bencede getirsin dün internette gördüm elma sirkesi haplari 100 adet 78 tl 200 -400 adet filan 200 bilmem kac tl sok oldum he :1shok: benim aldiklarim 60 tane var icinde günde iki tane aliniyo yani bir aylik kür bence imkaninda varsa okadar para dökme yazik olur vallahi
yalniz dikkat et dozaji düsük olmasin benimkiler 400 mg en yüksek bunu bulabildim
kızlar ben aplpee krom kullanıyorum 3 haftadır. ilk 2 hafta 2 kg verdim tatlı çok sevmeme rağmen tatlı isteğimi azalttı tok hissettiriyor herşeyden önce .son hafta içmedim diyetede kısmen ara verdim kilo almadım kilom aynı kaldı ..dün tekrar başladım içmeye .ama tabii diyet ve spor takviyesi şart ..ben 78tl ye aldım içinde 48 kapsül var
5li karışım çayı aktarlarda satılıyo isteyince veriyolar.Sanırım içinde biberiye, mate. sinameki,kekik vefunda yaprağından oluşuyo ben sabahları kalkınca büyük bi bardak içiyorum sindirime yardımcı ve tokluk hissi veriyo aldığım aktarda sadece bununla bir ayda 4 kilo verdiğini söyledi bakalım ben onun yalancısıyım yerimseniben
Eh bu zencefili almak farz oldu artık.Vallahi merak ettim..kaydirigubbakcemile3
bencede getirsin dün internette gördüm elma sirkesi haplari 100 adet 78 tl 200 -400 adet filan 200 bilmem kac tl sok oldum he :1shok: benim aldiklarim 60 tane var icinde günde iki tane aliniyo yani bir aylik kür bence imkaninda varsa okadar para dökme yazik olur vallahi
yalniz dikkat et dozaji düsük olmasin benimkiler 400 mg en yüksek bunu bulabildim
Seni can-ı gönülden kutluyorum.Bir haftada 3 kilo vallahi bravo...Ben de rejime başlayalı bir hafta oldu ama henüz tartılmadım.Regl olduğum için felaket şiş karnım...Tekrar tebrik ediyorum.Darısı başıma..
slm kizlarrrrrr günaydin herkezeeeeeeee
dün yediklerimi yaziyim
sabah öglen arada aklima ne zaman eserse aksama kadar ananas ile lor peyniri
aksam köz patlican sote mantar birazda ton baligi yedim
yarim lt kadar mate zencefil cayi ictim
sunu anlatiyim ben diyet yaparken acayip üsürüm hep ellerim ayaklarim buz gibi olur o yüzdende suyu sicak icerim ki bide sudan üsümiyim dün den beri üsümem durdu nette arastiriyorum zencefili hala
zencefil donma tehlikesi geciren insanlara icirilirmis vicut isisini arttirmak icin ayrica gece hani aklima düser offf su olsa yesem bu olsa yesem arada karnindan gurultu yükselir uyuyyamazssin iskence gibidir
onada cözüm zencefildeymis zencefili 2 cm kadar kesiyosun sicak suda 5 dk kaynatiyosun sicak sütün icine suyunu ekleyip iciyosun acayip rahat latiyo hemen misil misil uyuyosun
ama o ne tatttir ne aromadir hele de sütle mmm ya ben nasil kacirmisim bu tadi hayretttt
kizlar binkere tavsiye ederim
bügünde cenemmi düstü ne kaydirigubbakcemile3
hakkayten acaip fiyat farkı var.. Teşekkür ederim Yonca.. Gelen oldukça ordan getirtiriim ben .. Sağol valla hiç aklıma gelmemişti.
Yoncacım hakkaten öyle bi anlatmışsın ki sanırsın kakao hehe:))
bizde zencefil tozu var. Annem hasta olduğumda öksürürsem falan hemen ıhlamurla falan çayını yapar içirir.
Ama zayıflattığını bilmiyordım. Acaba o zencefil tozunu sıcak sütle karıştırıp içsem olur mu ki acaba?!?
Selamlar hanımlar . . .
Bu hafta hiç kaçamağım olmadı gayet dengeli ve miktarlara dikkat ederek ilerliyorum hafta sonuna doğrubakalım 62 sevdama ulaşabilecek miyim ?
Regl biraz şiş ve hantal hissettirsede kilo kaybetmeye ve bu olurkende sağlıklı beslenmeye odaklandım . . .
Ve suyu hiç ihmal etmedim . Bu sabah klasik kahvaltı ettim 3 dilim etimek 1 üçgen peynir 1 iri salatalık 1 dilim salam ve 30 dk sonra 4 ufak parça beypazarı kurusu . . .
Akşamları ise lahana yemeği tüketmeyi düşünüyorum bi müddet . . .
Tüm gün değil ama en azından akşamları faydalanmaya gayret edeceğim lahananın nimetlerinden . . .
Müthiş neticeler alınmış lahanadan son bi kaç gündür iyice araştırdım fakat ben sadece bu besinin tüketilmesine hem fizyolojik hem psikolojik bakımdan olumlu bakmıyorum bu nedenle sadece en son öğünde tüketeceğim . . .
cimcimenin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:
canım taze zencefil demişsin . . .
tazesini nereden bulabiliriz acaba Türkiyede . . .
:çok üzgünüm:
sütlü tarifinden falan bahsetmişsin .
Yoncacım hakkaten öyle bi anlatmışsın ki sanırsın kakao hehe:))
bizde zencefil tozu var. Annem hasta olduğumda öksürürsem falan hemen ıhlamurla falan çayını yapar içirir.
Ama zayıflattığını bilmiyordım. Acaba o zencefil tozunu sıcak sütle karıştırıp içsem olur mu ki acaba?!?
bugün kilo verdiysem kesin geri aldım
öğle yemeğinde yarma çorbası, sebzeli pideli iskender (pidesinden azıcık yedim), kaymaklı ekmek kadayıfı (dayanamadım 3-4 çatal attım) yedim senağlama
flyy zencefil tozunu aktarlardan mı alıyo annen canım ?
ben açık toz, çay v.s alımına karşıyım acaba zencefil tozunun ambalajlanmış biçimi mevcut mudur ki ?
melek ve mucizesi bitkisellerle çok ilgili belki o bilebilir ama nette değil sanırım şu an . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?