60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel kilo vermişsin bu duyduklarım beni soğuttuğu için başlayamamıştım...demekki kan grubuyla alakalı değil o zaman kilo alması o yazan kişinin...sunuçta yediklerimiz de önemli...peki kullandığın lahana nasıldı...beyaz birbirine yapışık olanlardan mıydı...ona da evet dersen gidip hemen lahana alacağım...kafamçokkarıştı

slm bayanlar nasılsınız??
bugün yedikleime gelince...
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 fincan bitki çayı domates salatalık
ara:2 kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
öğle:1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek havuç salatası 1 su bardağı yoğurt
ara:3 diyet bisküvi
akşam:1 tabak taze fasülye salata 1 dilim ekmek yoğurt
ara:1 elma
1 saat yürüyüş yaptım 3 litrede su içtim..
iyi geceler....

durubebek canım çok sağlıklı görünüyor bugünkü menün...ben beğendim...

Eki Görüntüle 13075

buyurun kizlar aksam yemegi örnegi
izgara tavuk gögüsü
mantar sote
mevsim salata

tavugu izgara yapiyoruz
mantarlari boyuna kesip soganla azda su ekleyerek soteliyoruz icine karabiber tuz ekliyoruz bukadar basit ve hizli

tavuk 100 gr 100 kcal
mantar 200gr 70 kcal
domates 1 adet 14 kcal
marul 18 kcal
salatalik 15 kcal
toplam: 217 kcal

Kizlar size zeytin hakkinda kötü haberim var bir tane zeytin 60 kcal :jeyyar:

Evet yonca54 ben bildiğim için haftada bir kez sadece pazar günleri bir tane yiyorum aaa yerine ekmek yerim daha iyi dimi altı üstü bi zeytin kaydirigubbakcemile3

Günaydın hepinize ve iyi zayıflamalar tabi
Dün akşam 6 yemek kaşığı nohut 1 dilim k.ekmeği ve salata yedim
saat 8 gibide küçük bir fincan bardağı beyaz leblebi
Yatmadan öncede keten tohumlu yoğurt :)
Bu sabah ise yine sporumu yaptım ve 1 haşlanmış yumurta 1 dilim k.ekmeği ve bitki çayı ile bi kahvaltı yaptım kaydirigubbakcemile3

Evet yonca54 ben bildiğim için haftada bir kez sadece pazar günleri bir tane yiyorum aaa yerine ekmek yerim daha iyi dimi altı üstü bi zeytin kaydirigubbakcemile3

ben cikardim zeytini hayatimdan 60 kcal ya düsünsene 10 tane zeytin yiyiyomussun 600 kcal :1shok: yumurta 80 kcal bi dilim ekmek 100 kcal dimi ama ekmek yerim daha iyi kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar bende bugün başlayım dedim ama fırsat olup kahvaltı yapamadım.
2 tane küçük dilim hazır kek ile 1 bardak şekersiz çay içtim. Akşam da yürüyüş yapacağım inşallah :dance:

kızlar benim dünki menüm
sabah sade kahve ve etiform bisküviydi
öğlen 60 gr lıght ton balığı, yağsız salata,az kaşar peyniri ve eti form yedim
sonra itiraf ediyorum dayanamayıp dondurma yedim:bbo:
akşam elma yedim
ama tartıldı gene 500 gr vermişim çok şükür

slm kizlarr günaydinlarrrr ben almanyada yasiyorum bugünlerde hava coook güzel biz genelde günese aciz burda ama günes beni endiselendiriyor yavas yavas ceketleri üstümüzden atma zamani :1shok:
offf hic olmassa nisan sonuna 63 filan olabilsem daha mutlu olucam
ben bugün ara ara yaptigim sok diyete geciyorum 2 gün ama becerebilirsem 3 gün ananas yicem sadece bana sans dileyin :Saruboceq:

Bol şans arkadaşım :teselli:

canımcım şok diyetler iyi bişey değilki,fazlasıyla geri alırsın en kısa sürede,hem 3 gün ananas yenirmi,halsiz kalırsın,başın ağrır,bence hayatı zehir etmene gerek yok kendine,geç olsun güç olmasın dimi.Hem aç olursan güneşli havada bile mutsuz olursun valla.yasakkelime

günaydın
sağlıklı zayıflayın arkadaşlar
günlük almamız gereken min kaloriyi alın. dengeli beslenin
ben su içmeye başladım yine hihoyyyt

herkese günaydınnnn

evlibarklı tebrikler 500 gram gitmiş
bende sabah tartıldım aslında yarın tartılmalıydım ama dayanamadım 63.50 olmusum:lepi:yabi 1.5 kilo gitmiş 1 hafta dolmadan:lepi:
çokkk mutluyum.her gören nasıl zayıflamıssın diyor.sanırım lahana suyu hakkatten yag yakıyor.
durmak yok yola devam arkadaşlar:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canim biliyorumda gel de vicuduma anlat yaptigim hr diyete 3 gün sonra alisiyo undan önce 5 gün lahana yedim sadece ilkten biraz verim sonra onla bile durdu düsün artik sonra normal diyetime gecip sporla destekliyorum aradada l- carnitin alip kaslarimin erimesini önlüyorum valla isim cok zor haziranin 15 de türkiyeye gelicem iki yildan sonra :sm_cool: ama sisko gelmek istemiyorum iki ayim kaldi üzerimdede 6 kio fazla var :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…