yine de çok güsel wermişsin canı gönülden kutluorum seni:lepi:
slm kızlar nasılsınız?
hcr gelmişsin valla gözlerim aradı seni yoktun bir haftadır...kilo almışsın ama fazla degil dikkat et yine ben sanırım daha fazla kilo aldım kzılar ve malum ikaçlardan inanın abur cuburum yok tamma spor yapamıyorum ama ignelerin kilo yapacagını duymuştum zaten....off moralim bozuluyor ya inş bunların karşılıgı gelir beni fazla bekletmeden...neyse cnm sıkıldı yine ben kaçıyorum..hepinize iyi günler...
sabah kahvaltıda çok az yiyorum öğle yemeğini muhakkak ekmeksiz ve aşırıya kaçmadan yiyorum akşam da dikkat ediyorum...gün içinde 2 lt su içiyorum 2 fincan yeşil çay içiyorum hareket yapmaya çalışıyorum ama 1 gr.bile veremiyorum...:çok üzgünüm:
sabah kahvaltıda çok az yiyorum öğle yemeğini muhakkak ekmeksiz ve aşırıya kaçmadan yiyorum akşam da dikkat ediyorum...gün içinde 2 lt su içiyorum 2 fincan yeşil çay içiyorum hareket yapmaya çalışıyorum ama 1 gr.bile veremiyorum...:çok üzgünüm:
kızlar sorum olucak niveanın videosunu nerden indirdiniz banada mesaj atabilirmisiniz lütfenn
slm kızlar ben 6. takımın üyelerinden biriyim. bu topiği bayağdır gözetiyordum ama katılmak için tam azmi yakalayamamıştım. nihayet motivasyonmu toparlayım aranıza geldimkaydirigubbakcemile5
inşallah bende sizlerinde desteğiyle zayıflayıp yaza daha öz güvenli gireceğim:içelim:
bende size desteğim tabiki:1hug:
hadi hepimize başarılar dilerimdelikafadulden
( çizelgeme bakmayın aslında 81 den başlamıştım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?