tesekkürler canim ilginesevgili yonca,
insan biranönce sonuç almak istiyor, haklısın, ama sabır lazım bu işte.
O yüzden bence de şok diyetlerle birşey olmaz.
1200-1400 kalorilik bir diyet listesini düzenli birşekilde uygula ( diyetinin çok öğünlü olmasına dikkat et)
Sık ve az yemek metabolizmayı hızlandırır.
Ciddi bir şekilde diyetini uygular birde sporunu yaparsan 1 ayda en azından 5-6 kilo verirsin.
Birde menülerinde kalori hesabının yanında sebze ağırlıklı olmasına dikkat edersen süper sonuç alırsın
kolay gelsin
herkese günaydınnnn
evlibarklı tebrikler 500 gram gitmiş
bende sabah tartıldım aslında yarın tartılmalıydım ama dayanamadım 63.50 olmusum:lepi:yabi 1.5 kilo gitmiş 1 hafta dolmadan:lepi:
çokkk mutluyum.her gören nasıl zayıflamıssın diyor.sanırım lahana suyu hakkatten yag yakıyor.
durmak yok yola devam arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
herkese günaydınnnn
evlibarklı tebrikler 500 gram gitmiş
bende sabah tartıldım aslında yarın tartılmalıydım ama dayanamadım 63.50 olmusum:lepi:yabi 1.5 kilo gitmiş 1 hafta dolmadan:lepi:
çokkk mutluyum.her gören nasıl zayıflamıssın diyor.sanırım lahana suyu hakkatten yag yakıyor.
durmak yok yola devam arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sagolun kızlar çok heyecanlandım ben yaa.emeklerim boşa çıkmadı yaniii.üstelik regl dönemimdeydim:sm_cool:
800 ml.suyu kaynatıp içine 7-8 yaprak lahana atıyorum kaynıyor biraz.ılıkken 1 dilim limon sıkıyorum sabah akşam 1 bardak içiyoruma.s.
yeni gelen şekerler hepiniz hoş gelmişsiniz umarım istediğiniz hedeflere yaz gelmeden ulaşırsınız hepinizi çok azimli ve istekli gördüm paylaşımlarınız süper aynen devam mutlaka başaracaksınız başarılar diliyorum a.s.
sabuncum bence sen yanlış forumdasın...kilo almak isteyenlerini bulunduğu bir forumda olsan daha doğru olurdu...çünkü yediğin şeyleri öyle güzel anlatıyorsun ki benim iştahım açılıyor kapanacağına...:çok üzgünüm:şu bahsettiğin bisküviyi almak şart oldu...közlenmiş patlıcanı hazır almana şaşırdım yanlış tahmin etmişim...daha önce hiçbir markette dikkatimi çekmemişti şimdi artık her gittiğim markette bakarım...bulursam bende deneyeceğim...a.s.
slm kizlarr günaydinlarrrr ben almanyada yasiyorum bugünlerde hava coook güzel biz genelde günese aciz burda ama günes beni endiselendiriyor yavas yavas ceketleri üstümüzden atma zamani :1shok:
offf hic olmassa nisan sonuna 63 filan olabilsem daha mutlu olucam
ben bugün ara ara yaptigim sok diyete geciyorum 2 gün ama becerebilirsem 3 gün ananas yicem sadece bana sans dileyin :Saruboceq:
Selam ablalar, kardeşler... Bende aranıza geldim. İnşallah daha sonra 50-59 arası olan topiğe geçicez hep birlikte. Ben 22 yaşında 160 boyunda 65 kilodayım:çok üzgünüm:
hoşgeldin aramıza en kısa zamanda 50-59 topiğine geçmeni dilerim
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?