60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlım inan şampiyonluk falan yok gözümde, ben tiroid hastasıyım, Ağustos ayında tedavi oldum ve 53 kilodan 65 kiloya çıktım (1 - 1.5 ayda)
ve o zamandan beri 64'ün altına inemiyordum hastalığım sebebiyle. o yüzdeeen bir kilo bile beni ne kadar mutlu ediyo bilemezsin kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar
Bugün yine sabah sporum ve 5li karışım çayımla başladım güne
Kahvaltıda ise 2 dilim k.ekmeği ve biraz kaşar peyniri ile hazırlanmış bir tost ve şekersiz çay

canım geçmiş olsun..umarım sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını..
ama herşeyden önemlisi sağlık tabiii yerimseniben

canım aman dikkat et bir haftada 3 kilo güçten düşürmesin seni mirmirmirmir
aslında ben de çok istiyorum böyle ilk başta hızlı kilo verip sonra yavaşlamayı ama korkuyorum, malum hormonlarım zaten dengesiz, ilaç yardımıyla dengede tutmaya çalışıyoruz.
hepten bozarım diye ödüm kopuyo :1no2:

Günaydın kızlar
Bugün yine sabah sporum ve 5li karışım çayımla başladım güne
Kahvaltıda ise 2 dilim k.ekmeği ve biraz kaşar peyniri ile hazırlanmış bir tost ve şekersiz çay

canımcım ben de beşi bir yerde içicem ama acaba hepsini ayrı ayrı alıp kendim mi karıştırsam, yoksa bizim aktarda poşet çay olarak hazırı var ondan mı alsam fisfisfis

aktar dediki ben poşeti tavsiye ederim, ölçüsü iyi ayarlanmış dedi, sen nedersin şekerim a.s.

Son düzenleme:
Herkese günaydın :)) Hayırlı bir gün diliyorum hepimiz için...

Zinep geçmiş olsun canım. Bu arada bir kilo verip 62 oldun demek. Tebrik ederim. İnşallah bende veririm bu hafta.

Vintage bir haftada 3 kilo mu verdin? Süpersin. Senide tebrik ederim. Darısı hepimizin başına...

Bende sabahtan Elma sirkeli, limonlu suyumu içtim.
Az önce de yarım simit ve üçgen peynir yedim. şekersiz çay içtim.
Suya devam.

Evet saol canımda ekleyemiyorum hata oluşuyo neyse yine deniycem

Valla zinepcim ben karışımı aldım aktardan ölçüleri ayarlanmış olarak ama istersen hepsinden yine gözünün önünde karıştırarak hazırlasınlar için rahat eder :içelim:

canım ben tam 70 kg dım ve bu sabah tekrar tartıldım 67 kiloya düşmüşüm..sık yedim ama azar azar..haftanın 3 akşamı aç karnına 40-50 dakika tempolu bir şekilde yürüdüm..

aman dikkat et canım yürüyüş ve egzersizle daha sağlıklı kilo verildiğini düşünüyorum kaydirigubbakcemile2

buarada sana da günaydın pirlanta_a:teytey:
teşekkür ederim..darısı başına tatlım..:1hug:

emoşum bebek emiziriyorsan sen rejiö yapma yaa.. Ye tabi.. bebişin canı tatlı istiyordur.. Oy kıyamam ben ona.. Allah bağışlasın..

günaydın hanımlar
hepinze maşallah vazgeçmek yok
ben bugün yemeğe davetliyim diyeti biraz sarsıcam galiba

Günaydın kızlaaarr,

Sağlıklı, mutlu, neşeli günler hepinizeee...

Zinepcim öncelikle geçmiş olsun, dikkat et kendine aman..:teselli:

Ben bu sabah yine bi kepekli ekmekten az kaşarlı tost yedim.. Şimdi 5li çayımı içiyorum bende.
Bu arada kızlar bende hazır poşetide var ayrı ayrı bitki olarakda var. Şirkette poşetini içiyorum evde demliyorum.. Bence demleme olanı daha iyi hani biraz ayarlayabiliyorsunuz. Mesela kekik tansiyon düşürdüğü için kekiğini az koyuyorum ben. Yoksa hemen düşüyo tansiyonum fenalaşıyorum. Ama poşet olanı daha pratik tabi. Onu da ben kendi adıma çok fazla demlemiyorum yine iyi oluyo.

teşekkür ederim şeker, insanın sanal da olsa başını okşayıp teselli vereninin olması ne güzel bişi :1hug:
ben de alıp başlıyım bugün beşi bi yerdeye o zamaan.

geçmiş olsun canım,kilo almak ne kadar kolay,ama vermek çok zor ,değilmi sevinmekte çok haklısın canım,inş 55 kiloya düştüğün günüde görecez.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…