60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevgili yonca,

insan biranönce sonuç almak istiyor, haklısın, ama sabır lazım bu işte.
O yüzden bence de şok diyetlerle birşey olmaz.
1200-1400 kalorilik bir diyet listesini düzenli birşekilde uygula ( diyetinin çok öğünlü olmasına dikkat et)
Sık ve az yemek metabolizmayı hızlandırır.
Ciddi bir şekilde diyetini uygular birde sporunu yaparsan 1 ayda en azından 5-6 kilo verirsin.
Birde menülerinde kalori hesabının yanında sebze ağırlıklı olmasına dikkat edersen süper sonuç alırsın

kolay gelsin

kızlar selam,
bende şimdi elmamı yiyiyorum:)
sabah kaşarlı kepek ekmekten tostumu yedim..1litreye yakın su içtim..yeşil çay içtim..içim dışım sıvı doldu:)
öğlen de yemeğe inmiycem..yanımda tost getirdim onu yiyeceğim..yanında da 1 bardak ayran içtim mi tamamdırkaydirigubbakcemile2
ah birde spor yapma imkanım olsaa:çok üzgünüm:
akşam da bir kase sebze çorbası ve yoğurt yedimmi 2. günü de atlatırım...

tesekkürler canim ilgine

Tebrik ediyorum arkadaşım harika valla ne güzel kilo vermişsin. Lahana suyunu nasıl yapıp kullanıyorsun tarifini verirmisina.s.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Dün ,salı akşamı yediğim 21 adet poğacanın acısını çıkardım.akşam sadece 1 kase yoğurt yedim.

Bu sabah maalesef yine kahvaltı yapamadım.Güne bir fincan sade kahveyle başladım .
Acilen kilo vermem lazım artık.2 hafta oldu kıpırdama yok.Vücut direncim kırılıyor.Daha da önemlisi moralim bozuluyor.:1no2:

bende tebrik ederim 1.5 kg çok iyi ya

:içelim:

sagolun kızlar çok heyecanlandım ben yaa.emeklerim boşa çıkmadı yaniii.üstelik regl dönemimdeydim:sm_cool:

800 ml.suyu kaynatıp içine 7-8 yaprak lahana atıyorum kaynıyor biraz.ılıkken 1 dilim limon sıkıyorum sabah akşam 1 bardak içiyoruma.s.

Teşekkür ederim arkadaşım darısı benim başıma.5 kilo vermem lazım hazirana kadar:1hug:

günaydın çubuk krakerler nasılsınız a.s.
diyetler nasıl gidiyor ben hala koruyorum
yürüyüşe ve spora aynen devam ediyorum yemeklerimide çok abartmadan biraz arttırdım
aylardır yemediğim domates soslu karışık kızartma yedim yoğurtla klava: ama bugün telafi etmeye çalışıyorum a.s
şu ana kadar yediklerim
iki kupa sade nescafe
ve 6 dilim eti form bisküvi
şimdide yeşilçay içecem :içelim:

aaybis,sabun ,moonserose,derinn,sportie .............
canlarım sizler neler yaptınız durumlar nasıl
gördüğüm kadarıyla sizlerde pek uğramıyosunuz
inşallah hepiniz iyisinizdir a.s.a.s.

yeni gelen şekerler hepiniz hoş gelmişsiniz umarım istediğiniz hedeflere yaz gelmeden ulaşırsınız hepinizi çok azimli ve istekli gördüm paylaşımlarınız süper aynen devam mutlaka başaracaksınız başarılar diliyorum a.s.

sen hedefine ulaşmışsın ne güzel darısı başımıza
kaydirigubbakcemile2

Torpak ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buradayımmmm ben ablacığım 60 ı görene dekte burada kalacağım . . .

Seni nasıl özlüyoruz . . .
:çok üzgünüm:

derinnnciğim kaydirigubbakcemile5 ah ah o kadar haklısın ki . . . zaten benim başıma ne geliyorsa İŞTAH tan ve farklı, yeni şeyler tatma merakından . . .
yediğim şeyin lezzetli olması benim için o kadar önemli ki yani gerçekten sadece karnımı doyurmak için yediğim hiç bir öğün yok . . .
yani yemek yemek benim için o kadar büyük bir zevk . . .

ben cikardim zeytini hayatimdan 60 kcal ya düsünsene 10 tane zeytin yiyiyomussun 600 kcal :1shok: yumurta 80 kcal bi dilim ekmek 100 kcal dimi ama ekmek yerim daha iyi kaydirigubbakcemile3

yoncacığım ben diete başladığımda istisnasız her sabah 10 zeytin yerdim ki bu 10 diette olduğum için 10du sonra burada hanımlar sağ olsun beni öyle güzel motive etti ki şimdilik çıkardım hayatımdan . . . aramıyorumda şaşılacak şekilde . . .
yarım kiloyu 10 dk da yiyebilen biri olarak hemde . . .
zaten benim kilolarımın en baş sorumlusu zeytindir . . . :1ninca:

bol şans cimcimenin annesiiii . . . inan 63 falanda yetmeyecek ben 64 olabilecek miyim derken 63 lü görünce hemen aklım gitti 62 ye . . . yani verdikçe bulunduğun kiloyu dahada bi beğenmemeye başlıyorsun . . . şimdilerde bu nedenle 62 ye sevdalıyım :asigim: umarım kavuşuruz . . .
ananasta çok sağlıklı ve çok lezzetli bi meyve ben suyunu çok severim çok içerim . . . fakat 3 gün sadece bununla beslenmek ne derece sağlıklı olabilir bunu bilemiyorum ama benim içime sinmedi canım . . .

aaybisssssssssssssss bence 2 kg birden vereceksin bi müddet sonra bak göreceksin . . .
yediklerini takip ediyorum ve yine şişginliğinden kaynaklandığını düşünüyorum . . .
Sabun demişti dersin . . .
sositososito

Selam ablalar, kardeşler... Bende aranıza geldim. ınşallah daha sonra 50-59 arası olan topiğe geçicez hep birlikte. Ben 22 yaşında 160 boyunda 65 kilodayım:çok üzgünüm:

sabuncum tatlışım çok haklısın insanoğlu çok doyumsuz a.s istediğine ulaşınca yetinmiyor daha fazlasını istiyor bendede aynen öyle bi durum oldu şu andaki görünüşüme gözümmü alıştı ne sanki biraz daha vermem gerekiyor gibime geliyor oysa çok fit görünüyom sporla birlikte verdiğim için vücudum atletik görünüyor herhangi bi yerimde sarkma gevşeme yok bunu sadece ben demiyom beni görenlerde söylüyor ama yinede dediğin gibi doyumsuzluktan bu bana yetmemeye başladı galiba etraf duymadan yerimseniben gizli gizli devam edecem gibi geliyor fazla abartmadan kaydirigubbakcemile3 hepinize kolay gelsin a.s.a.s.

Topraksuuu hoşgeldin canım yaaŞeniz

Nasılsın?

Hedefine ulaşmış biri olarak a.s.bunu hakediyorsun.
Bizi çok boşlama, özlüyoruz seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…