sağol canım... müsli yazıyodur dimi üzerinde...
ben de sevmem herhalde ama baya çok kişinin menüsünde gördüm diğer konularda o yüzden denemek istiyorum....
dün su börekleri dışında kaçamak yapmadın değilmi tatlım bu arada diyetisyene ne zaman gideceksin.
güzel canım. sende farmasi gibi az yiyorsun onun gittiği yoldan gidiyorsun galiba. farmasi pekçok arkadaşımıza faydalı oluyor iyiki var kızlar diyet listesine uyamayan arkadaşlarımıza yol gösteriyor :lepi:
hayır canım hiç yaparmıyım, akşam olunca 1 elma,2 kuru kayısı yeşil çayla kapattım günü. bugünde sabah 1 yumurta,3 zeytin,1 etimek ve yeşil çay. kursa gittim aradan 6 saat geçti bişey yiyemedim eve geldim yayla çorbası, 2 yemek kaşığıyla ıspanak, tavuklu mantar sote ve 1 etimek, akşamada elma,yoğurt ve 2 kuru kayısıyla kapatırım. diyetisyene geçen hafta gitmiştim doğrdüzgün verdiği diyeti yapamadım 58 kiloya düşersem gitmeyi düşünüyorum kasmı,sumu yağmı veriyorum kontrol etsin bakalım, buraya bildirimi nezamn ve kime yapıyorduk acaba?
yok kaçamak yapmadım yenı katıldım aranıza o yuzden :kedi:
yazıyım yedıklerımı hemen kaydirigubbakcemile3
Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay
Öğlen :
.1 muz
.2 mandalına
bu kadar hihoyyyt
kilo bildirimlerimizi zuzuma pazar günleri bildiriyoruz canım
arkadaşlar regl dönemine uygun işe yarar bir diyet listesi olan var mı ? lütfen yardım edin....
selam kızlar ben geldım
hoşgeldin canım. akşam menünde ne vardı. bende 8 kaşık taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı bukgur pilavısalata ve 1 kepçe çorba vardı. akşam yemeğini 6 da yedim. şimdi şekersiz sütlü türk kahvemi içiyorum. saat 10 gibide 1 elma yer günü kapatırım
afiyet olsn canımm az yemişsin sen ya ben baya yedım bugun . öğlen yemek yememıştım ya meyve iyice acıktırdı 6buçuk 7 gıbı yemek yedım anca hazırladı annem o zamana kadarda öldum tabı açlıktan .
gelelım ne yedıgıme kaydirigubbakcemile3
ekşili köfte yedim ıspanaklı (malatyaya özel şakkıdı ) kaydirigubbakcemile3 hemde 2 tbak yedım saldırdım resmen o kadar ac kalınca mafoldumben
artık yarın toparlarım yurda gıdıcem çunku yemem bışey
canım bana diyetisyeni böyle verdi ondan böyle yiyorum alıştım 1 buçuk ay oldu çok rahatım sorun olmuyo hiç
hayırdır tatlım ne olduki
tatlı krizim tuttu da.bu defa da yenilmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?