60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bunu yarın akşam yaparım. hihoyyyt teşekkürler

süpersinizzzzzzzzz . . .

kaydirigubbakcemile5

Bende bugün çok içtim suyu hep unutuyordum su içmeyi. Hayat suyun sayfasından su hatırlatı indirdim her yarım saatte hatırlatıyor su iç diye benim gibi su içmeyi unutan arkadaşlara yardımcı olur belki :içelim:

Hadi yuvarlayalım bakalım :içelim: benim 2 litre oldu zaten severim su içmeyi hihoyyyt

Kilodaş arkadaşlarımmmm herkes süper ne güzel hiç içemiyorum diyen olmamış . . .

Bu arada aklıma gelmişken kaçamak yaptığımız günler için bi püf noktası vereyim . . .
kokular iştahımız üzerinde çok etkiliymiş hanımlar . . . yoğun güzel kokular ( örneğin parfüm ) iştahımızı erteliyormuş . . . kaçamak yaptığımız günün ya da öğünün ardından bol bol koku kullanalım o günü bu biçimde bu desteklede bitirmeye gayret edelim . . .
ki ben denedim . . .
işe yarıyor . . .

kaydirigubbakcemile2

içim dışım su oldu
ılık suyu bardak bardak götürdüm

-tatlicadiarzu- ben ılık su içemiyorum hemen midem bulanıyo. Arkadaşlar bide sabahları kavaltıdan yarım saat önce birbardak ılık suyun içine birazcık elma sirkeside o gün yediklerimizi sindirmemize çok yardımcı oluyormuş.

yanımda bir sürahi dolusu suyum var (2 lt) o sürahi birgünde 2 kez bitiyor 3.nün yarısına geliyor.

Bu tüketimi 3 arkadaş yapıyoruz

sabahları kalkınca mutlaka bir bardak suyum vardır,

akşam evde de hiç yoktan 1-2 bardak içiyorum

gayet sulu bir gün tamamlıyorum

valla 2-3 gündür su tüketimi had safhada. yemek aralarında da su içiyorum
ılık suyu midem kaldırıyor ama yarın limonla tatlandırıp zayıflatıcı etki oluşturacağım

canım çikolata yemek istiyor cokacimcoook

Aynen benimde yanımda 1.5 lt.şişelerden var.çalıştığım saatler içerisinde 2 şişe içiyorum.evde de sabah akşam rahat günde 4 litre.
Ama yabi bu arada wc de yatıp kalkıyorum o ayrıkaydirigubbakcemile3

merhaba sucu hatunlar nasılsınız :)) bugünde o kadar yoğundum ki yazmaya yeni fırsatım oldu.
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 1 küçük karnıyarık
ara:1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas şehriye çorbası,4 kaşık ciğer sote
ara:1 elma,1 portakal

herkese kolaylıklar dilerim

Kızlar yaa şimdi durup dururken aklıma karpuz geldi.cokacimcoook

Offf artık havalar iyice ısınsa da bol bol karpuz peynir yesekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…