60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabretmem lazım evet ,ya ole kii ustum 38 beden altım 40 beden.........nefret ettım şu basenlerden yaaaaaa üffffffffffffffffff

Ya ben şu göbek basen eritme yarışmasına dahil oldum 1 haftada baya inceldi basenler pazartesi ölçü vericem rahat bi 4 cm gitti

günaydın kızlar,
bende sabah kepek ekmekten yaptığım kaşarlı tostumu yedim.
iki ad. kuru kayısımı yedim..suyumu içiyorum..

dün akşam da yaklaşık 30-40 dakika yürüyüş yaptım..

ama şuan karnım gurulduyorsenağlama

hımm bence bir bardak ayran iç hemen açlığını bastıracaktır :teytey:

sabretmem lazım evet ,ya ole kii ustum 38 beden altım 40 beden.........nefret ettım şu basenlerden yaaaaaa üffffffffffffffffff

Merhaba aynı durumdayız seninle sabır ile kurtulacağız inşallah basenlerden :teselli:
Selenimo tebrikler darısı başıma:hooray:

hatta bak linkini yazıyorum.

Diyet Programı | Evimizin Doktoru

1000 - 1200 kalorilik kısıtlı diyetler
akabinde ara dönem diyetleri
ve sonrasında kilo koruma diyetleri varr sositososito

Canım ya ben öle diyetlere uyamıyorum. Kendi kafama göre bişeyler yapabiliyorum. Mesela bugün sabah kavaltıda küçük sandviç yedim. İçinde domates salatalık peynir vardı. 10 ' da bitki çayı içtim. Saat 11 ara öğünüm yarım elma yiyorum.

canim tesekkürler yardimi oluyosa ne mutlu bana siz isteyin bende tarif cok resimli olmasina dikkat ediyorum resmi yoksa zeten kendim yapip resmini cekiorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…