60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yonca54 omlet tarifin için teşekkürler...tüm tariflerini kaydediyorum...sırasıyla denenecek...hacercim kahvaltını fotoğraflamışsın süperr...afiyet olsun...ben de fotoğraf eklemeyi becerebilsem seve seve eklerdim...ama teknoloji özürlüyümdür biraz...hacercim bu arada bu guruptaki herkes seni çok seviyodur...o yoğunluğunun arasında bizlerle uğraşmanda takdir edilesi bir davranış...sadece daha yarışma çok yeni olduğu için böyle problemler yaşandı diye düşünüyorum hiç alınma canım...:asigim:

iyimis ya begendim ben bunlari yapsamm ooooo onu ye bunu ye aslinda hepsi güzel saglikli seyler ama bunu yasam tarzi yapmali bence

benim diyetle benzer özellik gösterio benimkinde havuc ve peynirgiller yok ama ben a grubukan oldugum icin benim metabolizmayi yavaslatio cabuk veremiyorum e sebzeylede yasanmio ki :jeyyar:

tesekkürler ziynep bunu cog begendim hihoyyyt
merak ettigim su sirf bu egzersizle haftada ne kadar yag yakilir acaba :uhm:

günaydın hatunlar,
dünki yediklerim ;
sabah; klasik kahvaltı
öğlen; 1 tabak tavuk güveci,3-4 çatal turşu kavurması
ara: 5-6 adet kuru üzüm
akşam; 1 tas şehriye çorbası,3 adet ızgara baget

herkese kolaylıklar dilerim

aaybiscim harikasınbir de kendimi düşündüm de 1 Şubat--10 Nisan 1 kilo... bu durumda ben de kendimi sonuncu ilan ediyorum...senağlama

Canım teşekkür ederima.s.

Ama inan ki çok azmettim ve kolay kolay kaçamaklarda yapmadım.3 gün önceki poğaça hariç hamurişini tamamen kestim.Ve artık böyle de beslenebileceğimi doyacağımı öğrendim.

Biraz sabır ve istek tatlım.:1hug:

Günaydın kızlar;
Günaydın Moonserose;

Dünkü menümü yazayım size fıstıklar.

Sabah bir kase corn (kahvaltıya sen alıştırdın beni moonserose)
Öğlen 3-4 adet limon lifli bisküvi ve kahve

Akşam kurutulmuş biber ve patlıcanı azıcık zeytinyağında çevirip,üzerine de bol naneli yoğurt,koca bir kase yedim ekmeksiz.

Bu arada regl oldumbenneyaptımki,Bugün feci şekilde üşüyorum.
Bitmez bu gün bitmez:bbo:

günaydın
dün akşamı patates salatası bira< çorba ve yoğurtla kapattım
bu sabah da ızgara hellim bir bardak çay ve yarım dilim ekmekle kahvaltı yaptım

aaybisciğim aynı haldeyiz benim henüz kendisi gelmedi ama şişliği mevcut ki göğüslerim benim 2 beden büyür :asigim: bu dönemden 2 gün önce başlar bu etki . . .

vucudumda en az 2 kg su toplar . . .

bu nedenle ben bu hafta kendimi yarışmadan muaf tutmak istiyorum . . .
yarın sabah tartılırsam 65 den aşağı bi rakam görmeyeceğimi biliyorum çünkü . . .
geçen hafta 64 ü bu nedenle bu kadar çok görmek istedim aslında bu haftanın şiş geçeceğini bildiğim için . . .

nihayet bugünkü tüm sayfaları okumayı bitirdim...tüm paylaşımlar gündüz yapılıyor ama haksızlık bu...iş yerinde internet olmadığı için sadece akşam takip ediyorum...şimdi de kimse yok...

derinciğim haklısın gündüz işten fırsat buldukça paylaşıyoruz genellikle ama sen bizi sakın yanlız bırakma bu nedenle biz senin paylaşımlarına gündüz cevap veririz sen bizimkilere akşam . . .
kaydirigubbakcemile5

canım ben bi kaç sayfa öncesinden çok lezzetli ve hafif bi kurabiyeden bahsetmiştim . . .

eti nin müsli çay keyfi kurabiyesi . . .

ben dietimden hiç eksik etmedim ve aralarda sürekli yedim, yiyiyorum . . .

oldukça hafif ve leziz . . .

:asigim:

slm arkadaşlar ben yazdığım iletileri nasıl göreceğim yardımcı olursanız sevinirim

canım sanırım başarmışsın . . .
iletini görebiliyoruz . . .

