60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben böyle yiyince hugocuk bana kızıyo...:çok üzgünüm:

yetesiz çünkü ondan canım tek çorba ekmek ve salatayla olmaz dedi diytisyen sebze veya et yemelisin eti sevmiyosan sebze yemeği ye o zaman ama kasların çalışsın diyosan protein şart şimdi sporada başladın aslında senin diyetisyen kontrolünde olman lazım çünkü et yemiyosun sen onun yerine doktor ayarlar bişey

bende öğlene kıymalı bezelye ve mısırlı yemeğimden 7 kaşık yicem 1 kepçe çorba 1 dilim kepekli ekmek ve kırmızı lahana salatası.

kızlar şimdi spor zamanı 55 dakika tempolu yürüyüş. yapıp geleyim sonra görüşürüz

hehehehe herkes yedıklerını yazmıs burdan aksama ne zapacagımı bulabılırım bırsuru yeömek cesıdı yazmısınız

ben hayatımda hıc bezelye yemegı yapmadım bılıyor musunuz kızlar. yarına onu mu yapsam hem saglıklı olur

ben de 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık pilav 1 çay bardağı ayran içtim...
2 bardak ta su içtim...
akşama misafirim gelecek hazırlık yapmam lazım çocuklar uyudu uyanmadan bitireyim işlerimi...

ben de 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık pilav 1 çay bardağı ayran içtim...
2 bardak ta su içtim...
akşama misafirim gelecek hazırlık yapmam lazım çocuklar uyudu uyanmadan bitireyim işlerimi...

afıyet olsun canım ıkı kasık pılav bır dılım ekmege tekabul edermıs bılıyor musun?

ama ogle yemegı ıcın ıyı oglen ıyı yıceksınkı aksama dogru acıkıp saldırmayasın yemeklere

bu arada kolay gelsın canım

hugocuk gercekten 1 ıla 3 kılo arası etkı edermı ya ben regl oldugum gun kılom dusuk cıkıyor ama o kadar da degıl

de get her gün görüyoz seni ve kilocuklarını...
nerende fazlan var ki kafaya takıyosun...
o fazla çıkanlar da nazar boncuğun olsun...

afıyet olsun canım ıkı kasık pılav bır dılım ekmege tekabul edermıs bılıyor musun?

ama ogle yemegı ıcın ıyı oglen ıyı yıceksınkı aksama dogru acıkıp saldırmayasın yemeklere

bu arada kolay gelsın canım

hugocuk gercekten 1 ıla 3 kılo arası etkı edermı ya ben regl oldugum gun kılom dusuk cıkıyor ama o kadar da degıl

hugocuk onaylamadan inanmıcan mı...kaydirigubbakcemile3

de get her gün görüyoz seni ve kilocuklarını...
nerende fazlan var ki kafaya takıyosun...
o fazla çıkanlar da nazar boncuğun olsun...

ene bana mı diyosun :1ninca: ne giydin topiğinde mi gördün beni bakem sen kaydirigubbakcemile3
üst bacaklarm ve göbeim war kuşum yaaa,mini yda elbisecikler,kıyafetler giyemiyorum

hugocuk onaylamadan inanmıcan mı...kaydirigubbakcemile3

yok onay meselesı degıl canım. aslında ben normalde regl bıtınce mı kılo azalmaya baslar regl ıken kılolu mu cıkarız bılmıyorum. bazıları regl ıken kılolu cıkarsın dıyor ama ben ılk gunumde kılomdusuk cılkıyor. 300.400 gramdan daha dusuk cıkmadım hıc.

bence bu ıs bunyeye gore degısıyor demkkı dımı hugocuk yerimseniben

Son düzenleme:
ene bana mı diyosun :1ninca: ne giydin topiğinde mi gördün beni bakem sen kaydirigubbakcemile3
üst bacaklarm ve göbeim war kuşum yaaa,mini yda elbisecikler,kıyafetler giyemiyorum

evet arada girip bakıyorum çok şıksın çok güzelsin canım...
kış geldi zaten yaza kadar onları da eritir giyersin çok ta takılma..opuyorumnanaktan

ben bi yandan pasta karıştırıyorum bi yandan zayıflama topiğine yazıyorum...kaydirigubbakcemile3

Back
X