selam canım bence güzel menü az ve öz yemek menüsü sağlıklı bence:hulya:
ayyy kızlar bende 2 gündür karnıyarık hayalleri kuruyodumdelikafadulden bende közlenmiş severim ama yarın evde yemek yiyemiycem sabah 8 de çıkıp akşam 21.30 dageri gelicem artık çarşambaya evde kalınca yaparımcokacimcoook shaire canım inşallah bayrama istediğin kiloda olursun daha bayrama çok bende en azından 55 olmak istiyorum:hooray:
meerhaba arkadaşlar.
bende kendime kilo çizelgesi yaptım.
60'a doğru çufçuflamaya başladım sizinle beraber
bir de birşey sormak istiyorum size:hazır çorbayı çok seviyorum. sizce diyette yer edinebilir mi kendine hazır çorbalar.
hoşgeldin canım hazır çorba hazır meyve sularını diyette pek önermiyorlar ama vazgeçemem diyosan 1 kepçe yemende bir mahzur yoktur aşırıya kaçmadan tabii..meerhaba arkadaşlar.
bende kendime kilo çizelgesi yaptım.
60'a doğru çufçuflamaya başladım sizinle beraber
bir de birşey sormak istiyorum size:hazır çorbayı çok seviyorum. sizce diyette yer edinebilir mi kendine hazır çorbalar.
Katiliyorum opuyorumnanaktan
1 ay var daha 60 olursam benim icin super olacak, ay bende 55 olmak istiyorum ohaoldumsmile once 58 sonra 55 insallah delikafadulden
inşallah canım hepberaber kiloları vericez..biraz önce kriz geldi 1 porsiyon meyve ve leblebi yedim bol su içtim şimdi geçticokacimcoook:sm_cool:
afiyet olsun kilo olmasın canım:)) bişey söyliycem ama sende hep aynı şeyi söylüyosun demezsen senin gündüz yediklerin akşam yediklerinden daha az geliyor bu yediklerini öğlen yemeği yapsanda akşam daha hafif geçiştirsen bence daha süper olcak tabii benim görüşüm:tomato:Benim ogunlerim her zaman karisik kalktigim saatlerden dolayi.
Aksam yemegi olarak:
1 bardak su
ceyrak tabak bulgur pilavi
haslanmis tavuk budu, bi tanede kanat :kedi:
4-5 kasik yagsiz yogurt
1 bardak su
Simdi tekrar yesil cay demledim onu icecegim..
yanlız benim kriz tatlı krizi değil tuzlu krizi :roflol: acaba benim bu krizlerin sebebi nedir ki? kriz geldimi çerez türü şeyler arıyorum hep karışık çerez vardı yememek için kendimi zor tuttum içinden leblebileri seçip yedimBende butun gun cikolatali biskuvi yemek istedim :sinifsinif: ama yemedim...
Yesil caydan sonra belki canim sitemez
afiyet olsun kilo olmasın canım:)) bişey söyliycem ama sende hep aynı şeyi söylüyosun demezsen senin gündüz yediklerin akşam yediklerinden daha az geliyor bu yediklerini öğlen yemeği yapsanda akşam daha hafif geçiştirsen bence daha süper olcak tabii benim görüşüm:tomato:
yanlız benim kriz tatlı krizi değil tuzlu krizi :roflol: acaba benim bu krizlerin sebebi nedir ki? kriz geldimi çerez türü şeyler arıyorum hep karışık çerez vardı yememek için kendimi zor tuttum içinden leblebileri seçip yedim
ozaman en kısa zamanda düzene girmesi dileğiyle zemuszemus hadi ben çıktım sabah 6:30 da kalkıcam size iyi geceler:1hug:boshayallersmileDogru diyosun canim ama benim oglen yemegi gibi bir sansim olmuyor :roflol: gec kalktigim icin kahvalti-oglen yemegi bir arada oluyor.. Aksam yemegini gec yiyorum ve acikiyorum :umursamaz: keske bi duzene girebilse o zaman dedigini yapmak istiyorum gercekten...
ozaman en kısa zamanda düzene girmesi dileğiyle zemuszemus hadi ben çıktım sabah 6:30 da kalkıcam size iyi geceler:1hug:boshayallersmile
yattım kalktım :roflol: günaydıııına.s. şimdi kimse yok artık akşama görüşürüzSagol canim opuyorumnanaktan
Baya erken kalkiyormussun canim Allah rahatlik versin opuyorumnanaktan
merhaba kızlar günaydın şükür kavuşturana sizleri çok özledim. cezalıydım siteye giremedim nasılsınız umarım herkes bıraktığımdan çok daha iyidir. herşey gönlünüzce olsun canlar. çok şey yazmışsınız inşallah hepsini vakit ayırıp okuyacağım opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşımopuyorumnanaktan geçmiş olsun hoşgeldin aramıza yokluğun çok belli oluyordu canım çok sevindim geldiğine ben bu hafta kilo veremedim sen ne alemdesin?merhaba kızlar günaydın şükür kavuşturana sizleri çok özledim. cezalıydım siteye giremedim nasılsınız umarım herkes bıraktığımdan çok daha iyidir. herşey gönlünüzce olsun canlar. çok şey yazmışsınız inşallah hepsini vakit ayırıp okuyacağım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?