canımcım takıl bana hayatını yaşa kaydirigubbakcemile3 gerçekten öyle bu hafta maşallah yemediğim ne baklava katmer puding pide çikolata cips daha neler neler kalmadı ama hepsi tadımlık olduğu için ben bu hafta 800 gr verdim nasıl ama?:lepi::teytey::dance:
aaaaa farmasi vereceği kadar kilo verdi zaten..bundan sonra da sıkmasına gerek yok ama yine de dikkat ediyor azar azar herşeyden yiyor
mükemmel canım nasıl olsunopuyorumnanaktan
canım sen de söylenecek söz bırakmamışsın
ya beni bilen gerçekten biliyor bu forumda:lepi:
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla başınıza tatlım çok güzel bir duygu inanın hele bugüb öğrencim simitini diyetteyim deyip almazken hocam sıfır bedensiniz 2 çocuk annesisiniz daha ne olacaksınız deyince resmen mest oldum koptum ya :lepi:
tabi canım arkadaş da yeni geldi herhalde o da tanır zamanla biz de biraz tanıtırsak daha iyi olur opuyorumnanaktan
tabiki haklısın bitanem tanışacağız ve de hep beraber kilo vereceğiz inşallah
500 ml suyumu da içtim tamamdır hazırımsempatiksalakcinnibayanssulusmile:jeyyar:
evet bende kaldı 9 kilo. onuda verdimmiydi toplamda 23 kilo vermiş olacağım.
iyi eğlenceler canım..suyunu da içtiğine göre çok kaçırmazsın :lepi:
teşekkür ederim bitanem .
valla okuldan geldiğimden beri foruma yazdıklarımı yediğimden olsa gerek hiçbirşey canım istemiyor sadece 1 çorba olsa yetip de artacak bile kaydirigubbakcemile3 o da ayıp olmasın diye
hugocuğum duymasın ama arkadaşlar yanımda bisküvi yiyorlardı dayanamadım 2 tane biskrem yedimklava:
ay inş canm ya berbaer görürüs inş 50 leri
evet bende kaldı 9 kilo. onuda verdimmiydi toplamda 23 kilo vermiş olacağım.
canım 2 biskremden ne çıkar hem hacmi az hem şişkinlik yapmaz dolma gibi değil haytım sen rahat ol bence tutup da bir paketin tamamını yememişsin ya bence bir şey olmaz bu dolmalarda bana ders olsun bir daha dikkat edeceğim ölçüyü kaçırmayacağım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?