60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım. öncelikle ümitsiz duyguları kenara bırak. burda herkes zayıflıyor. sende burda olduğun müddetçe bizden kopmadığın sürece zayıflarsın tatlım. bizim prensibimiz şu. hergün ne yersek yazıyoruz buraya canım. iyi kötü ne yersek. ve birbirimize müdahale ediyoruz. böyle böyle yavaş yavaş anlamadan sıkılmadan sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıyoruz. buraya ne ümitsiz arkadaşlar geldi şimdi zayıflıyorlar. kendilerine güveni geldi canım. sende verirsin. bak ben buraya tam 83 kiloyla geldim. bu topiğin topiğiydim ben . en topik bendim burda tüm arkadaşlar benden zayıftı. ben tam 14 kilo verdim sağlıklı beslenerek spor yaparak sende önce ümitsizliği at üzerinden hemen şimdi. ama önce düşün sen gerçekten kilo vermek istiyormusun bunu iyice düşün. gerçekten bu halinlemi mutlusun yoksa zayıflayınca daha mutlumu olacaksın ona karar ver gerisi kolay biz hallederiz

selam herkese
farmasiye noldu haberi olan var mı...

canim baska topikte bi arkadasla tartismalari olmus.o arkadaslarda tutup konuyu bu topike tasimis.ben o mesaji boyle guzel bi topikte gorunce kotu icelik butonuna bastim ama fermaside bamlanmis cok uzgunum .en yakin zamanda aramizda gormeyi istiyorum.

merhaba bende takip edicem artık 67 kiloyum boyum 1.76 çok kilo aldım bi liste varmı tartılma günü falan

canım senin boyuna göre kilon normal. ama şunu bilmek gerekiyor. göbeğinde yağ varmı. kilon ideal olmasına rağmen fazlalıklarımı var. mesela fazlalıklar nerde toplanmış biraz anlatmalısın

selam canlar benim bir arkadaşım var 76 kilo ile diyete başladı bugun onuda üye yaptık kk ya üye yaptık ceren 23. beraber yazışmak istiyoruz onuda buraya kabul edermisiniz acaba.

ederiz canım etmez olurmuyuz. ne güzel yeni arkadaşlarla topiğimiz şenlenecek. :dance:

SLM KIZLAR BENDE KAHVALTIMI 12 DE YAPTIM
YARIMM SİMİT 4 ZEYTİNN AZCIKK PEYNİR BİR İKİ ÇATAL REÇEL
SEVDA ÇİÇEĞİ SEN HANGİ DİYET LİSTESİNİ UYGULUYOSUN CNMM
HIMM BUARADA DÜN AKŞAMM BİR ARKADAŞINN DOĞUMGÜNÜNNE
GİTTİMM 1 ÇATAL BİLE PASTA VS YEMEDİMM AFERİNN BANAA sempatiksalakcinni
AKŞAM YAYLA ÇORBASI VE HAŞLANMIŞ TAVUK YEMİŞTİMM YALNIZCAA
BU KEZZ OYNAR ŞU KİLOLAR UMARIMM :sinifsinif:

o zaman sevdiğin müziklerde oyna tatlım. illa yürüyüş şart değil. hem sanada değişiklik olur. şöyle tempolu olsun hızlı değil. 1 saat oyna yansın yağlar

merhabalar bugün üye oldum sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yalnız 76 kiloyum beni aranıza alırmısınız.

alırız tabiki canım. bende ilk başladığımda tam 83 kiloydum ama arkadaşlar sağolsun aralarına aldılar beni. şimdi 69 oldum herkesin motive ve desteğiyle

zuzuu kizini nasil besliyorsun hangi araliklarla emziriyosun.benimkide 10 aylik cani ne zaman isterse emziriyorum ve cok acikiyorum .sanirim bizler gibi onlarda belli araliklarla yemeli ve emmeli

canım benim sebebi emzirdiğin için çok kalori yakmaktan kaynaklanıyor. diyorumya çok büyük avantajın var diye. emzir emzir yak kalorileri yağları. sporla aynı. ben 1 saat koşuyorum ama yinede senin yaktığın kadar kalori yakamıyorumdur günlük. sen oturduğun yerden yakıyosun canım benim.

