60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tsekkür ederim kizlar selenimo elmanin üzerine zencefilde serpilebilio ama okadar cok bahsedince sacmalamiyim simdi dedim kaydirigubbakcemile3 sabuncum seninde yemegin güzeldir, mutlaka koy resmini
kizlar ayrica bu tarif bir cok sert meyvaylada oluo ayva, muz,ananas fantazinize kalmis böylece hem meyva yicek emde atistiro olucaz

sabun insallah görürsün 62 yi ben ianaiyorum sana
hedefim sana ytismek haberin olsun kaydirigubbakcemile3

süper bişeye benziyooo delikafadulden
eve gidince kesin deneyeceğim..teşekkürler yonca54 a.s.

amanın . . . :1ninca: hedef olmuşum demek :1ninca: bu beni dahada hırslandırmalı . . .

o zaman hemen 62 olduğumda kullanacağım çizelgemi paylaşayım sizlerle . . .
İnşAllah pazartesiden sonra bu çizelge benimle . . .

http://ticker.7910.org/wa__62__01Hc00000g41MzAwODY4OGh8NzYxNTg3aGF8aGVkZWZlIHNhZGVjZQ.gif

cimcimenin annesi hep aklımda sana şu süzme peynirin tarifini soracağım şöle hayatında hiç süt limon peynir görmemiş birine anlatır gibi anlatabilir misin ?

:ecrin_bebek:

Yonca54 süpersin sen ya :) Teşekkür ederim kendi adıma bu tarif için. Ara atıştırmalık olarak güzel gider bence ofiste :)) Görünümüde beğendim:)

mmm yoncacım çok hoş bir tarife benziyo, teşekkürler paylaştığın için.

bu arada kızlar az önce öğle arasında sporumuz vardı.
bundan yaklaşık 1 - 1.5 ay önce tartılmıştık ve yağ,su,kas oranlarımızı almıştı hoca.

bugün tekrar baktık kilom 64,2'den 61,2'ye düşmüş görünüyo.
yağ oranım azalmış, kas ve su oranım artmış görünüyo hihoyyyt

demem o ki, kilo verirken bu oranlara da dikkat etmek lazımmış, vücut su ve kas kaybedip kilo vermemeliymiş :1closedeyes:

Kızlar ya tatlandırıcı sakız çiğniyorum ama içimde rahat değil kafayı yiyorum galiba delikafadulden

Tebrik ederim zinepciğim. İnşallah sana yetişicem :) kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım..
bak ne güzel sağlıklı bir şekilde vermişsin...
sarısı bizim başımıza :)

Kızlar ya tatlandırıcı sakız çiğniyorum ama içimde rahat değil kafayı yiyorum galiba delikafadulden

bende sakız çiğneyince acaip şişiyorum..gaz yapıyor
diyet yaparken bazı diyetisyenler sakız çiğnemeyin diyorlar..ama canım tatlı istediğinde ağzıma hemn tatlandırıcılı sakız atıyorum şakkıdı..sonra da davul gibi oluyorum :bbo:

cimcimenin annesi hep aklımda sana şu süzme peynirin tarifini soracağım şöle hayatında hiç süt limon peynir görmemiş birine anlatır gibi anlatabilir misin ?

:ecrin_bebek:[/QUOTE]

buyur canim bu peynirin gercek adi ricotta italyan peyniri bunu pastada kahvaltida makarnada aklina gelebilecek uygun heryerde kullanabilirsin
[/url][/IMG]
bir cup ricotta (süzme peynir)icin
1 lt yagsiz süt
yarim limon suyu
süzgec veya tülbent

sütümüzü kaynatiyoruz
kaynamaya tam baslicakken limon suyunu icine ekliyoruz süt kesildikten sonra biraz 1-2 dk daha kaynatip süzgecten veya tülbentten süzüyoruz iste bukadarrr

