60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hastalıktan canım normaldir bu.odayı fazla sıcak tutma canım üstünü fazla giydirme sakın ateşi düşmez sonra.tekrar geçmiş olsun

benim bugün ingilizce kursum vardı haftanın 3 günü gidiyorum sabah 1 bardak ılık suya 2 yemekkaşığı elma sirkesi katıp içtim yarım saat sonra 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık 1 portakal yedim öğlene 1 tane yumurtalı kaşarlı tost ve 1 açık çay az önce de 1 elma yedim akşam da 1 kase çorba içeceğimcokacimcoook

gerçi benim baskülüm bu dijital olanlardan değil eski model gram göstermiyor tam kiloyu gösteriyor ibresi şöyle bir 3-4 kilo versem tam motive olacağım

Ben MakeUp olarak oyelken ve nihan86 arkadaşıma pisboğazlık yaptılar diye o kadaf laf söyledim birde üzerine anket açtım ama çok pişmanım ve arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ne demişler gülme komşuna gelir başına bende pis boğazlı koca totoşlunun tekiyim mercimek çorbasını yağsız yapıp içerken ardından bir kase çekirdek yiyebiliyorum.

Lütfen aşağıdaki adrese gelerek birde siz yüzüme söyleyin pis boğaz olduğumu ki bir daha yapmayayım

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/394517-alo-kacamak-yapabilirim-ihbar-hattii-16.html

selam kızlaropuyorumnanaktan
bugünkü menüm
kahvaltı
3 dilim yulaf ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak açık çay
öğle
balık ve bol salata
ara
1 elma
akşam
kereviz yemeği
yoğurt
salata
bugün yediklerim ve yemeyi planladıklarım bunlar
az önce pilatesimi de yaptım gün boyu da adaçayı ve yeşil çay içmeyi planlıyorum..
yalnız daha önce 2.5-3 lt su içerken havalar soğuyunca 1 lt falan içmeye başladım

merhaba canım benim de içtiğim suda azalma var önceleri havalar sıcak diye çok içiyordum ben de ancak 1 litre kadar içebiliyorum suyu ılıtıp öyle içmeyi planlıyorum içimi daha rahat olur diye şimdi de bir türk kahvesi içiyorum gerçek şekerlikaydirigubbakcemile3

menü güzel canım sabah 3 dilim ekemk fazla gelmişti bana ama öğlen yememişsin dengelemişsin böylece.su içmeme olayı bendede oluyor canım 2.5 3 lt içiyorum genelde ama bazen hiç istemiyor canım yarım lt bile içemiyorum.

merhaba kızlar
öğleden sonra 1 bardak yeşil çay içtim
az önce öğlenden kalan yarım dilm kepek ekmeğim vardı onu yedim şimdi de bir armut yiyorum.

sadece sabah kahvaltılarında ekmek kullandığım için kahvaltıda fazla tüketiyorum canım..daha sonra yediklerimde ekmek yerine geçecek yiyecekler yoksa tabiolumunekankayizsmile

ben de hesapta olmayan bir sütlü nescafe canım:içelim:

Selam kızlar..
NAsılsınız nasıl gidiyor diyetler ( diyet diyesim gelmiyor sanki öyle deyince hemen bozulacakmış gibi hissediyorum)
Arada buraya yazmamın da sakıncası yoktur değil mi?
Cuma yarışmalarındayım ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…