cerencim beni diyetisyen ayda bir çağırıyor. ilk gittiğğimde tahliller yapıldı karaciğer. vitamin hormon tahllileri yapıldı. troite şekere bakıldı normaldi. hemen listemi verdi. birazda ümitsizdi diyetisyen tek sevindirici taraf yağ oranım azdı ve hastalığım yoktu ve bana 23 kilo verilmeyecek değil dedi ama ümitsizdi çünkü hiçbir hastası kilo vermiyor listeye uymadığı için. neyse yolladı beni. 1 ay harfi harfine yaptım kontrole gittiğimde tanımadı önce hastası çok isme baktı yüzüme baktı gülmeye başladı hatırlamıştı doğrusu. birde o gün gergindi çünkü ordaki 10 kişinin tamamıda listeye uymamış zayıflayamamış. tüm gün anlatıyor ama yapan yok. benden öncede bi kıza bağırmıştı çünkü. sinirliydi. neyse beni tanıyınca güldü neşelendi heleki ölçümlerde çıkan sonuca bayıldı işte mucize bu dedi. 1 ayda 11 kilo vermiş 83 kilodan 72 kiloya düşmüştüm çünkü ama evdeki kendi tartım 74 gösteriyordu bende öyle sandım ama diyetisyenın tartısı 72 gösterdi. tabikide doğru olan oydu. o yüzden evdeki tartıya güvenmiyorum. çok tartılmıyorum sadece vücudumdaki değişiklikleri gözlemliyorum. neyse listemi yeniledi yolladı 25 ekimde gel dedi mutlu mesut ayrıldık eşime anlattım şoka girdi eski ölçüm kağıdımla yeni ölçüm kağıdıma baktı. diyetisyen makinaya sokuyor ve ölçüm sonuçları çıkıyor listeme zımbalıyor. istersen verebilirim ölçüm sonuçlarımı