tsekkür ederim kizlar selenimo elmanin üzerine zencefilde serpilebilio ama okadar cok bahsedince sacmalamiyim simdi dedim kaydirigubbakcemile3 sabuncum seninde yemegin güzeldir, mutlaka koy resmini
kizlar ayrica bu tarif bir cok sert meyvaylada oluo ayva, muz,ananas fantazinize kalmis böylece hem meyva yicek emde atistiro olucaz
sabun insallah görürsün 62 yi ben ianaiyorum sana
hedefim sana ytismek haberin olsun kaydirigubbakcemile3
tsekkür ederim kizlar selenimo elmanin üzerine zencefilde serpilebilio ama okadar cok bahsedince sacmalamiyim simdi dedim kaydirigubbakcemile3 sabuncum seninde yemegin güzeldir, mutlaka koy resmini
kizlar ayrica bu tarif bir cok sert meyvaylada oluo ayva, muz,ananas fantazinize kalmis böylece hem meyva yicek emde atistiro olucaz
sabun insallah görürsün 62 yi ben ianaiyorum sana
hedefim sana ytismek haberin olsun kaydirigubbakcemile3
kizlar bugün size cok güzel bi tarif vericem atistirmayi sevenlere elmadan cips yapicaz bu cips almanyada cok tüketilio hem leziz hem de kalorisi az 1 tane elma ortaboy 60 kalori
elmalarimizi yikiyoruz ortasini cikarip 2 cm halinde halka halka kesiyoruz firini 110 dereceye ayarlayip isitiyoruz elmalarimizi yagli kagit üzerine diziyoruz isterseniz üzerine tarcin serpebilirsiniz harika olur bence 1 saat kadar kuruyo firinda sonra elmalari cevirip bir saat daha birakiyoruz elmalar kuruyup cips oluyo afiyetle yiyioruzz
bence ofiste calisanlar icin cok uygun
[/url][/IMG]
mmm yoncacım çok hoş bir tarife benziyo, teşekkürler paylaştığın için.
bu arada kızlar az önce öğle arasında sporumuz vardı.
bundan yaklaşık 1 - 1.5 ay önce tartılmıştık ve yağ,su,kas oranlarımızı almıştı hoca.
bugün tekrar baktık kilom 64,2'den 61,2'ye düşmüş görünüyo.
yağ oranım azalmış, kas ve su oranım artmış görünüyo hihoyyyt
demem o ki, kilo verirken bu oranlara da dikkat etmek lazımmış, vücut su ve kas kaybedip kilo vermemeliymiş :1closedeyes:
mmm yoncacım çok hoş bir tarife benziyo, teşekkürler paylaştığın için.
bu arada kızlar az önce öğle arasında sporumuz vardı.
bundan yaklaşık 1 - 1.5 ay önce tartılmıştık ve yağ,su,kas oranlarımızı almıştı hoca.
bugün tekrar baktık kilom 64,2'den 61,2'ye düşmüş görünüyo.
yağ oranım azalmış, kas ve su oranım artmış görünüyo hihoyyyt
demem o ki, kilo verirken bu oranlara da dikkat etmek lazımmış, vücut su ve kas kaybedip kilo vermemeliymiş :1closedeyes:
Kızlar ya tatlandırıcı sakız çiğniyorum ama içimde rahat değil kafayı yiyorum galiba delikafadulden
cimcimenin annesi hep aklımda sana şu süzme peynirin tarifini soracağım şöle hayatında hiç süt limon peynir görmemiş birine anlatır gibi anlatabilir misin ?
:ecrin_bebek:
herkese merhaba
sayfalara hızla göz attım
vintage tebrikler 1 haftada 3 kilo çok güzel:hooray:
yonca54 tü sanırım zencefilden bahsetmişsin biraz açarmısın canım ya
yeni gelenler hoşgelmişler
elma cipsi çok hoş gerçekten
ben dün akşam içtigim çorba hariç tüm gün yemek yemedim ve devamlı temizlik yaptım hiç durmadan.tüm vücudum çalışmıştır.akşam olunca aç oldugumu farkettim.
lahana yagınada başladım umarım faydası olurkaydirigubbakcemile2
selalar herkese ben de karar verdim bugün başlamaya tek başıma beceremiorm gene yiorum gene yiorm belki sizlerden destek alırım da azcık motive olurum de boğzaımı tutarımboyum 158cm kilom 63 oldu napıcam ne edicem hiç bilmiorm kızlar senağlama sizce nasıl başlamaşıyım bu diyet işine ???
kizlar bugün size cok güzel bi tarif vericem atistirmayi sevenlere elmadan cips yapicaz bu cips almanyada cok tüketilio hem leziz hem de kalorisi az 1 tane elma ortaboy 60 kalori
elmalarimizi yikiyoruz ortasini cikarip 2 cm halinde halka halka kesiyoruz firini 110 dereceye ayarlayip isitiyoruz elmalarimizi yagli kagit üzerine diziyoruz isterseniz üzerine tarcin serpebilirsiniz harika olur bence 1 saat kadar kuruyo firinda sonra elmalari cevirip bir saat daha birakiyoruz elmalar kuruyup cips oluyo afiyetle yiyioruzz
bence ofiste calisanlar icin cok uygun
Yonca bu harika birşeye benziyo.. Hemen akşam yapıcam sanırım.. Teşekkür ederim ya müthiş. delikafadulden
cimcimenin annesi hep aklımda sana şu süzme peynirin tarifini soracağım şöle hayatında hiç süt limon peynir görmemiş birine anlatır gibi anlatabilir misin ?
:ecrin_bebek:
canım nerelerdesin sen bakiim . . .
lahana yağının işe yarayıp yaramadığını çok merak ediyorum çünkü benimde fazlalığım bölgesel . . .
bizimle paylaşırsan bu deneyimini çok mutlu oluruz . . .
bi de canım evet zencefilden çok bahsettik ben toz halinde edinmeyi düşünüyorum . . .
ama ambalajlanmış bulabilir miyim bilemiyorum . . .
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?