Evet Sabuncumm bu şişkinlik bende de mevcut.Zaten biraz tansiyonum falan da sorunlu olduğundan tuz vs. gibi şeyler uzak duruyorum.ama yine de tam olarak etkili olmuyor.Çok sevmeme rağmen turşu bile yiyemiyorum yaklaşık 3 yıldır.Yaptığım yemekler bile ot gibi.ama alıştım artık tuz yerine baharatla tatlandırıyorum.
3 yaşında ki kızım bile salatayı tuzlayan kuzenime "tuz zararlı şişersin sonra"gibi komik şeyler söylüyor.
Bu aralar yine iyiyim geçen yıllarda özellikle düz ayyakabı giydiğimde ayak bileklerim şişlikten görünmez oluyordukafamçokkarıştı

Bu kadar yakınmadan sonra şunu da ekliyim de biraz moralim düzelsin.
Artık 29 beden kotlarım bana büyük geliyor.
Sanırım yeni bir gardrop yapacağım bir müddet sonrakaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım . . .
Tuz işi bahsettiğin gibi aslında sadece deniz tuzu kullanılmalı . . .
Bi ara kullanmıştım çokta lezzetli bir tuz . . .
Allahtan düşkün değilimdir . . .
Hiç bir yemeğe tuz eklemem . . .
Kendim pişirirsem suyuna çok çok çok eser miktarda anca . . .
Ağaç yaşken eğiliyor demek ne güzel kızın bile bunun bilincine varmış . . .
:ecrin_bebek:

Bende meşhur 28 beden kotumu günlük giyebiliyorum artık taşmalar ki bizim o taşımlarımız ortaktı kaydirigubbakcemile5 artık çok belli olmuyor . . .
62 olabilsem süper hele hele 60 da o kotla anıt gibi duracağıma eminim aybisim . . .

merhaba çıtır kurabiyeler a.s.
sabuncuğum senin önerinle eti strickse baktım markette ama görevli bittiğini ve geleceğini söyledi nasıl etkilenmişimki gece rüyamda stricks yiyodum sırnaşık şey hemde iki tane kaydirigubbakcemile3
aaybiscim senin prensesini yerim Şeniz ben nasıl şey o maşallah Allah bağışlasın Şeniz

Evet yaa ,

o fazlalıklar da bir gitse tamamdır.ha ben ha angelina joliesırnaşık şey

Ama herhalde onlar da zamanla gidecek değil mi?
eskiden kotlarımın üzerine upuzun tishirtler giyerdim.oturunca fazlalıklar çok belli olmasın diye.Şimdi tam tersi belimden düşüpte popom görünmesin diye giyiyorum.
delikafadulden(bu ikimize de)

slm kızlar,bende 5 günde 2.2 kilo verdim.hafta sonu yürüyüş,bisiklette yapacağım.ben her gün tartılıyorum.1 hafta dayanamam,ölürüm meraktan.Sabah wc den sonra ilk işim tartılmak.Hafta sonu 800 gr. daha verirsem 1 hafta da 3 kilo vermiş oluyorum.Hedefime 3 kilo kalıyor.Sabah 1 kuru kayısı ve 1 bardak su ile başladım.Daha sonra cornfleks yedim.Yağsız sütle birlikte.Görüşürüz arkadaşlar,herkese iyi günler.

Sağol canım benim.O olmadan ben nasıl yaşamışım şimdi şaşıyorum zaten.
Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin.

ıyi haftasonlarııı
Az önce bahçede kahvaltımı yaptım
Resmini de çektim, ama peynirleri yemedim
Ispanaklı omlet doyurdu beni
Sizce çok mu yemişim CADIARZU
1 dilim ayçiçekli çavdar ekmeği, 2 kaşık ıspanaklı omlet, domates, salatalık, yarım bardak şekersiz çay CADIARZU

canım ben bi kaç sayfa öncesinden çok lezzetli ve hafif bi kurabiyeden bahsetmiştim . . .

eti nin müsli çay keyfi kurabiyesi . . .

ben dietimden hiç eksik etmedim ve aralarda sürekli yedim, yiyiyorum . . .

oldukça hafif ve leziz . . .

Merhaba Günaydın herkese...

teşekkürler sabuncum.. onu hiç duymamıştım.. Bir daha bakiim.. Bi ara bende k-bar diye bişey var.. Ona sarmıştım.. İyi oluyordu aslında..

Ah ah motivasyona ihtiyacım var. azime.. Burda istediği kiloya ulaşanları tebrik ederim gerçekten..

Sabah bir kahvaltı yapmışım söylemesi ayıp ekmekli ballı kaymaklı.. şimdide pişmanlık duyuyorum...

Acaba su yarışmalara mı katılsam?!* Bir hedef olur hiç olmazsa..

Yardım ediinn. senağlama :))))

Neyse şimdiden herkese teşekkürler.. Bugün tekrar internete giremeyebilirim. İlk fırsatta tekrar geleceğimm.. Herkese İyi mutlu günlerrr...:

Hacer bu ne cicim yaaaa...
Harika görünüyor.cokacimcoook

Damak ve göz zevkin çok iyi söyliim,iyi bir gurme olabilirsin.
Hatta iyi bir reklam fotoğrafçısı daa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…