60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence olculu canim

Bende bi elma yedim ve yarim litremi ictim. Tarhana corbasi yaptim yanina bi tahilli ekmek ve salata yerim. Aksama yine bi mandalina ve sut. Baska bisey yemesem iyi olacak, bizde aksama caya davet edildik ins. caydan baska bisey yemem, israrlara hayir diyemiyorum yaaaaa :çok üzgünüm:

maibeyaz bu sefer verene kadar burdan ayrilmak yok.

Basta zorlandim ama burdan ayrilmayinca benimde basarabilecegime inandim.

Aynen bende kahvaltida cok ekmek yerdim, birde padisah sofrasi gibi kurardim hersey olurdu.. Yemegi doymak icin degilde keyif yapmak gibi gormeyle alakali bu. Aksam yemegimi hazirlarim istedigim film, dizi vs ne varsa acar oyle yerim hala. Sanki o olmasa yemek yiyemiyecegim alsanaalsanasmile

Kizlar gece veya yarin yine gorusuruz bugunluk bana musade, opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan

aynen canım sofrayı hazırlar tvyide açar kimse olmasa bile keyifle yemeğimi yerim bazıları kimse yoktu bişey yiyesim gelmedi diyor ya hiç anlamam ben daha bir zevkle yerim:)) tamam canım görüşürüz iyi gezmekleropuyorumnanaktan

iyi geceler tatlimopuyorumnanaktan
su an benimde canim sirf zevkine oyle oyalanmak icin biseyler istiyo.agzim bos durmasin istiyorum.eski aliskanliklar iste:kedi:ve sanirim bu yuzden aclik hisside var ama gercekten ac oldugumu zannetmiyorum.oyleysemde napalim bu saatten sonra yemek en delice is olur benim icindelikafadulden saat21:30

Sagol canim bende cok sevindim :sm_cool:

62.5 yi gorupte sevindigimi daha dun gibi hatirliyorum, agir kilo veriyorum ama cok mutlu oluyorum! zemuszemus

Ins. birlikte 60i sonrada da 59u goruruz!! kaydirigubbakcemile5

inşallah canım birlikte görürüzolumunekankayizsmile ben de yavaş kilo veriyorum tatlım bu bazen moralimi çok bozuyor ama pes etmemeye çalışıyorum

arzuub seninle hemen hemen ayni kilolarda baslamisiz diyete.ne zamandir kilo vermeye calisiyosun.sanirim yuruyusu seviyodun.ne kadar yuruysun ve haftada kac defa.bide boyun kac canim.yasinida sorsam cokmu olurum.

temmuzun 20sin de başlaıdm diyete 27 yaşındayım boyum 1.57 nezaman müsaitsem yüyüroyum özellikle çıktığım yok yani ama spor yapamıyorum maalesef çok üşeniyorummbilmiyorumkismile

bir cihaz var onun üstüne çıkıyorsun sonrasında 2 elinle yandaki kolları tutuyorsun.değerlerin çıkıyor.

günaydın kızlar
elma sirkeli suyumu içtim
şimdi de kahvaltı yapıyorum
2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz açık çay 1 yeşil biber 1 kaşık yoğurtcokacimcoook

günaydın kızlar
elma sirkeli suyumu içtim
şimdi de kahvaltı yapıyorum
2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz açık çay 1 yeşil biber 1 kaşık yoğurtcokacimcoook

günaydın canım...
elma sirkeli suyu nasıl haırlıyosun canım..
ben bi kere içmiştim ama şimdi içemiyorum çok keskin geliyo ben mi yanlış yapıyorum acaba...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım...
elma sirkeli suyu nasıl haırlıyosun canım..
ben bi kere içmiştim ama şimdi içemiyorum çok keskin geliyo ben mi yanlış yapıyorum acaba...

günaydın canım
ben de ilk içtiğimde çok keskin gelmişti zamanla alıştım 1 subardağı ılık suya ilk önce 1 tatlı kaşığı kat elam sirkesini alıştıkça 1 yemek kaşığı kadar katarsın ben şimdi 2 yemek kaşığı katıyorumopuyorumnanaktan

bal katmıyo musun:uhm:
ben bal da katmıştım o halde keskin geldi...

bal katmıyo musun:uhm:
ben bal da katmıştım o halde keskin geldi...

ballı tarifini duymuştum bende aslında belki daha hızlı kilo verdirir bu konuda bilgim yok balla uğraşmak istemedim açıkçası ama denenebilir tabi zaten bu internetteki tariflerde hep bal katıyorlar ben bazen ballı süt falan içiyorum çok dinç tutuyor insanı bal faydalıdır bence deemekten bir şey çıkmaz bence opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5

bu da yetmezmiş gibi bir de şişkinlik var sanki tıkabasa yemek yemişimde patlayacakmışım gibi kendimi şişman ve değersiz hissediyorum kızlar mafoldumben
ama vereceğim bu kilolarımı zayıflayacağım daha yolun başındayımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…