60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar günayydinnn hihoyyyt
sabah ananas la lor peyniri yedim ondan öncede yeni bir egzersize basladim, onu yaptim bir saat. egzersiz söyle ayak bileklerine yada kol bileklerine takilan bantseklindeki agirliklarla calisiliyo. vicudu sekle sokmak icin benim agirliklar 2 ser kilo biraz zorluyo ama kaslarda gözle görülür sekilde calisiyo kaydirigubbakcemile2

Torpak ablammmm . . .

Selamlar ablacığımmmm demek sticksi hatunlar yağmalamışlar . . . -tatlicadiarzu- e az reklamını yapmadık burada kaydirigubbakcemile3 yazda kapıda tabii herkes dikkat ediyor demek ki bu ürünlere rağbet ediliyor . . .

aaybisim

yerimseniben

Günaydın kızlar bugün 1 dilim ekmek biraz penir ve 1 domates yedim. Birazdan yürüyüş yapmaya çıkacağım. Hepimize kolay gelsin.Şeniz

kizlarrr bugün menüde firinda mücver var mmmmm bayilirim

malzemeler:

2 kabak -------------------------------45 kcal
2 yumurta ----------------------------160 kcal
yesilsogan ----------------------------5 kcal
tereotu
bir corba kasigi un -----------------35 kcal
bir tatli kasigi yag ------------------45 kcal
1 cay kasigi kabartma tozu
tuz
karabiber

TOPLAM------------------------------290 kcal

yapilisi:
kabaklar rendelenir yesilsogan ince ince kiyilir tere otu karabiber tuz eklenir üzerne iki yumurta eklenip hizla karistirilr son olarak un ve kabartma tozu katilip karistirdiktan sonra firin kabimiz 1 tatli kasigi yag ile yaglanir ve malzememiz tepsiye yayilir
200-220 dercede üzeri kizarincaya kadar pisirilir sonrada yogurtla afiyet götürülürr. kaydirigubbakcemile5

Afiyet olsun

Ya kendime inanamıyorum.Rejime başlayıp,ertesi günü bırakan ve asla 24 saatten fazla rejim modunda olamayan ben kaç gündür büyük bir motivasyonla rejimime devam ediyorum..Vallahi sizin sayenizde arkadaşlar..Hepinize teşekkürler...

Ben dün itibariyle Sağlık Bakanlığı onaylı Exodex kullanmaya başladım.Tatlı krizlerime şimdiden çok ama çok iyi geldi...

Bunun dışında bu sabah

Gene 1 tane yağsız omlet (sabahları yumurta yemeğe özellikle dikkat ediyorum,protein kaynağı olduğu için)
bol bol salatalık ve dometes
1 dilim uno ligh ekmek
2 fincan şekersiz çay...

Bu arada tartıda kilom aynı (gerçi tartım dijital değil benim,gram farkları sanırım sağlıklı ölçülemiyor) ama rejime başlayalı daha 4 gün oldu bende inanılmaz incelmeler var özellikle de basen ve üst bacaklarımda.Böyle gidersem sanırım hazirana kadar ben de hedefime ulaşabileceğim.Yaa yaşasın KK...Hepinize sağlıklı ve boll kilo vermeler...

Çok muuuuu . . .

Ben bunun çok samimi söylüyorum en az 2 katı fazla yiyiyorum . . .
Özellikle kahvaltıysa sözkonusu . . .
Domates ve salatalık ( İzmirliler Badem der yerimseniben ) ta çok daha fazla miktarlarda yiyebilirsin bence yani doyuyo musun bu kadarcıkla gerçekten ?
Omlet bile çok azzzz . . .
Peyniride yememişin . . .
Benim miğdem mi çok büyük yani büyük biliyorum ama . . .
:çok üzgünüm:

Fakat çok çok keyifli görünüyor hacerciğim hele birde bahçe falan demişsin . . .

:asigim:

.

sabunum canım Şeniz
demekki bizim burdaki hatunlar diyettelerde çaktırmıyorlar yerimseniben
aman iyi iyi çok sevindim demekki hatunlarımız kendilerine dikkat etmeye başladılar a.s

hacercim hazırladığın tabak haftasonu kahvaltısı için süper zaten bahçede yapmışsın kahvaltını tam piknik havası modunda ooooohh sefan olsun afiyet olsun Şeniz