Sabah Yarım simit ve üçgen peynir
Ara Bir kivi ve 3 çilek
Öglen Bir kase tavuk çorbası geri kalan yarım simitim.
Ara Bir meyve

yonca54 bu peynir pastalara konulduğuna göre cheesecake ' de koyulabilir sanırım. Hem kolay, hem sağlıklı. Teşekkürler.

herkese merhaba
sayfalara hızla göz attım
vintage tebrikler 1 haftada 3 kilo çok güzel:hooray:
yonca54 tü sanırım zencefilden bahsetmişsin biraz açarmısın canım ya
yeni gelenler hoşgelmişler
elma cipsi çok hoş gerçekten

ben dün akşam içtigim çorba hariç tüm gün yemek yemedim ve devamlı temizlik yaptım hiç durmadan.tüm vücudum çalışmıştır.akşam olunca aç oldugumu farkettim.
lahana yagınada başladım umarım faydası olurkaydirigubbakcemile2

buyur canim bu peynirin gercek adi ricotta italyan peyniri bunu pastada kahvaltida makarnada aklina gelebilecek uygun heryerde kullanabilirsin
[/url][/IMG]
1 lt yagsiz süt
yarim limon suyu
süzgec veya tülbent

sütümüzü kaynatiyoruz
kaynamaya tam baslicakken limon suyunu icine ekliyoruz süt kesildikten sonra biraz 1-2 dk daha kaynatip süzgecten veya tülbentten süzüyoruz iste bukadarrr[/QUOTE]

gelsin sorular . . .
cimcimenin annesi şimdi sütün yağsız olması şart mı ?
ben ofiste üçgen peyniri çok tüketiyorum bu peyniri yapmak istiyorum bu nedenle hem daha ekonomik hem daha sağlıklı . . . ama yağsız sütle çok tatsız olur sanki . . .

:çok üzgünüm:

canım nerelerdesin sen bakiim . . .

lahana yağının işe yarayıp yaramadığını çok merak ediyorum çünkü benimde fazlalığım bölgesel . . .

bizimle paylaşırsan bu deneyimini çok mutlu oluruz . . .
bi de canım evet zencefilden çok bahsettik ben toz halinde edinmeyi düşünüyorum . . .
ama ambalajlanmış bulabilir miyim bilemiyorum . . .

:çok üzgünüm:

hoşgeldin aramıza milinka..

en önemlisi motivasyon ve en önemli desteği burda bulursun emin ol..

Hep beraber başarıcazz...kaydirigubbakcemile5

[/url][/IMG]
1 lt yagsiz süt
yarim limon suyu
süzgec veya tülbent

sütümüzü kaynatiyoruz
kaynamaya tam baslicakken limon suyunu icine ekliyoruz süt kesildikten sonra biraz 1-2 dk daha kaynatip süzgecten veya tülbentten süzüyoruz iste bukadarrr[/QUOTE]

buda ilginç bişiii ya.. hmmm kesinlikle denemek lazım.. Teşekkürler yoncacım

kaydirigubbakcemile5zinepcim senide ayrıca tebrik ederim süpersin.. Sağlıklı zayıflama ve fit olma diye buna denir... Süpersin.

Ben bugün ne yedim acaba yaa..

Sabah kepekli ekmekten 1 tost
arada 2 tane kepekli ayçekirdekli galeta
öğlen yemeendeyse sezar salata ve ayrann..

işte bukadar..

akşamda su elmalı cipslerden yapiim diyorum.. Hazırlaması biraz uzun sürer ama sanırsam..

sabun seni görünce su içmedigim aklıma geldi biliyormusun tüm gün 3-4 bardak içmiştim:roflol:
dün izinliydim evdeydim ama diyete devam tabii.lahana yagını kullanmaya başladım ve sonuçlarını yazacagım ama mezuram yoktu bugun alıp ölçülerimi not edeyimki tam sonucunu verebileyim:lepi:
ayrıca çiçek unum gelmiş ama bugun kargoya ugrayabilirmiyim bilemiyorumkaydirigubbakcemile2onunda nasıl oldugunu mutlaka paylaşacagım sizinle.yarın sabahta tartılıcam inşallah kilo vermiş olurumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…