60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben aplpee krom kullanıyorum 3 haftadır. ilk 2 hafta 2 kg verdim tatlı çok sevmeme rağmen tatlı isteğimi azalttı tok hissettiriyor herşeyden önce .son hafta içmedim diyetede kısmen ara verdim kilo almadım kilom aynı kaldı ..dün tekrar başladım içmeye .ama tabii diyet ve spor takviyesi şart ..ben 78tl ye aldım içinde 48 kapsül var

canim cok merak ettim kutunun üzerinde elma sirkesi icin kac mg yaziyo yani dozaji neymis

Teşekkür ederim canım..işallah faydasını görürsün..
ben de yeşil çay içiyorum ona alıştım..toksinlerin atılmasına ve yağ hücrelerinin parçalanmasına yardımcı oluyormuş..

[

Eh bu zencefili almak farz oldu artık.Vallahi merak ettim..kaydirigubbakcemile3

vallahi bende merak ettim öyle bir anlatmışki çikolatalı süt niyetine içerim herhalde zencefil süt karışımını bu arada zencefilin tadı nasıl oluyor başka deneyen varmı kilo verdiriyormu sahidenkaydirigubbakcemile2

hakkayten acaip fiyat farkı var.. Teşekkür ederim Yonca.. Gelen oldukça ordan getirtiriim ben .. Sağol valla hiç aklıma gelmemişti.

canım aynen bende 1 haftadır rejimdeyim ve regliydim..4.günümdeyim benim 6 gün sürüyor..
ilk gün bi şişlik olmuştu..regliyken kilo verilmiyo diye duymuştum..ama sabah 67kg çıkınca havalara uçtum..

Yoncacım hakkaten öyle bi anlatmışsın ki sanırsın kakao hehe:))

bizde zencefil tozu var. Annem hasta olduğumda öksürürsem falan hemen ıhlamurla falan çayını yapar içirir.

Ama zayıflattığını bilmiyordım. Acaba o zencefil tozunu sıcak sütle karıştırıp içsem olur mu ki acaba?!?

hakkayten acaip fiyat farkı var.. Teşekkür ederim Yonca.. Gelen oldukça ordan getirtiriim ben .. Sağol valla hiç aklıma gelmemişti.

rica ederim canim burda bitki kapsülleri cok yaygin marketlerde reyonlari vr gidiosun neyin varsa ona göre bitkisel biseyler aliyosun fiyatidahavalarda ucusmuyo darisi canim türkiyemin basina kaydirigubbakcemile5

5li karışım çayını bende aldım daha duruyor içmedim çay demler gibi demleyip içen varmı ?
üzerinde kullanımı farklı.sıcak suya konulduktan sonra soğuması için beklenir tülbent ile süzülür öyle içilir diyor-tatlicadiarzu-

evettttt kizlar bir sürü karisim bitki iciyoruz lakin ne ictigimizi nasil ictigimizi nasil hazirlandigini ve nasil kilo verdirdigini biliyormuyuz........buyurun;

Hangi bitki nasıl zayıflatıyor?

Ihlamur

Nasıl hazırlanıyor?

Kaynar suda normal kıvamda demleniyor.

Nasıl zayıflatıyor?

ıştah kesiyor.

Isırgan otu yaprağı

Nasıl hazırlanıyor?

Nasıl zayıflatıyor?

Diyette oluşan demir kaybını telafi ediyor.

Sinameki

Nasıl hazırlanıyor?

Nasıl zayıflatıyor?

Kabızlığa karşı etki sağlıyor.

Melisa

Nasıl hazırlanıyor?

Nasıl zayıflatıyor?

Ödem söküyor.

Funda yaprağı Nasıl hazırlanıyor?

Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp, 15-20 dakika demlendiriliyor.

Nasıl zayıflatıyor?

Yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri var.

Nane
Nasıl hazırlanıyor?

Süzen poşet fincan içine daldırılıyor. üzerine kaynar su ilave

edilerek yaklaşık 2-5 dakika bekletiliyor.

Nasıl zayıflatıyor?

ıştah kesiyor.

Biberiye

Nasıl hazırlanıyor?

Kaynamış suda demlendirilerek soğuk veya sıcak olarak kullanılabiliyor.

Nasıl zayıflatıyor?

Yağları eritiyor, dolaşımı canlandırıyor.

Zencefil kökü

Nasıl hazırlanıyor?

