60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün benimde spor günüm ama hava soğuk bizizm apartmana daha kaloriferci bulunamamış yanmıyo kaloriferler o yüzden soğuk odada koşamayacağım. artık internetten müzik dinler dan ederim napayım hava çok soğuk üşüyorum

mavliciğim sınavlaramı hazırlanıyorsun ben açıköğretim felsefe bölümüne kayıt yaptım bu sene birinci sınıftayım ingilizce yükseklisansta gerekir diye başladım bende son sınıfta ales sınavına da girmeyi düşünüyorum

günaydın hayatım bence güzel menü un helvası biraz yağlı değilmi ama sonuçta bir kaşıkmış eritirsinkaydirigubbakcemile2
aslında yemiycektim ama aklımda kalıcağına midemde kalsın dedim:)))))) şaka bi yana büyük 1 kaşık koymuşlardı ben yarısını yedim azdı yaniii benim kurs akşam olunca artık pilim bitmiş oluyor bugün nasıl geçicek şimdiden sıkıntı bastı sabah çıkıcam akşam 21:30 da ancak eve gelebilicem((

1 hafta oldu kayıt yaptıralı kitaplarımızı da verdiler şimdilik tembelim ders çalışmıyorum 1 ay sonra zayıfladıktan sonra inşallah

allah zihin açıklığı versin canım ben bu hafta atlattım senin de geçer olumunekankayizsmile

yok canım sınavı atlattım kamu mezunuyum kpss ye girdim bazı kadrolarda bilgisayar işletmenlkiği sertifikası istiyorlarmış oyüzden kursa gidiyorum çok zor geliyor ama mecburiyetten sanada başarılar daha yolun başındaymışsın ama bir amacının olması çok güzel şöyle dönüp bakıyorum hayatım sınavlarla geçmişkafamçokkarıştı

çok güzel canım ben de bir bitirebilsem 4 yıl var teşekkür ederim iyi temennilerin için hayat gerçekten sınavlarla dolu şimdide zayıflama sınavıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

hugocuğum sen neler yapmayı düşünüyorsun bugün dün eşinle olan durumları yazmışsın allah daha daha yaklaştırsın sizi birbirinize allah bozmasın bana güzel göründü sanki böyle sevenler arasında olurya atışmalar filimlerdeki gibi bana da öyle geldi allah bir yastıkta kocatsın canımopuyorumnanaktan

kızlar bir yerde okudum gece uyumadan önce 1 bardak süt içmek hem iştahı kesiyormuş hemde saat 12 ile 2 arasında vücut uyurken özelbir gelişim hormonu salgılıyormuş işte bu hormona katkı sağlasın diye süt yağların yakımını hızlandırıyormuşbilmiyorumkismile

soğuk algınlığı çok bitkin düşürüyor insanı kalın çoraplar giy hugocuğum iyi bak kendineopuyorumnanaktan

diyet boyunca süt ve yoğurdu eksik etmemeliyiz bence de

canım ben arkeoloğum ama çalışmıyorum. kpss puanımda iyi değil. şimdilik hedefim zayıflamak. sonrasında çocuk düşünüyoruz nasipse. iş durumum var biyerde boşluk olursa alacaklar özel sektör ama tanıdık yani ama bakalım. şuanda tek istediğiim zayıflamak vede şu kaloriferlerin yanması. kaloriferci arıyolar ama ne zaman bulurlar bilmem. üşüyoruz.

canım bende duydum uzmanlar söylüyorlar. gece uyumadan önce bir bardak light süt içmek yağ yakımı sağlıyormuş

soğuk algınlığı çok bitkin düşürüyor insanı kalın çoraplar giy hugocuğum iyi bak kendineopuyorumnanaktan

canım oturma odasında ısıtıcı çalıştıryoruz orası iiyide mutfak çok soğuk oluyo. ısıtıcıyı başka yerede taşıyamıyorum. malum ev hali mutfaktada iş oluyo. hareketliyken anlamıyorumda. öğleden sonra sporu yapıp duş alıp oturma odasına geldiğimde dilendiğimde üşüyorum ama o zamanda battaniye falan idare ediyorum. bazen çok halsiz kaldığımdada c vitamini alıyorum artık şimdilik böyle idare edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…