60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım... müsli yazıyodur dimi üzerinde...
ben de sevmem herhalde ama baya çok kişinin menüsünde gördüm diğer konularda o yüzden denemek istiyorum....

bende alışkanlık sabah kahvaltıda öyle şeyler yiyemiyorum. daha doğrusu yediğim oldu ama çok uzun zaman kullanamadım sıkıldım. ayrıca şu tahıllı gevreklerinde zannerdersem kalorisi yüksek öyle kase kase yenmiyo bildiğim kadarıyla. ondada dikkatli davranmak ve light olanlarını tercih etmek gerek. ama faydalı ve besleyici olduğu kesin. mesela şu nestle nesfit 7 gün programını yapamam ben doymamki tokluk hissetmem illede yemek yiyeceğim

hugocum dikkat et kendine canım allah korusun zayifiyet başlangıcı olabilir sende...diyetisyenine telefon aç sor bakalım ne diycek.herkese iyiakşamlar

dün su börekleri dışında kaçamak yapmadın değilmi tatlım bu arada diyetisyene ne zaman gideceksin.

hayır canım hiç yaparmıyım, akşam olunca 1 elma,2 kuru kayısı yeşil çayla kapattım günü. bugünde sabah 1 yumurta,3 zeytin,1 etimek ve yeşil çay. kursa gittim aradan 6 saat geçti bişey yiyemedim eve geldim yayla çorbası, 2 yemek kaşığıyla ıspanak, tavuklu mantar sote ve 1 etimek, akşamada elma,yoğurt ve 2 kuru kayısıyla kapatırım. diyetisyene geçen hafta gitmiştim doğrdüzgün verdiği diyeti yapamadım 58 kiloya düşersem gitmeyi düşünüyorum kasmı,sumu yağmı veriyorum kontrol etsin bakalım, buraya bildirimi nezamn ve kime yapıyorduk acaba?

güzel canım. sende farmasi gibi az yiyorsun onun gittiği yoldan gidiyorsun galiba. farmasi pekçok arkadaşımıza faydalı oluyor iyiki var kızlar diyet listesine uyamayan arkadaşlarımıza yol gösteriyor :lepi:

hugocuğum güzel duyguların için çok teşekkür ederim çok duygulandım canım:kedipuyorumnanaktan

kızlar okula gittim öğleden sonra sadece 1 bardak çok az şekerli açık çay içtim.
çocuklarla çalışmamız vardı. eve gelirken de yolu biraz uzatttım yürüyüş olsun diye.
saat 16.30 da eve geldim.

1 şişe maden suyu
1 adet taze ceviz
1/ 4 kk büyüklüğünde antep fıstıklı çikolata
öğleden önce kalma çubuk krakerimi anca bitirebildim.

kilo bildirimlerimizi zuzuma pazar günleri bildiriyoruz canım

canım böyle bence kilo veremezsin.
öğle yemeğinde et , süt , tahıl grubuna dair hiçbirşey yok . sen bilirsin ama böyle ne sağlıklı beslenilir ne de kilo verilir canım. karar senin elbette.opuyorumnanaktan

1 kuru erik
1 kuru kayısı
5 adet antep fıstığı
5 adet fındık
10 adet leblebi
500 ml su

selam kızlar ben geldım

hoşgeldin canım. akşam menünde ne vardı. bende 8 kaşık taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı bukgur pilavısalata ve 1 kepçe çorba vardı. akşam yemeğini 6 da yedim. şimdi şekersiz sütlü türk kahvemi içiyorum. saat 10 gibide 1 elma yer günü kapatırım

afiyet olsn canımm az yemişsin sen ya ben baya yedım bugun . öğlen yemek yememıştım ya meyve iyice acıktırdı 6buçuk 7 gıbı yemek yedım anca hazırladı annem o zamana kadarda öldum tabı açlıktan .
gelelım ne yedıgıme kaydirigubbakcemile3
ekşili köfte yedim ıspanaklı (malatyaya özel şakkıdı ) kaydirigubbakcemile3 hemde 2 tbak yedım saldırdım resmen o kadar ac kalınca mafoldumben
artık yarın toparlarım yurda gıdıcem çunku yemem bışey

canım bana diyetisyeni böyle verdi ondan böyle yiyorum alıştım 1 buçuk ay oldu çok rahatım sorun olmuyo hiç

merhaba hayırlı akşamlar kızlar

akşam menüm

1 adet tavuk incik
2 kaşık nohutlu pilav
karışık kızartma( 2 adet biber, 2 dilim patlıcan,5 dilim kabak) hepsi anca 1 kaşıktır.
6-7 kaşık süzme yoğurt
3 adet küçük kornişon
1.5 bardak su

kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…