ayyyyyy çok sevindim bitanem 61.0i görmene alkisalkisalkis tebrik ederim canım inşallah yarın 60.8i falan görürsün canım
onlarda gider. sen dolma seviyosun galiba. dolman pirinçli olmasın bulgurlu olsun ayrıca içi için yağ kullanma. baharatlı maydonozlu soğanlı nasıl seviyosan bulgura ekle içini hazırla ama yağ koyma. sonra sar dolmayı pişir. ardından tenrereye dövülmüş sarımsak ekle kapat ağzını tenrerenin koksun mis gibi. yerken 1 yemek kaşığı yağ ilave et. bu şekilde yap dolmalarını zararı olmaz. pirinçli yapılan yağ konan dolmalar iştah açar ama bu şekilde yapıp yiyebilirsin
Sagol canim bende cok sevindim :sm_cool:
62.5 yi gorupte sevindigimi daha dun gibi hatirliyorum, agir kilo veriyorum ama cok mutlu oluyorum! zemuszemus
Ins. birlikte 60i sonrada da 59u goruruz!! kaydirigubbakcemile5
masallah canim ya insallah hep birlikte 50li kiolara kavusuruz.ama keske bende turkiyeye gitmeden 62.5 olsam ama iki gunede mumkun degil.bu sabah 63.7 idim.gitmeme 2 gun var
günaydın kızlar yeni kalktım kahvaltımda: ekmek yerine böreğin kenarındaki kırıntıları yedim,3 zeytin, 1 dilim peynir,yarım domates v tarçınlı yeşil çay bugünde alışverişe gidicem gezicem gezicem gezicemkaydirigubbakcemile
Insallah cabucak atariz yaglarimizi :Saruboceq:
Canim verirsin cunki bi gun digerini tutmuyor, bende bi gun arayala 1 kilo fazla gosterdigi oluyor. Kafana takma dikkat ettikten sonra gunler geciyor ve kilo veriyorsun sositososito
oyle biraz sabirla ve azimle olacak insallah.
burda benim guvenim yerine geldi.gercekten bu sefer daha bi gayretle kilo vermeye calisiyorum.bu gun onumde cikolatali buzlu kahveler icilip bi yudum icin israr edilmesine ragmen hic orali olmadim.simdi sira turkiyede eger ordada diyeti bozmassam epeyi bi sey degiscektirEvet canim sabir en onemlisi hemen sonuc beklememeliyiz, burda birbirimize destek oldukca gidecek fazlaliklarimiz :lepi:
50 li kiloları boşverin kızlar.
60'ların başı idealdır:))
(yada benim idealim diyeyim)
geçen haberlerde duydum türk kadınının ortalama ağırlığııı......
sıkı durun................72 kiloymuş:1shok:
hayırlı olsun cnm inş. yaparsın ve faydasını görürsün
bende fazla kas yokmuş,çok hareketsiz olduğumu söyledi onun için ilk hafta yürüyüşle başla dedi.yarım saat yürüyüş sonraki hafta değişiklikler olacak.ben tabiki daha fazlasını yapacağım.bu arada hergün ve aynı saatlerde sporunu yapmaya çalış dedi.
hayırlı olsun.güle güle kilo vermeler.....
ayyy bu negüzel bir sürpriz canım..iyi günlerde kullanopuyorumnanaktan
merhaba kizlar sizleri ozledim ama kimsecikler yok.
