Hacer bu ne cicim yaaaa...
Harika görünüyor.cokacimcoook
Damak ve göz zevkin çok iyi söyliim,iyi bir gurme olabilirsin.
Hatta iyi bir reklam fotoğrafçısı daa.s.
Sağol canım benim.O olmadan ben nasıl yaşamışım şimdi şaşıyorum zaten.
Allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin.
merhaba çıtır kurabiyeler a.s.
sabuncuğum senin önerinle eti strickse baktım markette ama görevli bittiğini ve geleceğini söyledi nasıl etkilenmişimki gece rüyamda stricks yiyodum sırnaşık şey hemde iki tane kaydirigubbakcemile3
aaybiscim senin prensesini yerim Şeniz ben nasıl şey o maşallahAllah bağışlasın Şeniz
İyi haftasonlarııı
Az önce bahçede kahvaltımı yaptım
Resmini de çektim, ama peynirleri yemedim
Ispanaklı omlet doyurdu beni
Sizce çok mu yemişim CADIARZU
1 dilim ayçiçekli çavdar ekmeği, 2 kaşık ıspanaklı omlet, domates, salatalık, yarım bardak şekersiz çay CADIARZU
Torpak ablammmm . . .
Selamlar ablacığımmmm demek sticksi hatunlar yağmalamışlar . . . -tatlicadiarzu- e az reklamını yapmadık burada kaydirigubbakcemile3 yazda kapıda tabii herkes dikkat ediyor demek ki bu ürünlere rağbet ediliyor . . .
aaybisim
yerimseniben
Sabuncum ben kahvaltıda normalde bu kadar yerim, dün de çekmiştim kahvaltımı.Çok muuuuu . . .
Ben bunun çok samimi söylüyorum en az 2 katı fazla yiyiyorum . . .
Özellikle kahvaltıysa sözkonusu . . .
Domates ve salatalık ( İzmirliler Badem der yerimseniben ) ta çok daha fazla miktarlarda yiyebilirsin bence yani doyuyo musun bu kadarcıkla gerçekten ?
Omlet bile çok azzzz . . .
Peyniride yememişin . . .
Benim miğdem mi çok büyük yani büyük biliyorum ama . . .
:çok üzgünüm:
Fakat çok çok keyifli görünüyor hacerciğim hele birde bahçe falan demişsin . . .
:asigim:
.
sağol bitanemmhacercim hazırladığın tabak haftasonu kahvaltısı için süper zaten bahçede yapmışsın kahvaltını tam piknik havası modunda ooooohh sefan olsun afiyet olsun Şeniz
Ya kendime inanamıyorum.Rejime başlayıp,ertesi günü bırakan ve asla 24 saatten fazla rejim modunda olamayan ben kaç gündür büyük bir motivasyonla rejimime devam ediyorum..Vallahi sizin sayenizde arkadaşlar..Hepinize teşekkürler...
Ben dün itibariyle Sağlık Bakanlığı onaylı Exodex kullanmaya başladım.Tatlı krizlerime şimdiden çok ama çok iyi geldi...
Bunun dışında bu sabah
Gene 1 tane yağsız omlet (sabahları yumurta yemeğe özellikle dikkat ediyorum,protein kaynağı olduğu için)
bol bol salatalık ve dometes
1 dilim uno ligh ekmek
2 fincan şekersiz çay...
Bu arada tartıda kilom aynı (gerçi tartım dijital değil benim,gram farkları sanırım sağlıklı ölçülemiyor) ama rejime başlayalı daha 4 gün oldu bende inanılmaz incelmeler var özellikle de basen ve üst bacaklarımda.Böyle gidersem sanırım hazirana kadar ben de hedefime ulaşabileceğim.Yaa yaşasın KK...Hepinize sağlıklı ve boll kilo vermeler...
merhaba arkadaşlar bende diyete başlayıp ertesi gün bulduğu herşeyi yiyenlerdenim bana yardım edin lütfen sizlerin desteğiyle 5 kilo vermek istiyorum.bu günden itibaren bende başlıyorum..ve de buradayım..
slm arkadaşlar ,ben gün boyu beşi biryerde çayı içiyorum sabah termosa demliyorum akşama kadar içiyorum baya bir iştahımı kesiyor ,haftada iki gün yüzmeye gidiyorum ,hemen hemen hergünde 1 saate yakın yürüyorum,20 günde 4 kilo vermişim ,diyet yaparken spor şart :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?