60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen bence fazla kısma çünkü emziriyormuşsun bu sütünüde azaltır ya herşeyden ye az az yada nette emziren anne diyeti var onu yapmaya çalış.benim kızım büyük 6 yaşına girecek ama hugocuk hep emzirenler için söyler emziren anne diyeti var diye bende bakmıştım bi ara öylesine güzel şeyler var menüde bi ara bak istersen

gercekten aferin sana.bende ccuklara kek yaptim ama kesinlikle yemiyecegim.
benim diyetim dr.yuruk diyor diyetsizzayiflamada
oynamak degil.hepsi dokulecek olardan kurtulcaz insallah
kurtulacaz cnmm inşallahh diyorumkii emzirenn anneler aynı diyet listesini uygulasakk
hafif eklemeler çıkarmalarla yarışş tarzında olsa daha iyi sonuçç alabilirmiyiz?? önerii yalnızcaa

teşekkürlerr hugocummm anummmmm yerimmm seniiii :1hug:

sağol canım... gördüm şimdi konuyu..

bu arada sabah apar topar ayak üstü ekmek peynir ydim kızı okula götürdüm... daha yeni gelebildik akşamdan biber dolması vardı onu yiyiroum şu an...

sagol hugocum minnettarimopuyorumnanaktancunku sen diyet onerene kadar benim diyet listelerine allerjim vardi.
72-73ten 65e dusmek benim icin kolaydi.cunku yerlesmemis kilolardi onlar.benim icin asil is simdi basliyor

emzirme konusunda dertliyim..gece saat başı..weya 1,5 saatte bi kalkıyorum emzirmeye..gündüzde yemek yemeyi reddetti hep..bikaç gündür gündüz ara sıra emzirip ana öğünlerde yemek yedirmeye çalışıyorum..hanımın keyfi belirliyo herşeyi..
[/QUOTE]

Aynen cnmm bizimm küçük beydee öylee benimm oğlumda 7. ayına gircekk inşallahh mızır mızır diş çıkaracakk sanırımm uykusuzluk ta çokk kötüü bişeyy yhaa

HAKLISINN CNMM TEŞEKKÜR EDERİMM ÖNERİN İÇİNN ERKENN KALKAYIMM BUNDAN SONRA GECELERİİ UYUTMUYOR Kİİ OĞLUMM YHAA SABAHLARII UYUR UYANIKK DOLAŞMAKTANN AKLIMA BİŞEY YEMEK GELMİYORR mafoldumben

canım sevdiğin müziklerle dans et fırsat buldukça. gün aşırı 1 saat falan çok hareketli olmasın tempolu olsun. sanada sevdaçiçeği arkadaşımız gibi emziren anne diyetini öneririm. internette var. birebir yapamasanda mantığını kavradınmı kolay gerisi ona uygun yaparsın

sagol hugocum minnettarimopuyorumnanaktancunku sen diyet onerene kadar benim diyet listelerine allerjim vardi.
72-73ten 65e dusmek benim icin kolaydi.cunku yerlesmemis kilolardi onlar.benim icin asil is simdi basliyor

bundan sonrasıda kolay çünkü fazla kilon yok üstelik emziriyosun büyük avantaj bu. 1 ayda gider kilon takma kafana sağlıklı beslen sen emzirdiğinden abur cuburu kessen yeter zaten çünkü az kilo fazlan var. düzenki kahvaltını yap aralarda meyve ye süt yoğurt ye. mutlaka yemek ye.

bi denerim ama diyete uyamıyorum genelde..adı bile yetiyo kasıyorum:)))

[
Aynen cnmm bizimm küçük beydee öylee benimm oğlumda 7. ayına gircekk inşallahh mızır mızır diş çıkaracakk sanırımm uykusuzluk ta çokk kötüü bişeyy yhaa

ewet zaten ço moralsiz kalkıyorum sabahları..uykusuz..gergin..

kendimden bahsedeyim size 23 yaşındayım 3 yıl önce evlendim.61 kiloydum, 2 ay sonra hamile olduğumu öğrediğimde tartıya çıktım 70 kilo, doğuma gittiğimde 95 kiloydum.kızm şuan iki yaşında ben 76 kilodayım.eski kiloma dönmek istiyorum.bu arada boyum 1.71

bende bir maki olarak aynı dertten muzdaripim sürekli rejimdeyim:)) kendimi bildim bileli rejim yapıyorum ama olmuyooooo,ne yapsak ki kızlar bi ara çok taktım 2 ayda 15 kilo verdim hacamdan geçilmiyodu :))valla sonra ne oldu bilmem yine kiloluyummmmmm kızım bile anne sen zayıflayamazsın diyo ya back kadar boyuyla .......

topic hızlı akıyoo..sıpam pc başına oturtmuyooo...kafamçokkarıştı :))

bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.

Son düzenleme:
ceren boy awantajın war enazından..yine iyi wermişsin..95 neree 76 nere:)

bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.

Allah kabul etsin oruç zor iş bu şekilde..ben nası tutcam bilmiyorum..60 gün borç war(

sağolun arkadaşlar cevap vermişsiniz bende orantısızlık var spor yapıcam aynı zamanda üst beden 36 38 giyiyorum alt bedenim 40 basen ve kalçada sorunum var benimde derdim bu hem spor hem rejim yapıcam ama ben her pazartesi bildirim yapabilirim pazar tartılırım pazartesi yazarım

kızım paçamı hatta parmak uçlarında yükselip saçımı bluzumu çekiyo onla ilgilenmiyorum diye:) ben arada döncem:)

o zaman sende artık bizdensin. öncelikle aynaya bakmaya başla çünkü ilerde eski günlerini hatırlarsın. bende başlarda bakmıyodum şimdi diyorum acaba eskiden nasıldım diye şimdilerde bakmaya başladım aynaya. emziren anne diyetini yapman gerek canım. bizim uyguladığımız diyetler sana uymaz sütün kesilir. zaten metabolizman bize göre daha hızlı emzirdiğinden. o listeye bak uymaya çalış. sabah geçte kalkas öğün atlama. kaçta kalkarsan kalk öğün saatlerinin ona göre ayarla. gün aşırıda fırsat buldukça 1 saat falan dan et tempolu çok hızlı değil gitsin kilolar. ben emziren arkadaşlarımızın bu diyeti yağtığında 1 ayda form kazanacaklarına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…