şimdi öğlen yemeği yiyorum. 1 dilim tam buğday ekmeği, tavuk sote
kizlar ben bi kac saatligine cikiyorum.malum oruc tutuyorum ve aclik iyice bastirmadan menumu hazirliyim ki sonra ne yiyecegimi sasirmiyim.
aksam icin etli taze fasulye yaptim.
bulgur pilavi ve tarhana corbasi yapmayi dusunuyorum
bu aksam iftar yapacagim icin birebir diyetteki menuyu uygulayamiyacagim ama ondan cikararkbu menuyu hazirladim
muhtemelen bu menuye bi de yogurt eklerim.
aksam olculeriyle tekrar yazarim size.
cocuklar kek istiyor.iste benim sinavim burda basliyor.bana dua edin
afiyet olsun canım yanına yoğurt yada salata yokmu az değilmi bu menübilmiyorumkismile
bazen kızıyorum erkeklere eşleri kilo alınca eşlerinden soğuyorlar diye bazende hak veriyorum kimse eşinin çok kilolu olmasını istemez diye ama eşin seviyormuşki sen ayrılmak istediğinde bile kaçmak yok kilo vericeksin bu evlilik devam edicek demiş eeeee herkesin yöntemi farklı buda eşinin yöntemi demekki...canım ben 27 yaşındayım. 2 yıl bitti 3. yılımza gireceğiz evliliğimizde. eskiye göre çok değişti. daha doğrusu şöyle oldu. eşim bursaya gitmişti yaklaşık 3 haftakaldı orda. ben gitmedim evde rahat rahat diyet yapabilmek için. o yokken çok rahat diyete başladım sporumu aksatmadım. hiçte demedim diyete başladım deyince. geldiğinde beni görünce şaşırdı zayıflamışsın dedi. sonra bi dahada hiç kilo muhabbeti yapmadı. susuyo. heralde şımarırda diyeti bırakırım diye korkuyor. bazen işte konu açılınca falan diyo zayıflıyosun diye. sadece bikere dediki eski ile şuan arasında o kadar fark varki anlatamam dedi. bu kilolar yüzünden çok kötü günler geçirdim. şimdi diyorum değermiydi o kadar lafa bak şimdi nasıl zayıflıyorum diye. o zamanda bes sana o lafları demeseydim sen zayıflamayı kafana koyup başlamazdın. ne desem bi türlü anlamıyodun diyor. bi ara yani eskiden boşanmak istemiştim ciddi ciddi oturup konuştum kabul etmedi. zayıflamak zor geliyo ondan boşanmaya kalkıyosun dedi. seni seviyorum ama sen zayıflamdanda aramız hiçbir zaman dört dörtlük olmaz dedi boşanmak yok illa zayıflayacaksın zaten bigün pes edeceksin dedi. böyle işte çok zor zamanlar geçirdim. ama düzeldi şimdi. 2 aydır bir tek kelime etmedi kalp kırıcı. bikez kötü bir bakışını yakalamadım daha. uğraşmıyor benle artık. daha mutlu daha iyi. daha sakin kedi gibi oldu diyorumya aynen öyle
bakın kızlar gerçektende sütlü türk kahvesi içmek çok iştah keiyor. bunu söylemeyi unutmuş olabilirim size. çok tokluk veriyor. ben sabahki ara öğünde ve akşam yemeğinden sonraki ara öğünde içiyorum. öğleden sonraki ara öğünümdede yeşilçay ardından maden suyu ve 1 meyve 10 badem 10 antep fıstığı yiyorum. ara öğünler çok doyurucu iştah kesici oluyor. daha bu zamana kadar hiç açlık hissim olmadı kızlar. aç hissetmeyince kalorili şeylerede saldırma olmuyor. eşime kalorili şeyler tatlılar yapıyorum hep. evde çikolata cips devamlı var. tatlı var. tereyağlı pilav eksik olmaz ama tok olduğumdan devamlı olarak hiç canım istemiyor. sütlü türk kahvesinin faydasını gözardı edemem. çünkü içmeyince acıktığımı hissediyorum.
bazen kızıyorum erkeklere eşleri kilo alınca eşlerinden soğuyorlar diye bazende hak veriyorum kimse eşinin çok kilolu olmasını istemez diye ama eşin seviyormuşki sen ayrılmak istediğinde bile kaçmak yok kilo vericeksin bu evlilik devam edicek demiş eeeee herkesin yöntemi farklı buda eşinin yöntemi demekki...
merhaba bende takip edicem artık 67 kiloyum boyum 1.76 çok kilo aldım bi liste varmı tartılma günü falan
merabalar herkese..son 1-2 sayfadan anladığım kadarıyla hugocuk topicin motiwe güzeli:)) bana da bi el atın nolur..:) hayatımın hiçbi döneminde bukadar iradesiz olduğumu hatırlamıyorum..
167 boyum..kilom da 67..üniwersite yıllarını zayıf hatta fazla zayıf olarak geçirmiş sonrasında da hep ideal kiloda olan biri olarak son 2 yılımın bu kiloda olması beni nası üzüyo en iyi siz anlarsınız sanırım..e üzülüyosan yeme diceksiniz ama doyduğumu hissetmiyorum..1 yaşında bi kızım war we hala emziriyorum..emzirmek kilo weridirir demeyin aksine açıyo ben doğum sonrası kilo alanlardanım:) sadece ramazanda oruç diildim ama 1 hafta düzenli yürüyüş yapma imkanım oldu eşim ewe erken geldiği için..wede ara öğünleri atlamadım yediklerime dikkat ettim filan 2-3 kilo gitti..yaşasın dedim zayıflıyorum ama yürüyüş bitti rejimde bitti we 1 kilo almışım bile yine( yaptığım tek şey bütün gün atıştırmak we akşam olunca sinirden ağlamak oldu..azıcık sizi okuyum da gaza geliym diye geldim..pek ümidim olmasada ([/QUO
hoşgeldin canım boyuna göre abartılacak bir kilon yok aslında ama tabi iştahını kontrol etmen grekiyor yoksa bir bakmışsın şişman bir vucut oluyor.inş beraber zayıflarız
merhabalar bugün üye oldum sizlerle birlikte zayıflamak istiyorum yalnız 76 kiloyum beni aranıza alırmısınız.
merabalar herkese..son 1-2 sayfadan anladığım kadarıyla hugocuk topicin motiwe güzeli:)) bana da bi el atın nolur..:) hayatımın hiçbi döneminde bukadar iradesiz olduğumu hatırlamıyorum..
167 boyum..kilom da 67..üniwersite yıllarını zayıf hatta fazla zayıf olarak geçirmiş sonrasında da hep ideal kiloda olan biri olarak son 2 yılımın bu kiloda olması beni nası üzüyo en iyi siz anlarsınız sanırım..e üzülüyosan yeme diceksiniz ama doyduğumu hissetmiyorum..1 yaşında bi kızım war we hala emziriyorum..emzirmek kilo weridirir demeyin aksine açıyo ben doğum sonrası kilo alanlardanım:) sadece ramazanda oruç diildim ama 1 hafta düzenli yürüyüş yapma imkanım oldu eşim ewe erken geldiği için..wede ara öğünleri atlamadım yediklerime dikkat ettim filan 2-3 kilo gitti..yaşasın dedim zayıflıyorum ama yürüyüş bitti rejimde bitti we 1 kilo almışım bile yine( yaptığım tek şey bütün gün atıştırmak we akşam olunca sinirden ağlamak oldu..azıcık sizi okuyum da gaza geliym diye geldim..pek ümidim olmasada (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?