merabalar herkese..son 1-2 sayfadan anladığım kadarıyla hugocuk topicin motiwe güzeli:)) bana da bi el atın nolur..:) hayatımın hiçbi döneminde bukadar iradesiz olduğumu hatırlamıyorum..
167 boyum..kilom da 67..üniwersite yıllarını zayıf hatta fazla zayıf olarak geçirmiş sonrasında da hep ideal kiloda olan biri olarak son 2 yılımın bu kiloda olması beni nası üzüyo en iyi siz anlarsınız sanırım..e üzülüyosan yeme diceksiniz ama doyduğumu hissetmiyorum..1 yaşında bi kızım war we hala emziriyorum..emzirmek kilo weridirir demeyin aksine açıyo ben doğum sonrası kilo alanlardanım:) sadece ramazanda oruç diildim ama 1 hafta düzenli yürüyüş yapma imkanım oldu eşim ewe erken geldiği için..wede ara öğünleri atlamadım yediklerime dikkat ettim filan 2-3 kilo gitti..yaşasın dedim zayıflıyorum ama yürüyüş bitti rejimde bitti we 1 kilo almışım bile yine( yaptığım tek şey bütün gün atıştırmak we akşam olunca sinirden ağlamak oldu..azıcık sizi okuyum da gaza geliym diye geldim..pek ümidim olmasada (
kurtulacaz cnmm inşallahh diyorumkii emzirenn anneler aynı diyet listesini uygulasakkgercekten aferin sana.bende ccuklara kek yaptim ama kesinlikle yemiyecegim.
benim diyetim dr.yuruk diyor diyetsizzayiflamada
oynamak degil.hepsi dokulecek olardan kurtulcaz insallah
aferin canım. bak isteyince oluyor. sen böyle iradeli olursan sağlıklı beslenirsen eğer kilo falan kalmaz. emziren arkadaşlar bakın size şunu söyleyeyimde anlayın ne kadar avantajlı olduğunuzu. ben eğer şu anda emziriyor olsaydım çok daha fazla kilo verirdim öyle diyeyim. siz emzirdikçe vücut çalışıyor süt yapıyor. ama tabikide kulaktan dolma hele diyet listesi asla yapmayın. doktordan alınmış olması gerekiyor. o yüzden size internetten emziren anne diyetini önerdim yoksa sütünüz kesilir.
canim baska topikte bi arkadasla tartismalari olmus.o arkadaslarda tutup konuyu bu topike tasimis.ben o mesaji boyle guzel bi topikte gorunce kotu icelik butonuna bastim ama fermaside bamlanmis cok uzgunum .en yakin zamanda aramizda gormeyi istiyorum.
aferin canım. bak isteyince oluyor. sen böyle iradeli olursan sağlıklı beslenirsen eğer kilo falan kalmaz. emziren arkadaşlar bakın size şunu söyleyeyimde anlayın ne kadar avantajlı olduğunuzu. ben eğer şu anda emziriyor olsaydım çok daha fazla kilo verirdim öyle diyeyim. siz emzirdikçe vücut çalışıyor süt yapıyor. ama tabikide kulaktan dolma hele diyet listesi asla yapmayın. doktordan alınmış olması gerekiyor. o yüzden size internetten emziren anne diyetini önerdim yoksa sütünüz kesilir.
HAKLISINN CNMM TEŞEKKÜR EDERİMM ÖNERİN İÇİNN ERKENN KALKAYIMM BUNDAN SONRA GECELERİİ UYUTMUYOR Kİİ OĞLUMM YHAA SABAHLARII UYUR UYANIKK DOLAŞMAKTANN AKLIMA BİŞEY YEMEK GELMİYORR mafoldumben
afiyet olsun canimsağol canım... gördüm şimdi konuyu..
bu arada sabah apar topar ayak üstü ekmek peynir ydim kızı okula götürdüm... daha yeni gelebildik akşamdan biber dolması vardı onu yiyiroum şu an...
sagol hugocum minnettarimopuyorumnanaktancunku sen diyet onerene kadar benim diyet listelerine allerjim vardi.
72-73ten 65e dusmek benim icin kolaydi.cunku yerlesmemis kilolardi onlar.benim icin asil is simdi basliyor
bi denerim ama diyete uyamıyorum genelde..adı bile yetiyo kasıyorum:)))canım sen bence fazla kısma çünkü emziriyormuşsun bu sütünüde azaltır ya herşeyden ye az az yada nette emziren anne diyeti var onu yapmaya çalış.benim kızım büyük 6 yaşına girecek ama hugocuk hep emzirenler için söyler emziren anne diyeti var diye bende bakmıştım bi ara öylesine güzel şeyler var menüde bi ara bak istersen
[
Aynen cnmm bizimm küçük beydee öylee benimm oğlumda 7. ayına gircekk inşallahh mızır mızır diş çıkaracakk sanırımm uykusuzluk ta çokk kötüü bişeyy yhaa
bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.
emzirme konusunda dertliyim..gece saat başı..weya 1,5 saatte bi kalkıyorum emzirmeye..gündüzde yemek yemeyi reddetti hep..bikaç gündür gündüz ara sıra emzirip ana öğünlerde yemek yedirmeye çalışıyorum..hanımın keyfi belirliyo herşeyi..
bu gun orucluydum ve benim kiz canima okudu.2 ksik taze fasulyenin suyula ekme verdim ve cok hareketli bi bebek sabahtan br 10 kez en az emdi.diyet duzenimi artik bozmak istemiyorum.oda yemeliki beni duzenli emsin.ama keyfine gore takiliyo iste.
hoşbulduk hugocuk..maşallah çok güzel wermişsin gerçekten..bu halimle mutlu olmak nedemek aynaya bakmak istemiyorum artık..bi mutsuzluk war kilo yüzünden üzerimde..peki sizinleyim artık..bakalım becerebilecekmiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?