günaydin arkadaslar.....benim kahvaltim bu sabah 250 ml cikolata tadinda proteinli sütlü icecek...bu sabah tarti 66 gösterdi...kaldi 6 kilom...bende sabahlari spor yapiyorum hafta sonlari yapmiyorum ama...yapsammiki nedersiniz..birde cocuklari uyutabilirsem esimle gece yürüyüsü yapiyorum 30 dakika kadar hizli sekilde.....
sende haklisin canim biraz sonra ya spor yaparim yada esimle yürüyüse cikarim....ben cikiyorum kizlar hepinizi öptüm:1hug:sporu gün aşırı yaparsan daha etkili olduğunu göreceksin canım gene de sen bilirsinopuyorumnanaktan
canım kilo bırakmayı düşünen sen miydin yanılıyorsam düzelt lütfen diye soran bendim canım
şunu ifade etmek için sormuştum bak bırakmadığın ne güzel olmuş diyorum. o zaman şunu dediğimi hatırlıyorum 1 günde almadığımız kiloları 1 günde vermeyi hiç beklemeyelim sabır ve kararlılıkla bu kilolar bizlerden gidecek başka yolu demişimdir kesin . tebrik ederim Allah muvaffak etsin canım:1hug:alkisalkisalkis
canım rejim diye düşünme sağlıklı beslenme yaptığımız. sonuçta hamile olsanda hamurişi yemek yağlı yemekler kızartmalar yemek bebeğe faydalı değilki değilmi. sen yine sağlıklı beslenerek çok kilo almdan hamileliği atlatırsın ardındanda bebişin olunca emzirir verirsin kilolarını
kızlar okulda veli toplantısı var çıkmam lazım hoşçakalınopuyorumnanaktan
hugocuğummm sana bişey soracağım...
hani beyaz ekmek yemiyoruz ya onun yerine mısır ekmeği yiyebilir miyiz? yani mısır unundan yapsam...
canım o konuda çok bilgim yok ama karışık yapabilirsin. yani mesela biraz çavdar unu biraz mısır ununu karıştırıp yapabilirsin
kızlar akşam yemeğim bugün çok erken yedim 15 00 gibi
1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tatlı kaşığı haşhaş -pekmez karışımı
2 ceviz
5-6 dilim domates
1.5 adet biber
2 köfte (yakşalık birer kibrit kutusu kadar)
5 adet patates kızartması
1 büyük fincan az şekerli çok açık çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?