60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla zor iş... Yemedim yemicem.. Mis gibi kokuyo burnuma burnuma... Ama yemiiiicemmmmm.... banane....kafamçokkarıştı

Vallada yemiyosam sizin sayenizde...

:enbuyukkk:

yemeeeeeeeeeeeeee
bu senin sınavınn ve sen bunu başarabilirsinnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim zinepcim..

vallahada yemedim Gayet diyet süt ve tatlandırıcıyla hazırlanmış bir bardak kahve içtim sadece ve kendimle gurur duyuyorum

kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

Slm kızlar saat 16:00 gibi 1 su bardağı kadar yoğurt yedim (120 kalori)
Hesapladım 3 litrede su içmişiz
Akşam içinde tavuk sote yaptım (acıktım) yanında 1 bardak ayran ve 1 dilim k.ekmeği yiycem
(225 kalori)__(80 kalori)__(50 kalori)
ıyi akşamlar... a.s.

gül gülmez resimlerini eklemek icin önce asagi daki cevap yazma kutisunun altindaki gelismis cevap butonuna basiyosun yukarisinda bi atac cikio sonra bi pencere acilio oradan bilgisayarindan ekliyosun daha sonra ataci tiklayinca dosyana tiklayarak ekliyosun bukadar canim hemen ekle görelim kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim zinepcim..

vallahada yemedim Gayet diyet süt ve tatlandırıcıyla hazırlanmış bir bardak kahve içtim sadece ve kendimle gurur duyuyorum

kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

Yemediğine sevindim kaydirigubbakcemile5 Benimde canım acayip şekilde çikolata çekiyodu Bir haftadır yemiyorum. Bi tane pikolata almıştım akşam üstü yerim diye. Ama bende yiyemedim. Kalorisine baktım adı pikolata 400 kalori. Kendi kendime dedim kızım boşu boşunamı bukadar emek. Yarısını yedim nefsimi köreltmek için yettide. Yarısınıda 3 gün sonra yicem :) sırnaşık şey

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim:

Sabah:
1 tane light ekmekli,kaşarlı tost
Domates,salatalık
1 fincan şekersiz çay

Öğlen:
1 kase light sütle nesfit

Ara:
1 fincan form çayı
1 tane ligt bisküvi
2 tane ceviz

Akşam:
yarım tabak etli taze fasulye
2 kaşık makarna
1 dilim light ekmek..yiyip,bugünlük yeme faslını kapatmayı düşünüyorum...

ben bugun ne yalan söyliyim şekerim sabah güzel bi kahvaltı yaptım :)..öğlen ekmek arası tavuk yedim (ama çeyrek ekmek ) bi ara kayısı attım ağzıma 3-5 tane .akşamda sadece bir ezogelin çorbası içtim şu andan sonra bende yemicem başım ağrıyor ama bugün yeterince yedim sanırım tutacağım kendimi

kızlar ben bugun kaşık kaşık nutella yedim cok morelim bozuk şimdi
bu hafta kesin kilo veremiycem
senağlama

kızlar ben bugun kaşık kaşık nutella yedim cok morelim bozuk şimdi
bu hafta kesin kilo veremiycem
senağlama

Emoşum moralini bozma. Olur bazen öyle.. Önemli olan yedin diye amaaaaaaan boşver diip diyeti bozmaman...
hiç böle bişey olmamış gibi aynen diyete devam..
sıkma canını

^kizlar ben bugün sabah ve öglen ananas ile lor peyniri yedim
aksamda haslanmis somon baligi ve salata buyurun resmide burda

degeri toplam 190 kcal

Emoşum moralini bozma. Olur bazen öyle.. Önemli olan yedin diye amaaaaaaan boşver diip diyeti bozmaman...
hiç böle bişey olmamış gibi aynen diyete devam..
sıkma canını

saol cnm
aslında ben bebegimi emzirdigim için agır diyet yapmıyorum sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum yani ekmek ve tatlıdan hep uzak olmaya ve yehdiklerimi abartmamaya calısıyorum

ama bebegimi emzirdikten sonra acayip canım tatlı şeyler istiyorsenağlama

kızlaar gününüz aydın olsun..
iyi sbahlar :)
size dün akşam yediklerimi yazayım..
yarım kase sebze çorbası çok az pırasa yemeği,bir dilim kepek ekmeği..
yaklaşık 40 dakika da yürüdüm kaydirigubbakcemile2

sabahda kepek ekmek arası peynir domates yedim..

çok formdayıım...yuppiii delikafadulden

tebrikler valla

:hooray:

günaydın günaydın günaydınnnn :dance:
nasılsınız şekerlerrrrr... valla günlük yediklerinize bakıyorum bravo gerçekten, Allah bozmasın
bu aradaaa ben de bu hafta bi kilo vermişim 62 olmuşum :sm_cool:

gelelim bugüne,

sabah

sirkeli ılık su
40 dk. yürüyüş,
ardından işe geliş
bir bardak ananas suyu... şimdilik bu kadar
sonraki öğünleri de yazarım öptüm hepinisiiiii yerimseniben

günayddııınnn
Vintage,Zinep kızlar delisinizzzz siiz valla,akıllı işi değil buu.tebrikler ne deyim.Bu hafta hanginiz şampiyon bakiiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…