ballı tarifini duymuştum bende aslında belki daha hızlı kilo verdirir bu konuda bilgim yok balla uğraşmak istemedim açıkçası ama denenebilir tabi zaten bu internetteki tariflerde hep bal katıyorlar ben bazen ballı süt falan içiyorum çok dinç tutuyor insanı bal faydalıdır bence deemekten bir şey çıkmaz bence opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5
sen neleryedin canım kahvaltıda daha doğrusu yaptınmı kahvaltınıopuyorumnanaktan
hala kilo veremeiyorum:roflol:
ayy o şişkinlik bende de vardı... iğne baırsam patşayacakmış gibiydim...bu da yetmezmiş gibi bir de şişkinlik var sanki tıkabasa yemek yemişimde patlayacakmışım gibi kendimi şişman ve değersiz hissediyorum kızlar mafoldumben
ama vereceğim bu kilolarımı zayıflayacağım daha yolun başındayımkaydirigubbakcemile
bu da yetmezmiş gibi bir de şişkinlik var sanki tıkabasa yemek yemişimde patlayacakmışım gibi kendimi şişman ve değersiz hissediyorum kızlar mafoldumben
ama vereceğim bu kilolarımı zayıflayacağım daha yolun başındayımkaydirigubbakcemile
bende 1 dilim ekmek ve peynir yedim kızlar.
hımmm anladım canım... ben tadını alsın diye bal katıyolar sanmıştım... sağol canım... 1 tatlı kaşığı deneyeyim bakalım bir de...
yok daha yapmadım canım... pazar günleri eşim geç kalkıyo ben de beraber yapalım diye bekliyorum... 2 domates, 1 soğan ve 1 yumurtayı 1 kaşık yağla menemen yapacağım...eşimle beraber ondan yerim.. bi de yeşil çay, peynir zeytin vb....
verirsin canım üzülme...
ayy o şişkinlik bende de vardı... iğne baırsam patşayacakmış gibiydim...regl oldum geçti çok şükür... o şişkinlik gidince 1,5 kilo verdim.... sonra hastalanınca 2 kilo daha verdim 62 oldum şu an...sen de regl olacaksasn belki benimki gibi 10 gün önceden başlamıştır...
canım kendinde diyosun daha yolun başındayım diye. şöyle 1 ay geçsin düzelir moral kazanırsın. bende diyete ilk başladığımda 83 kiloydum biliyosun ve 60 kilo nasıl olucam zaman çok diye üzülürr kara kara düşünğrdğm. tek yaptığım listeme sadık kalmak oldu. sadık kaldım ve 1 ayda bayağı toparladım. zannedersem kasım 25.de tekrar kontrole gittiğimde ideal kilocam allahın izniyle. benden örnek alın. ben nasıl 14 kilo verdimse sizde verirsininiz. dün diyorum diyetteyim yemem diye. herkes snin fazla kilon yokki neden diyet yapıyosun diyolar. bilmiyorlarki ben 83 kilodan bu hale geldim. dün eşimde diyor ben seni zayıfladığından beridir hiç üzmedim hiç laf söylemedim diyor. sağlıklı beslendikten birazda spor yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden oluyor. topiğimizinde kuralı olan ümitsizliğe yer yok. sen değersiz değilsinkii. herşeyden önce zayıflamak istiyosun ve bunun için gereken şeyleri yapıyosun sadece zamana ihtiyacın var o kadar
canım kendinde diyosun daha yolun başındayım diye. şöyle 1 ay geçsin düzelir moral kazanırsın. bende diyete ilk başladığımda 83 kiloydum biliyosun ve 60 kilo nasıl olucam zaman çok diye üzülürr kara kara düşünğrdğm. tek yaptığım listeme sadık kalmak oldu. sadık kaldım ve 1 ayda bayağı toparladım. zannedersem kasım 25.de tekrar kontrole gittiğimde ideal kilocam allahın izniyle. benden örnek alın. ben nasıl 14 kilo verdimse sizde verirsininiz. dün diyorum diyetteyim yemem diye. herkes snin fazla kilon yokki neden diyet yapıyosun diyolar. bilmiyorlarki ben 83 kilodan bu hale geldim. dün eşimde diyor ben seni zayıfladığından beridir hiç üzmedim hiç laf söylemedim diyor. sağlıklı beslendikten birazda spor yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden oluyor. topiğimizinde kuralı olan ümitsizliğe yer yok. sen değersiz değilsinkii. herşeyden önce zayıflamak istiyosun ve bunun için gereken şeyleri yapıyosun sadece zamana ihtiyacın var o kadar
hugocuğum barbunya pişiriyorum öğlen için düşündüğüm menü bu bulgur pilavı yanın da da cacık iyi mi acaba bir ölçüleri nasıl yesem acababilmiyorumkismile
bende öğlen ton balığı 1 kepçe çorba 1 ekmek yerim. akşama pırasa yemeği yapacağım nasipse. pilavımda var.
8 kaşık barbunya yersin. benim ölçüm bu sebze yemeği için. yanına 4 kaşık bulgur yersin.
aslında bugün spor günüm ama bugün evi temizleyeceğim yemek falan bayağı hareketli olucam. şimdi başladım temizliğe yavaş yavaş anca işte. yarın koşarım artık
gunaydin kizlar bende kahvaltida 1 kase korn flaks yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?