60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mükemmel canım nasıl olsunopuyorumnanaktan

aaaaa farmasi vereceği kadar kilo verdi zaten..bundan sonra da sıkmasına gerek yok ama yine de dikkat ediyor azar azar herşeyden yiyor

canım sen de söylenecek söz bırakmamışsın

ya beni bilen gerçekten biliyor bu forumda:lepi:

mükemmel canım nasıl olsunopuyorumnanaktan

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla başınıza tatlım çok güzel bir duygu inanın hele bugüb öğrencim simitini diyetteyim deyip almazken hocam sıfır bedensiniz 2 çocuk annesisiniz daha ne olacaksınız deyince resmen mest oldum koptum ya :lepi:

tabi canım ya biz daha doğum falan yapmadığımız halde çoğumuz senden kiloluyuz..sen mükemmel görünüyorsundur diyet yapmadan bile eminim kaydirigubbakcemile5

eşim telefon etti dışarda yemek yiyeceğiz kaydirigubbakcemile3
Allahım ne kısmetli günümmüş ama ben dikkat etmeye niyetliyim inşallah
en iyisi 2 bardak su içip de gideyimkaydirigubbakcemile3

500 ml suyumu da içtim tamamdır hazırımsempatiksalakcinnibayanssulusmile:jeyyar:

iyi eğlenceler canım..suyunu da içtiğine göre çok kaçırmazsın :lepi:

teşekkür ederim bitanem .
valla okuldan geldiğimden beri foruma yazdıklarımı yediğimden olsa gerek hiçbirşey canım istemiyor sadece 1 çorba olsa yetip de artacak bile kaydirigubbakcemile3 o da ayıp olmasın diye

hugocuğum duymasın ama arkadaşlar yanımda bisküvi yiyorlardı dayanamadım 2 tane biskrem yedim klava:

selam kızlar ben de öğleleyin ufak bir kase patates kızartması yedin ah keşke yemeseydim yanında da 1 dilim ekmek 1parça peynir 4 zeytin 1 açık çay akşama da 1 tabak dolma yedim 10 vardır herhalde ne olduysa tutamadım kendimi çok pişmanım ama sonuçta yaş pasta var dolapta onu yemektense yemek yeyip karnımı doyurdum daha iyi diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

hugocuğum duymasın ama arkadaşlar yanımda bisküvi yiyorlardı dayanamadım 2 tane biskrem yedim klava:

canım 2 biskremden ne çıkar hem hacmi az hem şişkinlik yapmaz dolma gibi değil haytım sen rahat ol bence tutup da bir paketin tamamını yememişsin ya bence bir şey olmaz bu dolmalarda bana ders olsun bir daha dikkat edeceğim ölçüyü kaçırmayacağım:enbuyukkk:

ay inş canm ya berbaer görürüs inş 50 leri

Amiiiiiiiiiiin, moralleri yuksek tutalim :Saruboceq: :Saruboceq:

Asiri stres yag yakimini engelliyormus akannehir sirf bu yuzden vermesem sasirmam yani akannehir

Iyiki siz varsiniz arkadaslar olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

evet bende kaldı 9 kilo. onuda verdimmiydi toplamda 23 kilo vermiş olacağım.

Supersin canim! Bu irade, bu azim ve bu bilgi-birikim olduktan sonra tas gibi olursun herkesi kiskancliktan catlatirsin, kocani bile kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

ölçüyü kaçırmayalım canım moralimizi bozmayalım..birbirimizi destekleyelim yarın daha dikkat edelim olsun bitsinopuyorumnanaktan

Farmasi canim ne guzel herseyden yiyorsun, ben az yiyecek olsam sucluluk duygusu olduruyor beni, kendimden korkuyorum cok yerim diye.. Yavas yavas iradem oturuyor ama boshayallersmile

Bu sabah yine karisik basladi, ne zaman duzgun basladi ki bilmiyorumkismile

Oglen 12ye kadar bisey yiyemedim kosusturmaktan (is yerinde) sadece kahveyle gecistirdim, sekerli degildi. Birazda su icebildim Allah'tan.

12de:

2 dilim cavdar
2 dilim kepek ekmegi yedim: arasinda cacik salatasi vardi, ekmege surulur cinsten (hazir paket)
1 bardak yesil cay ictim

Saat 14.30 ta bir elma yedim

Saat 16.00 gibi bir muesli li elmali cubuk yedim, hazir seker yok ama elmanin icinde ki seker yuzunden agzimda 1 kilo seker varmis gibi geldi

Aksam yemegim saat 19.00 gibi yedim:

1,5 bardak su
1 kase mercimek corbasi, 1 lokma tahilli ekmek ile yedim
1 tabak pirasa yemegi (1 yk zeytinyagi, 1 yk ev salcasi, 1 sogan 1 dis sarimsak ve su ile yaptim, butun tarifi verdim ha :kedi: )
bol bol yagsiz yogurt yedim, iyice sistim, cokmu yedim aceba?

Bugun bende elma sirkesine basliyorum, ne zamandir hic icmedim.

1 litre yesil cay icmenin tam sirasi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…