60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy çok sevindim bitanem 61.0i görmene alkisalkisalkis tebrik ederim canım inşallah yarın 60.8i falan görürsün canım

Sagol canim bende cok sevindim :sm_cool:

62.5 yi gorupte sevindigimi daha dun gibi hatirliyorum, agir kilo veriyorum ama cok mutlu oluyorum! zemuszemus

Ins. birlikte 60i sonrada da 59u goruruz!! kaydirigubbakcemile5

hugocuk harikasin.hersey icin bi alternatifin var.aslinda bunlar saglikli oldugu gibi lezzetli tariflerde herkese servis edilebilir

Sagol canim bende cok sevindim :sm_cool:

62.5 yi gorupte sevindigimi daha dun gibi hatirliyorum, agir kilo veriyorum ama cok mutlu oluyorum! zemuszemus

Ins. birlikte 60i sonrada da 59u goruruz!! kaydirigubbakcemile5

masallah canim ya insallah hep birlikte 50li kiolara kavusuruz.ama keske bende turkiyeye gitmeden 62.5 olsam ama iki gunede mumkun degil.bu sabah 63.7 idim.gitmeme 2 gun var

masallah canim ya insallah hep birlikte 50li kiolara kavusuruz.ama keske bende turkiyeye gitmeden 62.5 olsam ama iki gunede mumkun degil.bu sabah 63.7 idim.gitmeme 2 gun var

Insallah cabucak atariz yaglarimizi :Saruboceq:

Canim verirsin cunki bi gun digerini tutmuyor, bende bi gun arayala 1 kilo fazla gosterdigi oluyor. Kafana takma dikkat ettikten sonra gunler geciyor ve kilo veriyorsun sositososito

arzuub seninle hemen hemen ayni kilolarda baslamisiz diyete.ne zamandir kilo vermeye calisiyosun.sanirim yuruyusu seviyodun.ne kadar yuruysun ve haftada kac defa.bide boyun kac canim.yasinida sorsam cokmu olurum.

50 li kiloları boşverin kızlar.
60'ların başı idealdır:))
(yada benim idealim diyeyim)

geçen haberlerde duydum türk kadınının ortalama ağırlığııı......
sıkı durun................72 kiloymuş:1shok:

Evet canim sabir en onemlisi hemen sonuc beklememeliyiz, burda birbirimize destek oldukca gidecek fazlaliklarimiz :lepi:
burda benim guvenim yerine geldi.gercekten bu sefer daha bi gayretle kilo vermeye calisiyorum.bu gun onumde cikolatali buzlu kahveler icilip bi yudum icin israr edilmesine ragmen hic orali olmadim.simdi sira turkiyede eger ordada diyeti bozmassam epeyi bi sey degiscektir

ben evlenmeden once 50 idim.evlendigimde 48 oldum.genelde kilom ortalama 55ti.sonra esimde kiloluydu dahada kilo alinca bende umursamamaya basladim.sonunda 60 lari gordum.turkiyeye tatile geldigimde 70 leride buldum ve bazen bu kilolar bana normal bile gozukuyordu.dusununki boyum 1.53 cunku cevreme baktigimda genelde kilolu insanlar var ve 70 lere varmadikca gercekten normal karsilaniyo goruntum, ama olmasi gerekeni ben biliyorum ve kendimi kandirmiyorum.cunku iki cocugumda hamileliklerimde 70+ oldum hatta kontrollu kilo alinca bir cocugumda 64le doguma gittim.yani su anda 64 kilo oldugumu dusunursek :sinifsinif:

hayırlı olsun cnm inş. yaparsın ve faydasını görürsün

Teşekkür ederim canım

nasıl biliyorlar yağı, kası canım... ben de hiç hareket etmiyorum bende de yağ çoktur ozaman...

hayırlı olsun.güle güle kilo vermeler.....

