60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar yazılanları okuyamadım bugün tüm gün seminerdeydim ordan kursa geçtim şimdi geldim bugün yediklerim çok düzensiz ve ipin ucu biraz kaçtı bir bakın bakalım 7:14 1 bardak limonlu ılık su 1 kuru kayısı 8:00 2 kaşık melemen 2 dilim light ekmek peynir zeytin 1 şekersiz çay 10:00 domat salatalık zeytin peynir çeyrek simit 2 fincan az şekerli çay 13:00 1 altınbaşak büsküvi 2 kuru kayısı 14:30 2 kaşık patlıcan dolma 1 küçük biber dolması 2 kaşık yoğurt 2 kaşık büyüklüğünde börek 1 kaşık büyüklüğünde kek(nasıl tarif edeceğimi bilemedimdebilmiyorumkismile) 1 fincan az şekerli çay 19.00 4 kuru kayısı 3 altınbaşak büsküvi yarım fincan nescafe ((

merhaba canım bugünkü menünde hiçbir aşırılık yok olumunekankayizsmile aynen devam etmeni tavsiye ederim

benim bugün yediklerimden sonra eleştirmem yüzsüzlük olur heralde:kedi: ama bir aşırılık göremedim

tatlım doğrusu ben yediklerinde herhangibir tuhaflık görmedim afiyet olsun ama kilo olmasın harikasın a.s.bence

tatlım doğrusu ben yediklerinde herhangibir tuhaflık görmedim afiyet olsun ama kilo olmasın harikasın a.s.bence
ayyy canım sağol moral için yediklerim kilo yapmaz onu hissediyorum zaten ama kiloda verdirmez gibi geliyor:çok üzgünüm:

benim akşam menüme eleştiriler nerede kaldı ?

ben yazılanları okumamıştım senin için aradım buldumkaydirigubbakcemile3 yaa canım süper çok doyurucu ama çokta kararında süpersin:lepi:

kızlar ben yeni katıldım aranıza,ben her sabah elma sirkesi içiyorum sonra kepekli tost yiyorum.arada bir avuç fındık+yeşil çay.öğlende çorba+salata,arada yine bir avuç fındık+yeşil çay.akşam da sadece bir kase nesfit..bu menüyle 1 aydır gram veremedim.problem nerde anlamadım..spor yapmıyorum,hafta sonları kaçamaklarım oldu bazen ama yine de napıcam bilmiyorum çok mutsuzum bana yardım edin ((

canım kaç kilosun boyun kaç ?

listen de herşey yolunda gibi görünse de ilk bakışta ayrıntıda bence çok da hoş bir liste değil canım. az yiyip ama kilo veremediğini dile getiriyorsun tahminimce öyle değil mi ? yanılıyorsam düzelt lütfen. fakat bence günde 2 avuç fındık çok fazla günde fındık miktarın 6 adeti geçmemeli. kalsiyum olarak birşey göremedim ne süt ne yoğurt halbuki kalsiyum çok güzel kalori verdirir. sadece salata ile durumu kurtarmaya çalışmışsın ama hiç öğünlerinde mevsim sebzesi yok. tahıl yok sadece kepek ekmek. ben de spor yapmıyorum ama öyleyken bile haftada 1 ya da 2 kez dansediyordum. hergün düzenli okula gidip geliyordum aynı yolu 4 kez gidip geliyordum yani tempolu ortalama 30 dk yürüyordum. tabi derslerde ayakta kalmalarım teneffüslerde merdivenleri çıkıp inmelerim hariç. şu an arabayla gidip geliyorum ama yeme ve içme miktarıma ya da derslerdeki hareketliliğimle dengelemeye çalışıyorum. işe yarıyor galiba ki şu an.56.5 kgyim.
sen bize takıl tatlım listelerimizden fikir edinmeye çalış. birbirimize çok güzel yardımcı oluyoruz.senin sorunun bence vücudun dengesiz ve az beslenmen sonucunda direnmeye başlamış.hoşgeldin yeniden aramıza opuyorumnanaktan

kızlar şu an kakaolu 200 ml lik pastörize süt içtim
1 bardak daha süt içer yatarım .
hepiniz Allah'a emanet olun canlaropuyorumnanaktan

günaydın kızlar. sabah uyanınca 1 bardak ılık su içtim. sonra 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim peynir yedim.

ben de şu anda kahvaltı yapıyorum bugün kursum var birazdan çıkacağım
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 açık çay kahvaltım bucokacimcoook

canım sabah 7 buçukta yemişsin sonra 12 buçukta yemişsin. yaklaşık 4 saat zaman var arada bu fazla. saat 10 gibi bir ara öğün koymalısın. ayrıca öğlen yemeğinde sadece çorba ve ekmek olmaz. sebze veya et yemelisin. zaten yetersiz beslendiğinden sonrasında kek yemek istemişsin. bu yaptığın şok diyete benziyor. çok yetersiz. hergün 3 meyve yemelisin ara öğünlerde. 2 bardak süt veya yoğurt yemelisin hergün. günlük 5 dilim ekmek yemelisin veya 6. ymeklerini yğsız pişirip yerken tabak başına 1 kaşık yağ eklemelisin. akşam yemeği olmalı. sonrasında yine son ara öğün olmalı. böyle işin zor canım ayrıca uuzun süre yapamazsın diyeti yetersiz olduğundan canın sürekli bişeyler yemek ister

hoşgeldin aramıza canım. problem en baştan diyetinde. sabah iyi diyetin. sonra arada 1 avuç fındık yerine 1 meyve yanına 5 tane falan fındık yesen daha iyi olur. öğlen yemeğin çorba ve salata hiç olmamış. çok yetersiz. protein yok. calsiyum yok. lif az. olmaz. öğlen et veya sebze yemeği olabilir birini seçip yemelisin. akşamda öyle. bi öğünde et yersen diğer öğünde sebze yemelisin. nesfit yerine sağlıklı mevsimlik sebzelerden yemekler yapıp ye. yağsız et pişirip ye. yani sağlıklı olsun. bu uyguladığın diye vitamin açısından çok fakir şok diyete benziyor o yüzden metabolizman yavaşlamış verememişsin.

merhaba kızlar hayırlı sabahlar
uyanınca 2 bardak su

kahvaltıda 2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim kepek ekmek

kızlar bugün evdeyim ama şu anda çocuğu okula bırakmak için aranızdan ayrılmam gerek hoşçakalınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…