ben bu gun erkenden cocuklarin toplantisi icin okula ciktim sonra alisveris ve arkadaslarla bi cafeye gittik.birsuru sey sparis verildi.ben kendime sadece marol brokopli misir fasulye havuctan olusan bi salata istedim ama oda mayonezle geldi.mayoznezsiz yerlerinden yedim.kahvalti
tavada1 yumurta
1 dilim esmer ekmek
5 kucuk yesil zeytin (normal ebatlarda ancak 2 tane eder)
1 bardak yesilcay
oglen5 kasik taze fasulye
2kasik bulgur pilavi
arkadaslarin ismarladigi peynir durumden ceyrek
salatayarim tabak
espresso kahve(sutle)
kahveyi buyukmu kucukmu bardakta iciyosunuz
aksam 1 dilim ekmek ve ton balik salata yemeyi dusunuyorum,
maibeyazhayirli olsun.gule gule zayifla canim
Bende burdayim opuyorumnanaktan sabaha kadar uyuyamadim o yuzden ogleden sonra uyandim :kedi: bu sekilde devam edemem ya erken kalkmayi ogrenmem lazim :mymeka:
Anliyacaginiz kahvalti, ogle yemegi ve ara bi arada oldu galiba. Yediklerim:
1 bardak su
2 yumurtadan omlet (1 tatli kasigi zeytinyagi ile)
2 dilim koyu tahilli ekmek
3-4 kasik yagsiz yogurt
1 bardak su
Uyandiktan sonra ic camasirlarimla tartildim 61.0 gosterdi :teytey:
Sizinle beraber tam 5 kilo vermis oldum! Benim icin buyuk basari...
Insallah yarinda aynisini gosterir :Saruboceq:
arzuub seninle hemen hemen ayni kilolarda baslamisiz diyete.ne zamandir kilo vermeye calisiyosun.sanirim yuruyusu seviyodun.ne kadar yuruysun ve haftada kac defa.bide boyun kac canim.yasinida sorsam cokmu olurum.
by ortalamamiz nasil acep .belki uzundur fisfisfis
burda benim guvenim yerine geldi.gercekten bu sefer daha bi gayretle kilo vermeye calisiyorum.bu gun onumde cikolatali buzlu kahveler icilip bi yudum icin israr edilmesine ragmen hic orali olmadim.simdi sira turkiyede eger ordada diyeti bozmassam epeyi bi sey degiscektir
ben evlenmeden once 50 idim.evlendigimde 48 oldum.genelde kilom ortalama 55ti.sonra esimde kiloluydu dahada kilo alinca bende umursamamaya basladim.sonunda 60 lari gordum.turkiyeye tatile geldigimde 70 leride buldum ve bazen bu kilolar bana normal bile gozukuyordu.dusununki boyum 1.53 cunku cevreme baktigimda genelde kilolu insanlar var ve 70 lere varmadikca gercekten normal karsilaniyo goruntum, ama olmasi gerekeni ben biliyorum ve kendimi kandirmiyorum.cunku iki cocugumda hamileliklerimde 70+ oldum hatta kontrollu kilo alinca bir cocugumda 64le doguma gittim.yani su anda 64 kilo oldugumu dusunursek :sinifsinif:
Aman Allah'im ortalama boyu hic sormuyorum cunki kesin 1.60 felan civarindadir.
Bence bu ortalama cok valla, yani obez degil ama kilolu yani.
Demek ki Turk milleti olarak yeme aliskanliklarimiz hicte saglikli degil...
offf ya adam kuramadı spor aletini götürdü dükkana sinir oldum... pazartesi getirecekmiş...
tebrik ederim canım...alkisalkisalkis ben de bu gün 62 yi gördüm... aslında tartıda 62 yi görmek güzeldi... ama hastalıktan olduğu için iyileştikten sonra geri alacağımı biliyorum...:2:
bu sefer verene kadar burdan ayrilmak yok.Canim sen takil buraya daha da guvenin yerine gelecek merak etme.
Boyuna gore 70+ kilolu sayilir canim ama o kadar alip vermissin istedigin kiloya ulasirsin hic merak etme kaydirigubbakcemile5
ekmek yemezsek doymayız biz millet olarak o yüzden :))
e kadınların metabolizması erkeklere göre daha yavaş olunca çocuk da yapınca şişiyor hepsi
Aman Allah'im ortalama boyu hic sormuyorum cunki kesin 1.60 felan civarindadir.
Bence bu ortalama cok valla, yani obez degil ama kilolu yani.
Demek ki Turk milleti olarak yeme aliskanliklarimiz hicte saglikli degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?