slm bayanlar nasılsınız??
bugün yedikleime gelince...
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 3 zeytin 1 fincan bitki çayı domates salatalık
ara:2 kayısı 1 ceviz 1 çay bardağı süt
öğle:1 kepçeden biraz fazla çorba 1 dilim ekmek havuç salatası 1 su bardağı yoğurt
ara:3 diyet bisküvi
akşam:1 tabak taze fasülye salata 1 dilim ekmek yoğurt
ara:1 elma
1 saat yürüyüş yaptım 3 litrede su içtim..
iyi geceler....
Kizlar size zeytin hakkinda kötü haberim var bir tane zeytin 60 kcal :jeyyar:
Evet yonca54 ben bildiğim için haftada bir kez sadece pazar günleri bir tane yiyorum aaa yerine ekmek yerim daha iyi dimi altı üstü bi zeytin kaydirigubbakcemile3
slm kizlarr günaydinlarrrr ben almanyada yasiyorum bugünlerde hava coook güzel biz genelde günese aciz burda ama günes beni endiselendiriyor yavas yavas ceketleri üstümüzden atma zamani :1shok:
offf hic olmassa nisan sonuna 63 filan olabilsem daha mutlu olucam
ben bugün ara ara yaptigim sok diyete geciyorum 2 gün ama becerebilirsem 3 gün ananas yicem sadece bana sans dileyin :Saruboceq:
slm kizlarr günaydinlarrrr ben almanyada yasiyorum bugünlerde hava coook güzel biz genelde günese aciz burda ama günes beni endiselendiriyor yavas yavas ceketleri üstümüzden atma zamani :1shok:
offf hic olmassa nisan sonuna 63 filan olabilsem daha mutlu olucam
ben bugün ara ara yaptigim sok diyete geciyorum 2 gün ama becerebilirsem 3 gün ananas yicem sadece bana sans dileyin :Saruboceq:
canımcım şok diyetler iyi bişey değilki,fazlasıyla geri alırsın en kısa sürede,hem 3 gün ananas yenirmi,halsiz kalırsın,başın ağrır,bence hayatı zehir etmene gerek yok kendine,geç olsun güç olmasın dimi.Hem aç olursan güneşli havada bile mutsuz olursun valla.yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?