günayddııınnn
Vintage,Zinep kızlar delisinizzzz siiz valla,akıllı işi değil buu.tebrikler ne deyim.Bu hafta hanginiz şampiyon bakiiim.
tatlım inan şampiyonluk falan yok gözümde, ben tiroid hastasıyım, Ağustos ayında tedavi oldum ve 53 kilodan 65 kiloya çıktım (1 - 1.5 ayda)
ve o zamandan beri 64'ün altına inemiyordum hastalığım sebebiyle. o yüzdeeen bir kilo bile beni ne kadar mutlu ediyo bilemezsin kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlar
Bugün yine sabah sporum ve 5li karışım çayımla başladım güne
Kahvaltıda ise 2 dilim k.ekmeği ve biraz kaşar peyniri ile hazırlanmış bir tost ve şekersiz çay
gül gülmez resimlerini eklemek icin önce asagi daki cevap yazma kutisunun altindaki gelismis cevap butonuna basiyosun yukarisinda bi atac cikio sonra bi pencere acilio oradan bilgisayarindan ekliyosun daha sonra ataci tiklayinca dosyana tiklayarak ekliyosun bukadar canim hemen ekle görelim kaydirigubbakcemile2
canımcım ben de beşi bir yerde içicem ama acaba hepsini ayrı ayrı alıp kendim mi karıştırsam, yoksa bizim aktarda poşet çay olarak hazırı var ondan mı alsam fisfisfis
aktar dediki ben poşeti tavsiye ederim, ölçüsü iyi ayarlanmış dedi, sen nedersin şekerim a.s.
canım aman dikkat et bir haftada 3 kilo güçten düşürmesin seni mirmirmirmir
aslında ben de çok istiyorum böyle ilk başta hızlı kilo verip sonra yavaşlamayı ama korkuyorum, malum hormonlarım zaten dengesiz, ilaç yardımıyla dengede tutmaya çalışıyoruz.
hepten bozarım diye ödüm kopuyo :1no2:
saol cnm
aslında ben bebegimi emzirdigim için agır diyet yapmıyorum sadece yediklerime biraz dikkat ediyorum yani ekmek ve tatlıdan hep uzak olmaya ve yehdiklerimi abartmamaya calısıyorum
ama bebegimi emzirdikten sonra acayip canım tatlı şeyler istiyorsenağlama
günaydın hanımlar
hepinze maşallahvazgeçmek yok
ben bugün yemeğe davetliyim diyeti biraz sarsıcam galiba
tatlım inan şampiyonluk falan yok gözümde, ben tiroid hastasıyım, Ağustos ayında tedavi oldum ve 53 kilodan 65 kiloya çıktım (1 - 1.5 ayda)
ve o zamandan beri 64'ün altına inemiyordum hastalığım sebebiyle. o yüzdeeen bir kilo bile beni ne kadar mutlu ediyo bilemezsin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?