60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporu gün aşırı yaparsan daha etkili olduğunu göreceksin canım gene de sen bilirsinopuyorumnanaktan

anlaşılan bugün herkes pazar tatili yapıyor. topik hareketsiz bugün. herkesin kaçamaksız pazar günü tatili geçirmesi dileğiyle

kızlar öğlen yemeğim

2 kaşık sebze yemeği ( kereviz patates havuç bezelyeden oluşan )
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata( havuç marul mor lahana ve domatesten oluşan)

kızlar okulda veli toplantısı var çıkmam lazım hoşçakalınopuyorumnanaktan

pardon canım dikkatli okumamışım hugocuk dedi sandım evet çok haklısın yavaş yavaş gidiyor kilolar sen bayağı iyi yol katetmişsin inşallah bizde o kiloları görürüz

gerçekten yaşam standardı haline getirmek lazım çok hafif ve daha sağlıklı zinde hissediyorum kendimi

benim dün ödül günümdü ama yine de abartmadan yedim. gerçi yazayım bakalım eleştriler neler olacak
dünkü sabah kahvaltım:
dereotlu pulbiberli yağsız 1 yumurtadan yaılmış omlet 1 dilim kızarmış ekmek
ara: 2 adet eti form bisküvi(tanesi 20 kalori)
öğlen: domates çorbası 5 adet ızgara köfte salata 1 dilim ekmek(ekmek yemeseydim iyiydi:S)
ara: 1 soda limon
akşam: ödülden kastım akşam yemeğimdi elma dilimli patates yedim.
ara: süt 1 bardak.

sabah kalktığımda kilo almamıştım. ama spor yaptım ben yine de 3 mil walk at home yaptım.
şu an 68.1 kiloyum.

bugün de biraz toparlanmak adına daha kısıtlı tutuyorum yediklerimi sabah 10da kalktım ama babama kahvaltı hazırladım kendime de hazırladm ama spor yapmam gerektiği için yiyemedim. 45 dakika spor yaptım sonra duş alayım temizlik yapayım derken saat 2 oldu öğlen yemeğimle sabah kahvaltım birleşti anlayacağınız.
sabah(öğlen) : peynirli tost, çay
ara: 1 soda limon.
akşam: fırında beşamel soslu sebzeli kaşarlı köfte yapacağım ama tabi ki ben yemeyeceğim. yanında çorba ve bir de makarna olacak. ben çorba yemekle yetinirim diye düşünüyorum. çok acıkmışsam bir kaşık da makarna alrım yanına.

evet iki günün eleştrileri neler geliyor mu bana oklava??

hugocuğummm sana bişey soracağım...
hani beyaz ekmek yemiyoruz ya onun yerine mısır ekmeği yiyebilir miyiz? yani mısır unundan yapsam...

hugocuğummm sana bişey soracağım...
hani beyaz ekmek yemiyoruz ya onun yerine mısır ekmeği yiyebilir miyiz? yani mısır unundan yapsam...

canım o konuda çok bilgim yok ama karışık yapabilirsin. yani mesela biraz çavdar unu biraz mısır ununu karıştırıp yapabilirsin

canım o konuda çok bilgim yok ama karışık yapabilirsin. yani mesela biraz çavdar unu biraz mısır ununu karıştırıp yapabilirsin

tamam canım sağolasın...
evde çavdar unu yok... kepekli unum da bitti... sadece mısır unu kalmış ta ondan sordum...

bende elmamı yedim şimdi kızlar akşama hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum bakalım bugun pazar annem özel bişey yapmaz inş yaparsa kaçırmaktan korkuyorum

selam kizlar,1 aydir bir türlü kafami verip diyet yapamiyordum,bugün baslamaya calisdim biraz

sabah

1 adet ekmek
3-4 kücük catal sucuk yumurta
5-6 salatalik
1 domates
2 kk peynir
5-6 zeytin
cay

ara
elmali kek bir dlim
kahve
bir avuca yakin kraker

ögle
4-5 adet firin patates
2 kasik pilav

aksamda
ton baligi ufak bir ekmekle yicem 1.5 saat sonra,

5 büyük bardak su ictim

2 bardak su elma,tarcin,karabibe,karanfil karisimdan ictim

sizce nasil

kızlar akşam yemeğim bugün çok erken yedim 15 00 gibi

1 dilim kepek ekmek
yarım kk peynir
2 tatlı kaşığı haşhaş -pekmez karışımı
2 ceviz
5-6 dilim domates
1.5 adet biber
2 köfte (yakşalık birer kibrit kutusu kadar)
5 adet patates kızartması
1 büyük fincan az şekerli çok açık çay

Son düzenleme:

baya erken yemişsin canım :ecrin_bebek:

slm kızlar bende bugün diyete başladım yarın tam anlamıyla uygulayacağım kilom 63 1 ay içinde 57 ye düşme çabasına girecem..

ya kıslar nerdesinis ya. yarın öğleden sonra yokum zaten. öslicem sizi bugünde kimseler yok ortada yaaa senağlama

ben geldimmmm....
akşam yemeği olrak 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim yedim...
hugocuk heyecanlı mısın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…