60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım diyet yapmıyorum ama tatlılardan uzak durmak istiyorum hep
ama zor dayanıyorumsenağlama

tabi ya ama çok normal çünkü kendinden bişii veriyosun.. senden gidincede canın istiyor tabi.. emzir emzirebildiin kadar.. bittikten sonra daha düzgün rejim yaparsın.. su an sadece abartmamaya çalış okadar bence..

Son düzenleme:
hu huuuuuu.....!
günaydinnn kizlarrrrr
ya kendimi cok mutlu hissediyorum galiba bu hafta kilo veryorum zencefil sanirim ise yariyo
simdi size bu hafta zencefille olan maceralarimin devamini anlatiyim arastirip duruyorum hep zencefil nasil ise yariyo kilo vermede diye su meshuuur zayiflama haplarinin karisimlarinda zencefil olmayan yokmus kaydirigubbakcemile2 bu arada baska kullanim alanlarida var selülitler banyo suyuna zencefil ve deniz tuzu konup 20 dk icinde duruyorsunuz acayip terletio cikinca 1 saat terleme devam edio öyleki yeniden dus almaniz gerekecek

ben dün gece yaptim acayip terletio cok sicak hissediyosun toksin atmak ve selülit icin bire bir kizlar ilgilenenlere duyrulur

selam arkadaşım öyle çok meyvede tüketme sakın meyve acayip kilo aldırıyor ben 3 sene önce birşey yiyemediğim için sadece portakal yiyordum 1 ayda tam 5 kilo aldım kendine dikkat et derim

saol ya meyvenn kilo aldırdğını bilmiyrdm.arkdşlar ne kadr sürede en afzla kaç kilo verlr?çoq merak ettm tabi azimli olmak lazım o ayrı da.a.s

Ya benim hiç öle tatlı krizlerim olmadı. Hatta şerbetli tatlıları filan hiç sevmem. Sadece çikolataya karşı koyamıyordum. Ama bir haftadır onu da başardım. Dün akşam canım okadar çok nutelle yemek istedi ki. Fakat yemedim, yemicem :jeyyar:

Bide birşey dikkattimi çekti bayanlar. Dün de demiştim ya pikolata aldım yarısını yedim diye. Kalorisine baktım 450 yazıyor. Bugün sabah markete girmiştim. Bide nesguik çikolatanın (küçük boy) kalorisine bakayım dedim 85 kalori yazıyordu. ınanamadım açıkcası. Bizi pikolata (meyveli, mısır patlaklı) düşük kalorili diye kandırıyolar. En azından beni. Daha öncesinde pek kalori cetveline bakmıyordum. Bu rejim olayına girdim gireli herşeyin kalorisine bakıyorum. :1closedeyes: Herşeyi daha bilinçli tüketiyorum.

Günaydın yoncaa... Harikasın tebrik ederimmm..:dance:

Su zencefil ne mucizevi bi bitkiymiş valla yaaa
artık bende akşamları çayını yapıp içicem..

Günaydın Pırlanta.. senide tebrik ederim yemediin için.. hepberaber başarıcaz işallah. Herşeyi dozunda ve dediğin gibi bilinçli tüketmek önemli olan zaten.. ozaman insan otomatik kilo veriyo zaten..

Günaydın Pırlanta.. senide tebrik ederim yemediin için.. hepberaber başarıcaz işallah. Herşeyi dozunda ve dediğin gibi bilinçli tüketmek önemli olan zaten.. ozaman insan otomatik kilo veriyo zaten..

Teşekkür ederim :) İnşallah inşallah hep birlikte:) :teytey:

Günaydın yoncaa... Harikasın tebrik ederimmm..:dance:

Su zencefil ne mucizevi bi bitkiymiş valla yaaa
artık bende akşamları çayını yapıp içicem..

bencede mucize bisey okuyup okuyup sasiriyom asya ve afrikada insanlar bütün hastaliklari icin kullaniyormus bence dene

ne yalan diyim gece yataga yatinca kolay uyuyamiyodum karnim ac tabi gurul gurul uyuyanan kadar savas icinde kalsam yesem yemsem ama sorunuda zencefil cözdü iki gecedir misil misil uyuyom sütle zencefil iciyom tadi da süper diyetim bitsede bu tattan vaz gecebilecegimi sanmiyom

Öyle bi anlatıyosun ki keşke olsada içsem diyorum. Bugün yarın baharatçıları bi gezicem. İçmek için sabırsızlanıyorum. Fiyatı nekadar acaba?

Öyle bi anlatıyosun ki keşke olsada içsem diyorum. Bugün yarın baharatçıları bi gezicem. İçmek için sabırsızlanıyorum. Fiyatı nekadar acaba?

fiyati nin yüksek oldugunu sanmam ben tazesini kullaniyorum burada (almanyada) fiyati tazesinin kilo 6€ . tozu varmis türkiyede bence cok pahali degildir.

selalar herkese ben de karar verdim bugün başlamaya tek başıma beceremiorm gene yiorum gene yiorm belki sizlerden destek alırım da azcık motive olurum de boğzaımı tutarım boyum 158cm kilom 63 oldu napıcam ne edicem hiç bilmiorm kızlar senağlama sizce nasıl başlamaşıyım bu diyet işine ???

hoş geldiiin aramıza a.s

bu grubu takip et , yediklerini içtiklerini buraya yaz bak o zaman nasıl motive oluyorsun..kaydirigubbakcemile3

bol bol su iç bir de.. kilo verdiren en doğal yöntem bence ..

kizlar bugün size cok güzel bi tarif vericem atistirmayi sevenlere elmadan cips yapicaz bu cips almanyada cok tüketilio hem leziz hem de kalorisi az 1 tane elma ortaboy 60 kalori

elmalarimizi yikiyoruz ortasini cikarip 2 cm halinde halka halka kesiyoruz firini 110 dereceye ayarlayip isitiyoruz elmalarimizi yagli kagit üzerine diziyoruz isterseniz üzerine tarcin serpebilirsiniz harika olur bence 1 saat kadar kuruyo firinda sonra elmalari cevirip bir saat daha birakiyoruz elmalar kuruyup cips oluyo afiyetle yiyioruzz

bence ofiste calisanlar icin cok uygun

[/url][/IMG]

tanrım şuna bakın . . .

ellerine sağlık cimcimenin annesi . . .
sadece damağa değil gözede hitab ediyor ve sen bu biçimde servis sergileyince ben fotoğraflandırmaya çekiniyorum yediklerimi mesela dün lahana yemeği yaptım ama görüntü 0 . . . :dilcikar:

bende bu hafta kilo kaybettiğimi hissediyorum canım . . . pantolonlardan özellikle bakalım pazara 62 diyebilecek miyim . . .
62 li kiloma özel çizelge bile hazırladım . . .

:ecrin_bebek:

bence üzerine sen zencefil dökmelisin delikafadulden

cimcinenin annesi bu ne yav bu bi nimet bu ne tür bi güzellik . . .
kesinlikle tam ofis ortamı için aaybisssssssssssssssssssssss aaybisssssssssssssssssss tam bizim için . . .
paylaşım için teşekkürler canım . . .
kesinlikle en kısa sürede deneyeceğim . . .
fotoda eklemişsin kaçmadı gözümden . . .
yerimseniben

Yonca süper mutlaka deniycem

Kızlar tekrar merhaba öğle menümü paylaşıyım sizinle
Bir tabak z.yağlı yeşil fasuye ,küçük bir kase yoğurt ve 1 dilim beyaz ekmek hihoyyyt nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…