günaydın arkadaşlar.bugün diyetisyene gittim.vücudum tam bir yağ deposuymuş.çok hareketsizsin dedi.doğru düzgün kas yokmuş bende.bir diyet listesi hazırladık ve hergün spor şart dedi.bakalım bu haftam nasıl geçecek??
listende neler var cnm bahsedermisin
cnm inş. hedefine ulaşırsın spor olarak ne yapmanı önerdi birde 77 den 69 a nasıl düşmüştünsabah yeşilçay,2 dilim ekmekle 2 dilim peynirli tost.domates
ara 2 porsiyon meyve
öğle sebze yemeği 1 tbk(susuz),2 dilim ekmek ya da 4 kaşık pilav,yoğurt
ara 2 porsiyon meyve
akşam 2 köfte kadar tavuk,et ya da balık,salata,1 kase çorba,1 dilim ekmek
yatsı 1 brdk süt
gün içinde 2-2.5 lt su
günaydın kızlar yeni kalktım kahvaltımda: ekmek yerine böreğin kenarındaki kırıntıları yedim,3 zeytin, 1 dilim peynir,yarım domates v tarçınlı yeşil çay bugünde alışverişe gidicem gezicem gezicem gezicemkaydirigubbakcemile
günaydın kızlar yeni kalktım kahvaltımda: ekmek yerine böreğin kenarındaki kırıntıları yedim,3 zeytin, 1 dilim peynir,yarım domates v tarçınlı yeşil çay bugünde alışverişe gidicem gezicem gezicem gezicemkaydirigubbakcemile
afiyet olsun canım iyi gezmeler
iyi alışverişler canımopuyorumnanaktan
..kızlar eşim sürpriz yapmış.... bana spor aleti almış...:sm_cool::sm_cool:
akşama kurmaya gelecekler.. ayyy çok heyecanlandım yaa...
bu resimdekini almış sağolsun.... bacak kalça ve göbek eritmek içinmiş...
bende fazla kas yokmuş,çok hareketsiz olduğumu söyledi onun için ilk hafta yürüyüşle başla dedi.yarım saat yürüyüş sonraki hafta değişiklikler olacak.ben tabiki daha fazlasını yapacağım.bu arada hergün ve aynı saatlerde sporunu yapmaya çalış dedi.cnm inş. hedefine ulaşırsın spor olarak ne yapmanı önerdi birde 77 den 69 a nasıl düşmüştün
cnm inş. hedefine ulaşırsın spor olarak ne yapmanı önerdi birde 77 den 69 a nasıl düşmüştün
Bende burdayim opuyorumnanaktan sabaha kadar uyuyamadim o yuzden ogleden sonra uyandim :kedi: bu sekilde devam edemem ya erken kalkmayi ogrenmem lazim :mymeka:
Anliyacaginiz kahvalti, ogle yemegi ve ara bi arada oldu galiba. Yediklerim:
1 bardak su
2 yumurtadan omlet (1 tatli kasigi zeytinyagi ile)
2 dilim koyu tahilli ekmek
3-4 kasik yagsiz yogurt
1 bardak su
Uyandiktan sonra ic camasirlarimla tartildim 61.0 gosterdi :teytey:
Sizinle beraber tam 5 kilo vermis oldum! Benim icin buyuk basari...
Insallah yarinda aynisini gosterir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?