selaaama.s. bugünde yemek faslım bitti 10:00 domat salatalık peynir zeytin 3 közlenmiş biber 2 dilim light ekmek 2 şekersiz çay13:00 1 kepçe şehriyeli yeşil mercimek5 kaşık sütlaç 18:00 1 küçük havuç 4 kaşık yumurtalı mantar sote domat salatalık peynir zeytin 1.5 dilim light ekmek 2 şekersiz çay bugün pazara çıktım 3 saat dolaş dolaş yoruldum ve çok acıktım akşam yemeğimde kaçamak yapmamak için çok direndim şükür abartmadım akşama nişana gidicem ikram verirlerse yememeye çalışıcam bakalım:uhm:
maibeyaz bu sefer verene kadar burdan ayrilmak yok.
evet canım boy ortalamamız kesinlikle 160( benim gibi) ve ekmeği çok yiyoruz mesela ben kahvaltıda yarım ekmek yiyodum gezmeklerde de poğaça börek tatlı yanınada sarma yada salata çeşitleri eeeeeeee bunlar kilo aldırmıycakda ne aldırıcak işte tüm türk kadınları böyle oyüzdende tombikÇok üzgünüm çoook
aynen canım sofrayı hazırlar tvyide açar kimse olmasa bile keyifle yemeğimi yerim bazıları kimse yoktu bişey yiyesim gelmedi diyor ya hiç anlamam ben daha bir zevkle yerim:)) tamam canım görüşürüz iyi gezmekleropuyorumnanaktanBasta zorlandim ama burdan ayrilmayinca benimde basarabilecegime inandim.
Aynen bende kahvaltida cok ekmek yerdim, birde padisah sofrasi gibi kurardim hersey olurdu.. Yemegi doymak icin degilde keyif yapmak gibi gormeyle alakali bu. Aksam yemegimi hazirlarim istedigim film, dizi vs ne varsa acar oyle yerim hala. Sanki o olmasa yemek yiyemiyecegim alsanaalsanasmile
Kizlar gece veya yarin yine gorusuruz bugunluk bana musade, opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Aynen bende kahvaltida cok ekmek yerdim, birde padisah sofrasi gibi kurardim hersey olurdu.. Yemegi doymak icin degilde keyif yapmak gibi gormeyle alakali bu. Aksam yemegimi hazirlarim istedigim film, dizi vs ne varsa acar oyle yerim hala. Sanki o olmasa yemek yiyemiyecegim alsanaalsanasmile
Kizlar gece veya yarin yine gorusuruz bugunluk bana musade, opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım:teytey:ben cikiyorum kizlar yesil cayimida ictim bu aksami kapadim boylece.hepinize iyi aksamlar
Sagol canim bende cok sevindim :sm_cool:
62.5 yi gorupte sevindigimi daha dun gibi hatirliyorum, agir kilo veriyorum ama cok mutlu oluyorum! zemuszemus
Ins. birlikte 60i sonrada da 59u goruruz!! kaydirigubbakcemile5
arzuub seninle hemen hemen ayni kilolarda baslamisiz diyete.ne zamandir kilo vermeye calisiyosun.sanirim yuruyusu seviyodun.ne kadar yuruysun ve haftada kac defa.bide boyun kac canim.yasinida sorsam cokmu olurum.
Teşekkür ederim canım
nasıl biliyorlar yağı, kası canım... ben de hiç hareket etmiyorum bende de yağ çoktur ozaman...
Teşekkür ederim canım...
Teşekkür ederim canım... ben de çok sevindim... zaten twist shape almayı düşünüyorduk... ama onu tavsiye etmediler çabuk bozuluyo diye vazgeçmiştik... meğer sürpriz olsun diye vazgeçmiş..
sasna da teşekkür ederim canım...
tebrik ederim canım...alkisalkisalkis ben de bu gün 62 yi gördüm... aslında tartıda 62 yi görmek güzeldi... ama hastalıktan olduğu için iyileştikten sonra geri alacağımı biliyorum...:2:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
165 civarı boy ortalaması yanılmıyorsam...
günaydın sevgi böcükleriiiii olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
elma sirkeli suyumu içtim
şimdi de kahvaltı yapıyorum
2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir 5 zeytin 2 ceviz açık çay 1 yeşil biber 1 kaşık yoğurtcokacimcoook
günaydın canım...
elma sirkeli suyu nasıl haırlıyosun canım..
ben bi kere içmiştim ama şimdi içemiyorum çok keskin geliyo ben mi yanlış yapıyorum acaba...
günaydın canım
ben de ilk içtiğimde çok keskin gelmişti zamanla alıştım 1 subardağı ılık suya ilk önce 1 tatlı kaşığı kat elam sirkesini alıştıkça 1 yemek kaşığı kadar katarsın ben şimdi 2 yemek kaşığı katıyorumopuyorumnanaktan
bal katmıyo musun:uhm:
ben bal da katmıştım o halde keskin geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?