Sabuncum ben kahvaltıda normalde bu kadar yerim, dün de çekmiştim kahvaltımı.
Ama aradan 1 saat geçince karnım acıkır ben yine bir şeyler yerim kaydirigubbakcemile3
Bir yerde bir şey okudum, bir diyetisyen diyor ki:
Midenizi bir kase büyüklüğünde düşünün. Her öğünde yediğiniz 1 kase kadar olsun.
Böylece hem mideniz tokluk hissedecek, hem de küçülmeye başlayacak diyordu.
Sanırım benimki de o hesap.
Kasemi doldurdum mu benden iyisi yok delikafadulden

hacercim hazırladığın tabak haftasonu kahvaltısı için süper zaten bahçede yapmışsın kahvaltını tam piknik havası modunda ooooohh sefan olsun afiyet olsun Şeniz
sağol bitanemm
keşke siz de yakında olsanız da KK Diyettekiler Kahvaltı Günü düzenlesek kaydirigubbakcemile5

Bu arada kızlar bir şey öğrendim sizinle de paylaşmak istedim.
Balı sıcak suya kattığımız zaman toksik etkisi oluyormuş :1shok:
Bu toksik etkiyi yok etmek için bala birkaç damla limon suyu ilave etmek gerekiyormuş. CADIARZU

Ayrıca bir şey daha
Toktur amcalar diyor ki, tatlıyı yemekten 1 saat önce ya da 1 saat sonra yiyin cokacimcoook

kaydirigubbakcemile5

afiyet olsun hacer,gayet besleyici ve yeterli bir kahvaltı bence...

merhaba arkadaşlar bende diyete başlayıp ertesi gün bulduğu herşeyi yiyenlerdenim bana yardım edin lütfen sizlerin desteğiyle 5 kilo vermek istiyorum.bu günden itibaren bende başlıyorum..ve de buradayım..

merhaba sayfalara hızlı hızlı bakındım biraz.çok yogundum bugun net okuyamadım maalesef ama bir iki kaçamak dışında herkeste motıvasyon guzel sanırım:dance:

hcr bende ilk bu sayfaya geldiğimde bım ne falan diye sık sormustum.umarım ben bunaltmamısımdır senı.sayfalar yıgılı olunca hepsini okumak zordu:bbo:
kahvaltın nefis görünüyor bu arada.hikayende beni çok motive ettia.s.

sabun hep sularınızı için hadi derdin bugun foruma yazmadan ben içip geleyim dedim :)))

kilo verenleri tebrik ediyorum

bu arada listede hala 65 göürnüyorum ama 63.5 üm ben:roflol::roflol:havayada bakarmısınız 1.5 kiloyla:lepi:

dün azıcık kaçamak yaptım bende sabahtan beri gayet iyiyim.lahana suyuna bol suya devam:dance:akşamda sirke alıp sirkeli ballı karışıma başlıycam
birde lahana yagına:dance:ama lahana yagını nerden bulucam onu bilmiyorum.dün izinliydim gezmedigim yer kalmadı ama yokkkkkkötükedihüso

offf çok uzattımm

herkesi öpüyorummmmma.s.

slm arkadaşlar ,ben gün boyu beşi biryerde çayı içiyorum sabah termosa demliyorum akşama kadar içiyorum baya bir iştahımı kesiyor ,haftada iki gün yüzmeye gidiyorum ,hemen hemen hergünde 1 saate yakın yürüyorum,20 günde 4 kilo vermişim ,diyet yaparken spor şart :dance:

merhaba arkadaşlar bende diyete başlayıp ertesi gün bulduğu herşeyi yiyenlerdenim bana yardım edin lütfen sizlerin desteğiyle 5 kilo vermek istiyorum.bu günden itibaren bende başlıyorum..ve de buradayım..

Hoşgeldin ayknds...Bana burası çok iyi geldi,umarım sana da iyi gelir.Buradaki gerçek çaba ve başarı hikayelerini okumak insana çok büyük motivasyon veriyor..

Bu arada ben sabah kahvaltısından sonra saat 3'e kadar birşey yemedim.Alışverişe çıktık.Benim oğlan balık istedi.Bir porsiyon ızgara hamsi,limonlu-yağsız salata ve MAALESEF iki dilim kızartılmış beyaz ekmek yedim..Bilmiyorum kızartılmış ekmek kalori bakımından nedir,ne değildir..Neyse akşam birşey yemeyi düşünmüyorum.Sıkışırsam form çayı ile 2-3 tane ligh bisküvi yerim ama bunu da yememek için elimden geleni yapıcam...Tatlı manyağı olarak canım hiç tatlı istemiyor şu sıralar..Sanırım kullandığım Exodex sayesinde...Aman değmesin

Seni candan kutlarım canım...Ben belimden rahatsız olduğum için gönlümce spor yapamıyorum...20 günde 4 kilo vallahi olağanüstü..Tekrar tebrikler,dahası da gelir iyişallah...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…