Teşekkür ederim canım...

ayyy bu negüzel bir sürpriz canım..iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım... ben de çok sevindim... zaten twist shape almayı düşünüyorduk... ama onu tavsiye etmediler çabuk bozuluyo diye vazgeçmiştik... meğer sürpriz olsun diye vazgeçmiş..

sasna da teşekkür ederim canım...

tebrik ederim canım...alkisalkisalkis ben de bu gün 62 yi gördüm... aslında tartıda 62 yi görmek güzeldi... ama hastalıktan olduğu için iyileştikten sonra geri alacağımı biliyorum...:2:

arzuub seninle hemen hemen ayni kilolarda baslamisiz diyete.ne zamandir kilo vermeye calisiyosun.sanirim yuruyusu seviyodun.ne kadar yuruysun ve haftada kac defa.bide boyun kac canim.yasinida sorsam cokmu olurum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

by ortalamamiz nasil acep .belki uzundur fisfisfis

165 civarı boy ortalaması yanılmıyorsam...

offf ya adam kuramadı spor aletini götürdü dükkana sinir oldum... pazartesi getirecekmiş...

Aman Allah'im ortalama boyu hic sormuyorum cunki kesin 1.60 felan civarindadir.
Bence bu ortalama cok valla, yani obez degil ama kilolu yani.

Demek ki Turk milleti olarak yeme aliskanliklarimiz hicte saglikli degil...

Canim sen takil buraya daha da guvenin yerine gelecek merak etme.
Boyuna gore 70+ kilolu sayilir canim ama o kadar alip vermissin istedigin kiloya ulasirsin hic merak etme kaydirigubbakcemile5

aksamlari tatli krizi tutuyo beni 2 hurma yedim gecmedi 13 findik hala pek gecmedi ama yemiyecegim aksam balik salatama ilave tarhana corbasi vardi.ton baliginin light olanin dan aldim ama yagini suzemedim (zeytinyagli) onu bilmeden bi tatli kasigi salatamada kattim sizce cokmu ol

ekmek yemezsek doymayız biz millet olarak o yüzden :))
e kadınların metabolizması erkeklere göre daha yavaş olunca çocuk da yapınca şişiyor hepsi

offf ya adam kuramadı spor aletini götürdü dükkana sinir oldum... pazartesi getirecekmiş...

Ben olsam kendim kurardim sinir olurdum adama kaydirigubbakcemile3

Zaten kurulacakmis canim sabir et, esinin boyle supriz yapmasi cok hos ayrica opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım...alkisalkisalkis ben de bu gün 62 yi gördüm... aslında tartıda 62 yi görmek güzeldi... ama hastalıktan olduğu için iyileştikten sonra geri alacağımı biliyorum...:2:

Canim yediklerine dikkat edersen hemen almazsin, 1 kilo farkeder. Moralini bozma
Sagligin herseyden daha onemli canim Şeniz

selaaama.s. bugünde yemek faslım bitti 10:00 domat salatalık peynir zeytin 3 közlenmiş biber 2 dilim light ekmek 2 şekersiz çay13:00 1 kepçe şehriyeli yeşil mercimek5 kaşık sütlaç 18:00 1 küçük havuç 4 kaşık yumurtalı mantar sote domat salatalık peynir zeytin 1.5 dilim light ekmek 2 şekersiz çay bugün pazara çıktım 3 saat dolaş dolaş yoruldum ve çok acıktım akşam yemeğimde kaçamak yapmamak için çok direndim şükür abartmadım akşama nişana gidicem ikram verirlerse yememeye çalışıcam bakalım:uhm:

maibeyaz sagligina kavusta zorla ver kilolari.herseyin basi saglik
Canim sen takil buraya daha da guvenin yerine gelecek merak etme.
Boyuna gore 70+ kilolu sayilir canim ama o kadar alip vermissin istedigin kiloya ulasirsin hic merak etme kaydirigubbakcemile5
bu sefer verene kadar burdan ayrilmak yok.

ekmek yemezsek doymayız biz millet olarak o yüzden :))
e kadınların metabolizması erkeklere göre daha yavaş olunca çocuk da yapınca şişiyor hepsi

Hamur isleri, altin gunleri, 1 bucuk saatlik diziler, aparatifler, yemekler ve cay saatleri olduktan sonra oturur siseriz boyle iste..

En iyisi bol sebzeli az zeytinyagli yemekler, salatalar ve esmer ekmekli sofralar. cokacimcoook

evet canım boy ortalamamız kesinlikle 160( benim gibi) ve ekmeği çok yiyoruz mesela ben kahvaltıda yarım ekmek yiyodum gezmeklerde de poğaça börek tatlı yanınada sarma yada salata çeşitleri eeeeeeee bunlar kilo aldırmıycakda ne aldırıcak işte tüm türk kadınları böyle oyüzdende tombikÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…