ben de bu sabah dereotu roka tere 2 çeşit peynir yarım dilim kızarmış kepek ekmeği 1 kupa yeşil çay
ara öğün 1 bardak nesquikli süt
öğlen 1 simit 1 ayran(diyetisyenler ana öğün için veriyorlar)
ara öğün eti form bisküvi
akşam susuz ıspanak yemeği bol pulbiberl yoğurt 1 kase mercimek çorbası
2 saat sonra elma yedim bir tane.
eleştriler neler??
benim bugün yediklerimden sonra eleştirmem yüzsüzlük olur heralde:kedi: ama bir aşırılık göremedimben de bu sabah dereotu roka tere 2 çeşit peynir yarım dilim kızarmış kepek ekmeği 1 kupa yeşil çay
ara öğün 1 bardak nesquikli süt
öğlen 1 simit 1 ayran(diyetisyenler ana öğün için veriyorlar)
ara öğün eti form bisküvi
akşam susuz ıspanak yemeği bol pulbiberl yoğurt 1 kase mercimek çorbası
2 saat sonra elma yedim bir tane.
eleştriler neler??
selam kızlar yazılanları okuyamadım bugün tüm gün seminerdeydim ordan kursa geçtim şimdi geldim bugün yediklerim çok düzensiz ve ipin ucu biraz kaçtı bir bakın bakalım 7:14 1 bardak limonlu ılık su 1 kuru kayısı 8:00 2 kaşık melemen 2 dilim light ekmek peynir zeytin 1 şekersiz çay 10:00 domat salatalık zeytin peynir çeyrek simit 2 fincan az şekerli çay 13:00 1 altınbaşak büsküvi 2 kuru kayısı 14:30 2 kaşık patlıcan dolma 1 küçük biber dolması 2 kaşık yoğurt 2 kaşık büyüklüğünde börek 1 kaşık büyüklüğünde kek(nasıl tarif edeceğimi bilemedimdebilmiyorumkismile) 1 fincan az şekerli çay 19.00 4 kuru kayısı 3 altınbaşak büsküvi yarım fincan nescafe((
ayyy canım sağol moral için yediklerim kilo yapmaz onu hissediyorum zaten ama kiloda verdirmez gibi geliyor:çok üzgünüm:tatlım doğrusu ben yediklerinde herhangibir tuhaflık görmedim afiyet olsun ama kilo olmasın harikasına.s.bence
ben yazılanları okumamıştım senin için aradım buldumkaydirigubbakcemile3 yaa canım süper çok doyurucu ama çokta kararında süpersin:lepi:merhaba kızlar akşam menüm
2 kaşık havuçlu patatesli karnıbahar yemeği
1 kaşık nohutlu pilav
6-7 kaşık köz patlıcan ve köz kırmızı biberle karıştırılmış süzme yoğurt
1 dilim salatalık
1 küçük kornişon
1 bardak su
kızlar ben yeni katıldım aranıza,ben her sabah elma sirkesi içiyorum sonra kepekli tost yiyorum.arada bir avuç fındık+yeşil çay.öğlende çorba+salata,arada yine bir avuç fındık+yeşil çay.akşam da sadece bir kase nesfit..bu menüyle 1 aydır gram veremedim.problem nerde anlamadım..spor yapmıyorum,hafta sonları kaçamaklarım oldu bazenama yine de napıcam bilmiyorum çok mutsuzum bana yardım edin ((
kızlar ben yeni katıldım aranıza,ben her sabah elma sirkesi içiyorum sonra kepekli tost yiyorum.arada bir avuç fındık+yeşil çay.öğlende çorba+salata,arada yine bir avuç fındık+yeşil çay.akşam da sadece bir kase nesfit..bu menüyle 1 aydır gram veremedim.problem nerde anlamadım..spor yapmıyorum,hafta sonları kaçamaklarım oldu bazenama yine de napıcam bilmiyorum çok mutsuzum bana yardım edin ((
günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak ılık su içtim. sonra 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim peynir yedim.
destekler için sağolun kızlar olumunekankayizsmilesabah 7.30 da 1 kase mısır gevreğimi yiyip okula gittim 12.30 'a kadar bol bol su(1.5 lt yakın) öğle eve gelince 1 tabak hanımağa çorbası ve 2 dilim ekmek yedim :kedi:1 dilim fazla kaçtı biliyorum ama canım turşu isteyince üstüne üstlük acı da çıkınca dayanamadım yemek sonrası bol bol su ve 5i1yerde çayımdan içtim 3-4 arası arkadaşlarım geldi 2 dilim kek 1 bardak da kayısı suyu içtim akşam üzeri 1 yeşil elma yedim bunlara ek bol bu ve çay şuan karnım gurulduyor ama dayanıyorumguclubacismile
kızlar bugün evdeyim ama şu anda çocuğu okula bırakmak için aranızdan ayrılmam gerek hoşçakalınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?