merhabalar bugün üye oldum sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yalnız 76 kiloyum beni aranıza alırmısınız.
merabalar herkese..son 1-2 sayfadan anladığım kadarıyla hugocuk topicin motiwe güzeli:)) bana da bi el atın nolur..:) hayatımın hiçbi döneminde bukadar iradesiz olduğumu hatırlamıyorum..
167 boyum..kilom da 67..üniwersite yıllarını zayıf hatta fazla zayıf olarak geçirmiş sonrasında da hep ideal kiloda olan biri olarak son 2 yılımın bu kiloda olması beni nası üzüyo en iyi siz anlarsınız sanırım..e üzülüyosan yeme diceksiniz ama doyduğumu hissetmiyorum..1 yaşında bi kızım war we hala emziriyorum..emzirmek kilo weridirir demeyin aksine açıyo ben doğum sonrası kilo alanlardanım:) sadece ramazanda oruç diildim ama 1 hafta düzenli yürüyüş yapma imkanım oldu eşim ewe erken geldiği için..wede ara öğünleri atlamadım yediklerime dikkat ettim filan 2-3 kilo gitti..yaşasın dedim zayıflıyorum ama yürüyüş bitti rejimde bitti we 1 kilo almışım bile yine( yaptığım tek şey bütün gün atıştırmak we akşam olunca sinirden ağlamak oldu..azıcık sizi okuyum da gaza geliym diye geldim..pek ümidim olmasada (
selam herkese
farmasiye noldu haberi olan var mı...
merhaba bende takip edicem artık 67 kiloyum boyum 1.76 çok kilo aldım bi liste varmı tartılma günü falan
selam canlar benim bir arkadaşım var 76 kilo ile diyete başladı bugun onuda üye yaptık kk ya üye yaptık ceren 23. beraber yazışmak istiyoruz onuda buraya kabul edermisiniz acaba.
slm kızlar, 12 de yaptım kahvaltımı erken kalkamıyorum nedense yatarken yoğurt yiyorum çok uyku veriyo bana. kahvaltımda:
yarım simit
2 dilim peynir
3 zeytin
1 cherry domates ve yeşil çay , ve küçük bi bayram çikolatası kaçamağı yaptım sırf özlediğim için canım çektiğinden değil bilmiyorumkismile havada yağmurlu yürüyüşe çıkamıcam
merhabalar bugün üye oldum sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yalnız 76 kiloyum beni aranıza alırmısınız.
zuzuu kizini nasil besliyorsun hangi araliklarla emziriyosun.benimkide 10 aylik cani ne zaman isterse emziriyorum ve cok acikiyorum .sanirim bizler gibi onlarda belli araliklarla yemeli ve emmeli
SLM KIZLAR BENDE KAHVALTIMI 12 DE YAPTIM
YARIMM SİMİT 4 ZEYTİNN AZCIKK PEYNİR BİR İKİ ÇATAL REÇEL
SEVDA ÇİÇEĞİ SEN HANGİ DİYET LİSTESİNİ UYGULUYOSUN CNMM
HIMM BUARADA DÜN AKŞAMM BİR ARKADAŞINN DOĞUMGÜNÜNNE
GİTTİMM 1 ÇATAL BİLE PASTA VS YEMEDİMM AFERİNN BANAA sempatiksalakcinni
AKŞAM YAYLA ÇORBASI VE HAŞLANMIŞ TAVUK YEMİŞTİMM YALNIZCAA
BU KEZZ OYNAR ŞU KİLOLAR UMARIMM :sinifsinif:
merhaba bende takip edicem artık 67 kiloyum boyum 1.76 çok kilo aldım bi liste varmı tartılma günü falan
teşekkürler arkadaşlar bende 60 lı kilolara inmek istiyorum sizin grupta daha çok motive olup zayıflayacağıma inanıyorum
canım kahvaltın çok geç saatte olmuş.böyle olursa metabolizmada yavaşlar 3 öğüne çıkar günde yediklerini metabolizmanda hızlanır böylece.
hoşgeldin canım boyuna göre abartılacak bir kilon yok aslında ama tabi iştahını kontrol etmen grekiyor yoksa bir bakmışsın şişman bir vucut oluyor.inş beraber zayıflarız
ah o spor olayı en fenası..yürüyüş imkanım yok..bel fıtığım fe kucakçı sıpam yüzünden doğru düzgün ewde de yapamıyorum spor..çok az uur..uyudumu dooğru ew işi..uyanıkken paçamdan ayrılmıyo annee diye:)oh oh benim gibi emzirenlerin sayisi artiyo iyi yapmissin hosgelmissin canim bu topikte umitsizlik yok.hepimiz 36 beden olacagiiz.ben 38 olcam amasempatiksalakcinnimesela ben emzirirken karnimda dipsiz bi kuyu varmis ne atsam icine daha yokmu diyomus gibi hissedip yedikce yiyenlerden oldum.emzirmek kilo almaya epeyi bi engel oluyor.ama belli bi donemden sonra ise yaramayan sut yapmayan seyler yedikce endi psikolojik acligimi doyurmaya calistikca gordumki ne sute faydasi oldu nede ben zayif kaldim.ama saglikli bi sekilde az ve slk yiyerek epeyi bi kilolardan kurtulmustum.bu topige geldikten sonra 2 ayda 4 kilo ancak verebildim.simdi emziren anneler icin bi diyet uyguulamaya basliyorum (daha cok yeni basladim).sende duzenli yemek yiyip sekeri ve abur cuburu hayatindan cikarinca cok rahat sekilde kilo verceksindir.e tabi bide spor haftada 3 gun duzenli yapsak sanirim biz emziren anneler icin ideal olcak
zuzuu kizini nasil besliyorsun hangi araliklarla emziriyosun.benimkide 10 aylik cani ne zaman isterse emziriyorum ve cok acikiyorum .sanirim bizler gibi onlarda belli araliklarla yemeli ve emmeli
hoşgeldin canım. öncelikle ümitsiz duyguları kenara bırak. burda herkes zayıflıyor. sende burda olduğun müddetçe bizden kopmadığın sürece zayıflarsın tatlım. bizim prensibimiz şu. hergün ne yersek yazıyoruz buraya canım. iyi kötü ne yersek. ve birbirimize müdahale ediyoruz. böyle böyle yavaş yavaş anlamadan sıkılmadan sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyoruz. buraya ne ümitsiz arkadaşlar geldi şimdi zayıflıyorlar. kendilerine güveni geldi canım. sende verirsin. bak ben buraya tam 83 kiloyla geldim. bu topiğin topiğiydim ben. en topik bendim burda tüm arkadaşlar benden zayıftı. ben tam 14 kilo verdim sağlıklı beslenerek spor yaparak sende önce ümitsizliği at üzerinden hemen şimdi. ama önce düşün sen gerçekten kilo vermek istiyormusun bunu iyice düşün. gerçekten bu halinlemi mutlusun yoksa zayıflayınca daha mutlumu olacaksın ona karar ver gerisi kolay biz hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?