Kaynamış suda 3 dakika kaynatılarak, 15-20 dakika dinlendirilip sıcak

veya soğuk olarak kullanılıyor.

Nasıl zayıflatıyor?

Toksin atıp, ödem söktürüyor.

Mısır püskülü
Nasıl hazırlanıyor?

Kaynamış suda 5 dakika kaynatılarak, 15-20 dakika dinlendirilip servis ediliyor.

Nasıl zayıflatıyor?

ıdrar söküyor, toksin atıyor.

.

Son düzenleme:
Selamlar hanımlar . . .

Bu hafta hiç kaçamağım olmadı gayet dengeli ve miktarlara dikkat ederek ilerliyorum hafta sonuna doğru bakalım 62 sevdama ulaşabilecek miyim ?

Regl biraz şiş ve hantal hissettirsede kilo kaybetmeye ve bu olurkende sağlıklı beslenmeye odaklandım . . .

Ve suyu hiç ihmal etmedim .
Bu sabah klasik kahvaltı ettim 3 dilim etimek 1 üçgen peynir 1 iri salatalık 1 dilim salam ve 30 dk sonra 4 ufak parça beypazarı kurusu . . .

Akşamları ise lahana yemeği tüketmeyi düşünüyorum bi müddet . . .
Tüm gün değil ama en azından akşamları faydalanmaya gayret edeceğim lahananın nimetlerinden . . .
Müthiş neticeler alınmış lahanadan son bi kaç gündür iyice araştırdım fakat ben sadece bu besinin tüketilmesine hem fizyolojik hem psikolojik bakımdan olumlu bakmıyorum bu nedenle sadece en son öğünde tüketeceğim . . .

cimcimenin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

canım taze zencefil demişsin . . .
tazesini nereden bulabiliriz acaba Türkiyede . . .

:çok üzgünüm:

sütlü tarifinden falan bahsetmişsin .

tozunu bilmiyorum ki ben taze kullaniyorum ama neden olmasin ki hatta taze zencefil biiraz aci oluyo tozu olmayabilir sunuda hatirlatiyim zencefil asya afrika ülkelerinde tibbi bir bitki her hastaliga kullaniliyo her güzel sey gibi bunuda dozunda kullanmakta fayda var dimi ama sütle dene bak noluyo he bide sicak ic

canim bakindim türkiyede tazesi zor bulunuyomus :1no2: sadece istanbul gibi büyük sehirlerde varmis ama tozuda ayni görevi görüyomus kaydirigubbakcemile5

flyy zencefil tozunu aktarlardan mı alıyo annen canım ?

ben açık toz, çay v.s alımına karşıyım acaba zencefil tozunun ambalajlanmış biçimi mevcut mudur ki ?

melek ve mucizesi bitkisellerle çok ilgili belki o bilebilir ama nette değil sanırım şu an . . .

bugün kilo verdiysem kesin geri aldım

öğle yemeğinde yarma çorbası, sebzeli pideli iskender (pidesinden azıcık yedim), kaymaklı ekmek kadayıfı (dayanamadım 3-4 çatal attım) yedim senağlama

Şuan pasta var ofiste ve ben yemiycem ufff ya doğumgünlerinden nefret ediyorum

bugün kilo verdiysem kesin geri aldım

öğle yemeğinde yarma çorbası, sebzeli pideli iskender (pidesinden azıcık yedim), kaymaklı ekmek kadayıfı (dayanamadım 3-4 çatal attım) yedim senağlama

canımcığım eğer gerçekten 3-4 çatal aldıysan bi şeycik olmaz saat henüz geç değil yakarsın . . .
şimdi tadımlık alman kilo kaybettikten sonra saldırmanı engeller . . .
bu nedenle canımızın istediğini istediği zaman yiyiyoruz ama miktarlarına dikkat ederek . . .

yerimseniben

Bugün ki menüm

08:30 Elma sirkeli su
09:00 Bir yeşil elma ve 3 tane eti form
11:00 3 tane eti form ve bitki çayı
13:30 Bir kase çorba
15:30 Herhangi bir meyve
17:30 Herhangi bir meyve
20:30 Bir tane kepek ekmeğine tost veya salata.

Merhaba Sabun,

annem nerden alıyo tozunu bilmiyorum ama bir soriim ben ona.. Hatta tazesinide alıyo galba.. Benim annemde bitkiler ve yağlarıyla çok ilgilidir. Ben bi öğreniim hemen sizede yazarım ...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…