aslında yemiycektim ama aklımda kalıcağına midemde kalsın dedim:)))))) şaka bi yana büyük 1 kaşık koymuşlardı ben yarısını yedim azdı yaniii benim kurs akşam olunca artık pilim bitmiş oluyor bugün nasıl geçicek şimdiden sıkıntı bastı sabah çıkıcam akşam 21:30 da ancak eve gelebilicemgünaydın hayatım bence güzel menü un helvası biraz yağlı değilmi ama sonuçta bir kaşıkmış eritirsinkaydirigubbakcemile2
aslında yemiycektim ama aklımda kalıcağına midemde kalsın dedim:)))))) şaka bi yana büyük 1 kaşık koymuşlardı ben yarısını yedim azdı yaniii benim kurs akşam olunca artık pilim bitmiş oluyor bugün nasıl geçicek şimdiden sıkıntı bastı sabah çıkıcam akşam 21:30 da ancak eve gelebilicem((
yok canım sınavı atlattım kamu mezunuyum kpss ye girdim bazı kadrolarda bilgisayar işletmenlkiği sertifikası istiyorlarmış oyüzden kursa gidiyorum çok zor geliyor ama mecburiyettenmavliciğim sınavlaramı hazırlanıyorsun ben açıköğretim felsefe bölümüne kayıt yaptım bu sene birinci sınıftayım ingilizce yükseklisansta gerekir diye başladım bende son sınıfta ales sınavına da girmeyi düşünüyorum
yok canım sınavı atlattım kamu mezunuyum kpss ye girdim bazı kadrolarda bilgisayar işletmenlkiği sertifikası istiyorlarmış oyüzden kursa gidiyorum çok zor geliyor ama mecburiyettensanada başarılar daha yolun başındaymışsın ama bir amacının olması çok güzel şöyle dönüp bakıyorum hayatım sınavlarla geçmişkafamçokkarıştı
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
bugün benimde spor günüm ama hava soğuk bizizm apartmana daha kaloriferci bulunamamış yanmıyo kaloriferler o yüzden soğuk odada koşamayacağım. artık internetten müzik dinler dan ederim napayım hava çok soğuk üşüyorum
günaydın canım neler yedin bu sabah kahvaltıda
kızlar bir yerde okudum gece uyumadan önce 1 bardak süt içmek hem iştahı kesiyormuş hemde saat 12 ile 2 arasında vücut uyurken özelbir gelişim hormonu salgılıyormuş işte bu hormona katkı sağlasın diye süt yağların yakımını hızlandırıyormuşbilmiyorumkismile
hugocuğum sen neler yapmayı düşünüyorsun bugün dün eşinle olan durumları yazmışsın allah daha daha yaklaştırsın sizi birbirinize allah bozmasın bana güzel göründü sanki böyle sevenler arasında olurya atışmalar filimlerdeki gibi bana da öyle geldi allah bir yastıkta kocatsın canımopuyorumnanaktan
kızlar bir yerde okudum gece uyumadan önce 1 bardak süt içmek hem iştahı kesiyormuş hemde saat 12 ile 2 arasında vücut uyurken özelbir gelişim hormonu salgılıyormuş işte bu hormona katkı sağlasın diye süt yağların yakımını hızlandırıyormuşbilmiyorumkismile
soğuk algınlığı çok bitkin düşürüyor insanı kalın çoraplar giy hugocuğum iyi bak kendineopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?