60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler bayanlar nasılsınız bakalım
sabah:1 dilim ekmek,2 çatal yumurta beyazı,1 dilim beya peynir,1 bardak süt
ara:yoğurt,elma
öğlen:3 köfte 2 dilim ekmek,domates yoğurt
ara:yarım simit 2-3 çubuk kraker(dışarıdaydım)
akşam:1 kepçe çorba,1 dilim ekmek,2 yk t.fasülye,2 yk yoğurt
ara:1 elma
1 saat yürüyüş 40 dk egzersiz
bu arada tarifler harika görünüyor ellerinize sağlık hanımlar...

merhaba kızlar sizden bilgi almak istiyorum yağsız süzme peynirini nerede bulabilirim yada markası nedir lütfen bilen varsa yardım etsin teşekkürler.

bak canim 1 kg sütü aliyorsun tencereye koyuyosun kaynamaya baslayinca icine yarim limon SIKIyosun sonrada biraz daha kaynatip süzgecten yada ince bi bezden süzüyosun asagi yukari 250 gr süzme yagsiz peynir elde edersin hemde taze mmmmmm yarin bende yapiyim acayip protein barindirir cok saglikli haberin olsun

NISAN AYI HAFTASONU KILO VERME YARISMASI

BOY 1.Hafta 2.Hafta 3. hafta 4.Hafta 5. hafta (-) kg
hcr35------- 172 64 kg
aaybis------- 169 60 kg
candy_happy ------- 160 61 kg
net_perisi 160 65 kg
sabun 168 63,9 kg
xnazx 164 62 kg
derinn 160 63 kg
yonca54 160 65,6 kg
saftirik 165 68 kg
moonserose0 155 59 kg
sportie 168 60 kg
özlemimben 165 68,8 kg
selenimo 169 64,6 kg
mermaid 161 62,6 kg
durubebek 159 64,5 kg
egoist01 166 67 kg
melek ve mucizesi 161 65 kg
acemiperi 160 60 kg
gülgülmez 170 67 kg
kizlar listeyi deniyorum bakalim olmusmu sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
NISAN AYI HAFTASONU KILO VERME YARISMASI

YARISMADA OLANLAR BOY 1.Hafta 2.Hafta 3. hafta 4.Hafta 5. hafta (-) kg
hcr35 172 64 kg
aaybis 169 60 kg
candy_happy 160 61 kg
net_perisi 160 65 kg
sabun 168 63,9 kg
xnazx 164 62 kg
derinn 160 63 kg
yonca54 160 65,6 kg
saftirik 165 68 kg
moonserose0 155 59 kg
sportie 168 60 kg
özlemimben 165 68,8 kg
selenimo 169 64,6 kg
mermaid 161 62,6 kg
durubebek 159 64,5 kg
egoist01 166 67 kg
melek ve mucizesi 161 65 kg
acemiperi 160 60 kg
gülgülmez 170 67 kg
NIYE YAPTIGIM GIBI CIKMADIKI

Herkese günaydınnnnn kızlar ve iyi zayıflamalar bu ay 2 kilo vermişiz ama bölgesel incelmelerim süper bana göre 4-5 kilo ama tartıya göre 2 kilo neyse hiç moralimi bozamam

Neyse bu sabah spor yapamadım akşama artık (Sabuncum duyuyosun dimi)
2 dilim k.ekmeği ve ince bir dilim kaşar peyniri ile yağsız bir tost yaptım kendime yanınada yeşil çay doydum yani bugün :lepi:
Öğle menüm ise çorba salata ve beyaz ekmek (1 dilim tabi) hepimize kolay gelsin

yonca54 süpersin sayende ne yiyecegim derdi cekmıyorum. yemek konusunda bılgısız oldugum için haşlanmıs tavuk yogurt ve salatadan başka bırsey yıyınce diyeti bozmuş gıbı hıssedıyordum. verdiğin tarıflerin hem kalorısını verıyosun hem de tarıfını . kendı adıma cooook teşekkur ediyorum.

merhaba hatunlar,hatırlanmak ne güzel teşekkür ederim topraksuu :)) ben çok iyiyim.diyete aynen devam ediyorum bu arada dün netten aldığım twesteri teslim aldım ve akşam hemen üstüne çıktım.zayıflamamı destekleyeceğine eminim.hazirana kadar 3 kg verirsem tamamdır.sen nasılsın , nasıl gidiyor hayat?

tatlım senle kilolarımız ve hedef kilolarımız ne kadar yakınmış, birbirimize destek oluruz artıkın :dance:

Evet hedeflerimiz aynı kilo kaydirigubbakcemile5 Ben senden biraz fazlayım ama inşallah arayı kapatıcam. Mesela bugün işe yürüyerek geldim tam bir saatte. Dün akşamda 45 dk hareket çalışması yaptım. Akşam yemeğini biraz kaçırdım o yüzden kendimi suçlu hissettim iş yerine kadar yürüme cezası verdim

Günaydın kızlar bugün 1 dilim ekmek ve bir dilim kaşar peyniri yedim.Tabiki su içmeyede devam çok istiyorum kilo vermeyi inşallah başara bilirim.:dance:

Selam Yonca54, bende bu yarışmaya katılmak istiyorum mümkünmü acaba

günaydın
ben dün eve gidince akşam yemeği yerine 1 elma yedim. 2 saat sonra da 2 ayvayı doğrayıp tuzlayıp limonladım.
bu sabah da 1 haşlanmış yumurta, yarım kibrit kutusu peynir, 1 dilim ekmek yedim

çok aşırı su tüketmiyorum o yüzden içim rahat bilgi için teşekkürler

ben de istiyorum ben deee hihoyyyt

pırlantacım ben de dün akşam kardio ve pilates yaptım, bu sabah da işe gelmeden 20 dk. hızlı tempo yürüyüş yaptım. inanıyorum başarıcazzzzzzzz sositososito

gunaydın kıslar......çok agır kılo verenlerdenım bende....GÜLGÜLMEZ senın gıbı bende bı ayda 2 kılo verecem sanırım,1 aydan sora kg vermeye baslıyorum buda sabur ıstıyoAllah'ım sabır ver sabırrrrrrrrr.....
Bir de sorum olacak aletli spora gıdıyorum ben 2 gun gıdıp bır gun ara verıyorum,,,agır kılo verdıgım ıcın her gun mu gıtmem gerek acaba napsam bılmıyorummm

ben de istiyorum ben deee hihoyyyt

pırlantacım ben de dün akşam kardio ve pilates yaptım, bu sabah da işe gelmeden 20 dk. hızlı tempo yürüyüş yaptım. inanıyorum başarıcazzzzzzzz sositososito

İnşallah zinepçiğim inşallahkaydirigubbakcemile2 kahvaltıda ne yedin?

ben de yürüyüş yaptım
sağolsun polisler beni düşünüp yolları kapamışlar ankarada trafik berbat

slm canım ya ben aslında hızlı veriyorum kiloyu geçen ay 8 kilo vermiştim bu ay ise son 10 gündür spor ve diyete tam uydum aslında o yüzden bu benim 10 günlük sonucumda diyebiliriz ama bu ay sıkıca devam inş
Spor içinde ben haftanın 6 günü 1 saat sporumu yapıyorum ama bırakınca veremiyorum tabi aynı hızla.. sen haftada 4-5 gün yapıyosun zaten bence güzel sabretmek lazım dediğin gibi kaydirigubbakcemile2

sabretmem lazım evet ,ya ole kii ustum 38 beden altım 40 beden.........nefret ettım şu basenlerden yaaaaaa üffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…