selam arkadaşlar ancak girebildim yaaa. nihayet gitti misafirlerde bende artık rahat rahat girerim
selam arkadaşlar ancak girebildim yaaa. nihayet gitti misafirlerde bende artık rahat rahat girerim
merhaba bebek konusunda hakkında hayırlısı olsun canım .bebek benimde olmadı kızlar bu ay arada bir takılırım buraya bundan sonra kendime göre iyi gidiyorum 1.8 kilom kaldı idealime
slm kızlar kilo bildirmini zuzumamı yapıoruz?
herkese günaydın bu arada kızlarrrr...opuyorumnanaktan
sabah 500 gr vermiş olarak uyandım çok mutluyum...:teytey:
sabah 7:30 da kalktımmirmirmirmir
akşamdan ceviz ıslatmıştım...onun suyunu içtim cevizlerini yedim...
1 bardak normal su içtim
stepperda 300 adım çalıştım mola verdim... 300 daha çalışacağım şimdi...kaydirigubbakcemile2
bu gün kahvaltım 2 kaşık yoğurt 1 kaşık kenten tohumu,3 bardak su...
bi arkadaş öyle kullanmış haftada 2.5 kilo vermiş... bakalım ben ne kadar vereceğim....
tabi öğle, akşam ve ara öğünlerim olacak....
ayyyy sen nerelerdesin....
akşam seni düşünüp yatınca sabaha kadar hugoyla seni kurtarcam diye uğraştım rüyamda..:roflol::roflol: ama en sonunda sila yı yendik de seni kurtardık şatodan tek dişi kalmış kahramanla...:roflol:
neyse iyisin kötü bişey yok ya çok şükür sevindim gelmene... hoşgeldin canım...
yarın öğleden sonra diyetisyene gideceğim kızlar. bakalım ne çıkacak sonuçlar. yeni liste verecek heralde. 1 ay daha dişimi sıktımmı tamam heralde. gerçi 8 kilom kaldı belki 2 ay daha sürebilir ama olsun. 5 kilo versem 1 ayda gerisi kolay çünkü şu anda 5 kilo fazlam var gibi gözüküyorum. öyle abartı bişey kalmadı.
inşallah hayırlı haberlerle dönersin tatlım. 2 ay olsun ya da 3 ay ama sağlıklı ve kalıcı olsun öyle değil mi ?opuyorumnanaktana.s.:1hug:
canım senin adına çok sevindimevet canım çok doğru söylüyosun. bayağı yol katettim 14 kilo bnce çok iyi. zaten şuanda istediğimi giyebiliyorum. ordan burdan çıkan yağlar olmuyor. olsaydı sabırsızlanırdım belkide ama şimdiki halime şükrediyorum. dün pazara gittim standart beden bir kapşonlu penye uzun kollu tişört aldım evde giyerim diye. çok dışarı çıkmadığımdan daha çok evde giyecek şeyler gerekiyor bana. akşam giydim güzel oldu ordan burdan yağ çıkmadı. eşim benim vücuda yapışan şeyleri sevmiyor kızıyor eskiden çok kızar hep bol giydirirdi yağlar fışkırmasın diye ama bu sefer beyendi. ben üst bedenime kilo aldığımdan zaten üstte bişeyler bulmak zor oluyodu yakışmıyodu ama dün akşam standart olan tişört yakıştı. alırken teereddüt etmiştim olmaz diye sonra dedimki 8 kilo verince olur dedim sonra giyerim dedim amdım. akşamda giyerken tereddüt etmiştim ama oldu çok mutlu oldunm. rahatça zorlanmadan oldu ordan burdan yağ çıkmadı. çokta yakıştı hihoyyyt
dün eşimin arkadaşı geldi. bayağı kilolu. boyu uzun ama 100 kiloya danaydım diyor. bekar şuan evlenmek istiyor. neyse bayağı konuştuk yediklerini falan sordum. insülin direnci var hemde çok ilerlemiş. spor salonuna gitsemmi dedi. bende dedim insülin direncini dengelemeden ne kadar spor yaparsan yap olaz dedim. neyse kebapçıya gittik ben ızgara tavuk yedim yanına ayran ve yeşillikle. arkadaş pide yedi ardından künefe yedi. künefeyi bitirmiş daha diyor bi tane değil iki tane bile yerim diyor. sonra diyor zaten 1 saat sonra yine canım tatlı çekecek diyor. et alıyomuş kasaptan bol yağda pişiriyomuş ve yağına ekmek banıyomuş. birkere 8 kişilik pastayı yedim bir oturşta diyor. anlattım onada ama yapamam diyor günde 5-6 tane gofret yerim duramam diyor. işi zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?