Kızlar kalori miktarları için konu açtım
Bakmak isterseniz adresi :
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/270393-besin-gruplari-kalori-miktarlari.html
çok teşekkür ederim:1hug:
Bu arada kendimi çok suçlu hissediyorum Öğlen 2 dilim pizza yedim kötükedihüso of ya çok pişmanım sabah bir saat yürüyüşüm boşa gitmiş gibi oldu. Ama bu akşam yarım saat spor yapacağıma bir saat yapıcam. Evede yürümeye çalışıcam. Yarın sabahta iki katı koşucam...
sen itiraf etmişken bende ediyim bari.sabah bende kemal paşa yedim offf offf kendimi affetmiyorum:mymeka:
Evlibarklı akşam bunun acısını çıkarmamız lazım çok hafif yiyelim. Mümkünse sadece salata yağsız tuzsuz. kaydirigubbakcemile3
canım ya çok fazla pişman oldum benkötükedihüso yerken çok güzeldi ama-tatlicadiarzu- akşamı meyveyle geçiştirmeye çalışıcam salatada aynı zaten.söz verelim birbirimize ya salata ya meyve yiyelim.:teselli:
Ya ben şu göbek basen eritme yarışmasına dahil oldum 1 haftada baya inceldi basenler pazartesi ölçü vericem rahat bi 4 cm gitti
Evet canım aynen öyle oldusengözlerimebaksanab
yani şöyle dönüp baktığımda..20 şubat -10 nisan (50 gün eder) 9 kilo vermişim.:hooray:
Bu durumda kendimi birinci ilan ediyorum.sırnaşık şey
Yarışmayı sonlandırınız kızlar:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?