teşekkürler arkadaşlar bende 60 lı kilolara inmek istiyorum sizin grupta daha çok motive olup zayıflayacağıma inanıyorum

gercekten aferin sana.bende ccuklara kek yaptim ama kesinlikle yemiyecegim.
benim diyetim dr.yuruk diyor diyetsizzayiflamada
oynamak degil.hepsi dokulecek olardan kurtulcaz insallah

aferin canım. bak isteyince oluyor. sen böyle iradeli olursan sağlıklı beslenirsen eğer kilo falan kalmaz. emziren arkadaşlar bakın size şunu söyleyeyimde anlayın ne kadar avantajlı olduğunuzu. ben eğer şu anda emziriyor olsaydım çok daha fazla kilo verirdim öyle diyeyim. siz emzirdikçe vücut çalışıyor süt yapıyor. ama tabikide kulaktan dolma hele diyet listesi asla yapmayın. doktordan alınmış olması gerekiyor. o yüzden size internetten emziren anne diyetini önerdim yoksa sütünüz kesilir.

canım kahvaltın çok geç saatte olmuş.böyle olursa metabolizmada yavaşlar 3 öğüne çıkar günde yediklerini metabolizmanda hızlanır böylece.

teşekkürler arkadaşlar bende 60 lı kilolara inmek istiyorum sizin grupta daha çok motive olup zayıflayacağıma inanıyorum

evet tatlım. bizim topik çok hareketli. biz bir bütünüz. bizde sadece ümitsizlik yok o kadar. birde yediklerimizi günlük yazıyoruz ve arkadaşlar yorumluyorlar. korkmadan ne yediysek yazıyoruz buraya çünkü hepimiz birbirimize yardımcı olamay çalışıyoruz. buraya kaçamakları falan eksiksiz yazıyoruz. ve böyle böyle yeme düzeni kazanıyoruz. herkes burda zayıflıyor. bizim için her yeni gün hedefimize bir adım daha yaklaşma günü. geride bıraktığımız hergünde başarılarımız. sadece yediklerini yaz. umutsuzluk yasak o kadar. gerisine sen bile inanamazsın. bizde alternatif çok. ne yapar eder senide zayıflatacak bi yol buluruz

canım kahvaltın çok geç saatte olmuş.böyle olursa metabolizmada yavaşlar 3 öğüne çıkar günde yediklerini metabolizmanda hızlanır böylece.

HAKLISINN CNMM TEŞEKKÜR EDERİMM ÖNERİN İÇİNN ERKENN KALKAYIMM BUNDAN SONRA GECELERİİ UYUTMUYOR Kİİ OĞLUMM YHAA SABAHLARII UYUR UYANIKK DOLAŞMAKTANN AKLIMA BİŞEY YEMEK GELMİYORR mafoldumben

hoşgeldin canım boyuna göre abartılacak bir kilon yok aslında ama tabi iştahını kontrol etmen grekiyor yoksa bir bakmışsın şişman bir vucut oluyor.inş beraber zayıflarız

hoşbuldukk..haklısın..

ah o spor olayı en fenası..yürüyüş imkanım yok..bel fıtığım fe kucakçı sıpam yüzünden doğru düzgün ewde de yapamıyorum spor..çok az uur..uyudumu dooğru ew işi..uyanıkken paçamdan ayrılmıyo annee diye:)

zuzuu kizini nasil besliyorsun hangi araliklarla emziriyosun.benimkide 10 aylik cani ne zaman isterse emziriyorum ve cok acikiyorum .sanirim bizler gibi onlarda belli araliklarla yemeli ve emmeli

emzirme konusunda dertliyim..gece saat başı..weya 1,5 saatte bi kalkıyorum emzirmeye..gündüzde yemek yemeyi reddetti hep..bikaç gündür gündüz ara sıra emzirip ana öğünlerde yemek yedirmeye çalışıyorum..hanımın keyfi belirliyo herşeyi..

biraz önce kocaman bir bardak yeşilçay içtim limonlu. şimdi bir maden suyu içiyoru.

hoşbulduk hugocuk..maşallah çok güzel wermişsin gerçekten..bu halimle mutlu olmak nedemek aynaya bakmak istemiyorum artık..bi mutsuzluk war kilo yüzünden üzerimde..peki sizinleyim artık..bakalım becerebilecekmiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…