sonrada eşim hadi kaleye çıkalım mantı yiyelim dedi..çıktık..1 tabak mantı yedim..ekmeksiz tabi.normlde ekmekle yerdim..dondurma yiyelim dedi ,bu sefer yok ben yemem dedim ve yemedim...akşamda salatalık yerim iki tane..bitki çayımı içer son veririm tıkınmaya bugünlük..mantı yediğim için kızıyorum zaten kendime..akşamüstü yürüyüşe de gideriz..

bu gün kacamaklarini telafi etmek isteyenlere 100 kalorilik tarif lerimi veriyorum buyurun afiyet olsun
havuclu yumurtali salata
2 havuc
1 yumurta
limon
biraz tuz
isteyen bir cay kasigi zeytin yagi kullanabilir
kalorisi ozaman 125 kalori oluyor

Arkadaşlar bende az az sık sık yemeye çalışıyorum. Bundan bir ay önce bir hafta boyunca saatli ve az az sık sık yiyerek rejim yapmıştım kendimi kasmadan aç kalmadan, bir haftada iki kilo vermiştim. Şimdi tekrar öyle yapmaya başlıcam ve bırakmıcam bu sefer. Bugün sabah 9'da bir kase müsli ve süt yedim. saat 11'de bir elma öğlen saat 13:30 da bir tane simit (aslında yarım yemem gerekiyordu), kalper ve portakal yedim. 15:30 'da bir kivi yicem. 17:30 eti formun mısır patlağı ve küçük ayran içicem. Akşamda salata veya sebze yemeğinden az yicem. Ben bunları dediğim gibi öncesinde bir hafta uyguladım ve ayda 2 kilo verebildim... tabi sporla veya yürüyüşle destekleyerek.

tabi ki canım mühim olan dengelemek zaten . . .
kaydirigubbakcemile5

sular içiliyo mu sularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .
:içelim:
okuyanlar hiç üşenmiyo ve hemen bi bardak yuvarlıyoooooooooo . . .
:içelim:

Sabun üşenmedim ve yarım şaşal suyu götürdüm:) Suyumu hep masamda göz önümde tutuyorum.

yogurtlu mantar
200 gr mantar
150 gr yagsiz yogurt
sarmisa
az tuz
ve yesil sogan
mantarlari sotelioruz
üzerine sarmisakli yogurdu döküyoruz
üzerini yesilsoganin yapraklarini ince ince kiyip süslüyoruz
toplam 100 kcal
ayni tarifi közlenmis patlicanada yapabilirsiniz
hatta o 85 kcal sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…