60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız?

hcr gelmişsin valla gözlerim aradı seni yoktun bir haftadır...kilo almışsın ama fazla degil dikkat et yine ben sanırım daha fazla kilo aldım kzılar ve malum ikaçlardan inanın abur cuburum yok tamma spor yapamıyorum ama ignelerin kilo yapacagını duymuştum zaten....off moralim bozuluyor ya inş bunların karşılıgı gelir beni fazla bekletmeden...neyse cnm sıkıldı yine ben kaçıyorum..hepinize iyi günler...

kızzlar yaaa 65 olmuşum son 5 kilo bana akıl verin napimm acil vermem gerek lahana çorbasını nasıl yapıyonuz işe yarıyomu bende yapayımm hamiş olmadan 60 olmalıyımm aşağısı olur fazlası olmamalı

arkadaşlar şuraya katılayım demiştim bir türlü olmamıştı, 50 sayfa olmuş ben gelene kadar.. oyüzden ortadan dalıyorum konuya...
64 kilo olmuştum 1-2 haftadır dikkat ediyorum, 27. katta çalışıyorum 21'de inip yukarı yürüdüm her sabah ve öğlen yemekten sonra, akşam yemeklerini azalttım, çok açsam o bir bardaklık çorbalardan içiyorum, buharlı pişiricime geri döndüm, çok sevdiğim sebzeleri haşlayıp yiyorum, tavuk haşlıyorum derisiz..
şimdilik 1 kilo verdim boyum 1,62 63 kiloyum, haftaya 1 kilo daha vermek niyetindeyim; hedefim 59..
9-12 ay sonra anne olmayı planlıyorum o yüzden gitmeli bu kilolar..
bankacıyım gündüz aktivitem yok, oturduğum yer biraz şehre uzak olduğu için spor salonu yürüyüş vb. de olamıyor, bende pilates ve nivea cdsi var haftasonları da ona başlamayı düşünüyorum, hiç ev işi yapmıyorum, halı cam falan silsem o da bayağı işe yarar hareket olarak umarım...
ee başka neler var??
bide akşamları yatmadan ve sabah aç 5ibiryerde içmeye başlayacağım bakalım..

bnce işe yarıo lahana corbası.diyet listeleri bölümünde war tarifi dene derimcokacimcoookhihoyyyt

yine de çok güsel wermişsin canı gönülden kutluorum seni:lepi:

teşekkürler canım darısı tüm isteyenlerin başına a.s.

ay canım benimm finallerim vardı ondan giremedim bir hafta, aldığım kiloyu da verdim çok şükür, kaldığım yerden devamm son 1 kiloo

bugünün özeti sadece 1 tane kurabiye yedim baska kaçamagım yokcokacimcoook bol bol su içmeye we aktif olmaya çalıştım.simdi de yesil cayımı yudumluorum.inş.hep böle gecer vücudumdaki şişlikler indi baya:enbuyukkk:

elma sirkesi de işe yarıyor kızlar..tabi lahana da

sabah kahvaltıda çok az yiyorum öğle yemeğini muhakkak ekmeksiz ve aşırıya kaçmadan yiyorum akşam da dikkat ediyorum...gün içinde 2 lt su içiyorum 2 fincan yeşil çay içiyorum hareket yapmaya çalışıyorum ama 1 gr.bile veremiyorum...:çok üzgünüm:

hmm doktora bi görün bnce hormon testi kan testi felan yapar herldeCADIARZU

kızlar sorum olucak niveanın videosunu nerden indirdiniz banada mesaj atabilirmisiniz lütfenn

şekerim bende senin gibiydim, işin sırrı sporda! hareket etmeye çalışma,hareket et,düzenli spor yaparsan sende benim gibi faydasını görürsün.ben 5 ocakdan bu yana 4 kg verdim :dance:

kızlar sorum olucak niveanın videosunu nerden indirdiniz banada mesaj atabilirmisiniz lütfenn

günaydın kızlar,emoşcuğum önceden nivea body nin topiği vardı ben ordan indirmişdim ama topik site tarafından kapatılmış sanırım.epeyde büyük olduğundan email ilede atamam sana ama bikaç arkadaş cd yi nivea nın sitesinden istemiş ve telefon açmış adreslerine göndermişler.sende bir araştır şansını dene istersen

slm kızlar ben 6. takımın üyelerinden biriyim. bu topiği bayağdır gözetiyordum ama katılmak için tam azmi yakalayamamıştım. nihayet motivasyonmu toparlayım aranıza geldimkaydirigubbakcemile5
inşallah bende sizlerinde desteğiyle zayıflayıp yaza daha öz güvenli gireceğim:içelim:
bende size desteğim tabiki:1hug:
hadi hepimize başarılar dilerimdelikafadulden
( çizelgeme bakmayın aslında 81 den başlamıştım )

hoşgeldin şekerim,tebrik ederim yaa 81 kg dan buralara gelmek çok güzel,yazını okurken gözlerim ışıldadı resmen.anlatırmısın sen neler yaparak verdin bu kadar kiloyu?

günaydın kızlar
benimde kilo takıldı kaldı ya
metabolizme canlaıdırcı bişeler yapmak lazım
yeşil caya başladım bakalım bugün
şişliklerim giderse eminim bu fazlalıklarda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…