evet canım çok doğru söylüyosun. bayağı yol katettim 14 kilo bnce çok iyi. zaten şuanda istediğimi giyebiliyorum. ordan burdan çıkan yağlar olmuyor. olsaydı sabırsızlanırdım belkide ama şimdiki halime şükrediyorum. dün pazara gittim standart beden bir kapşonlu penye uzun kollu tişört aldım evde giyerim diye. çok dışarı çıkmadığımdan daha çok evde giyecek şeyler gerekiyor bana. akşam giydim güzel oldu ordan burdan yağ çıkmadı. eşim benim vücuda yapışan şeyleri sevmiyor kızıyor eskiden çok kızar hep bol giydirirdi yağlar fışkırmasın diye ama bu sefer beyendi. ben üst bedenime kilo aldığımdan zaten üstte bişeyler bulmak zor oluyodu yakışmıyodu ama dün akşam standart olan tişört yakıştı. alırken teereddüt etmiştim olmaz diye sonra dedimki 8 kilo verince olur dedim sonra giyerim dedim amdım. akşamda giyerken tereddüt etmiştim ama oldu çok mutlu oldunm. rahatça zorlanmadan oldu ordan burdan yağ çıkmadı. çokta yakıştı hihoyyyt
yarın öğleden sonra diyetisyene gideceğim kızlar. bakalım ne çıkacak sonuçlar. yeni liste verecek heralde. 1 ay daha dişimi sıktımmı tamam heralde. gerçi 8 kilom kaldı belki 2 ay daha sürebilir ama olsun. 5 kilo versem 1 ayda gerisi kolay çünkü şu anda 5 kilo fazlam var gibi gözüküyorum. öyle abartı bişey kalmadı.
dün eşimin arkadaşı geldi. bayağı kilolu. boyu uzun ama 100 kiloya danaydım diyor. bekar şuan evlenmek istiyor. neyse bayağı konuştuk yediklerini falan sordum. insülin direnci var hemde çok ilerlemiş. spor salonuna gitsemmi dedi. bende dedim insülin direncini dengelemeden ne kadar spor yaparsan yap olaz dedim. neyse kebapçıya gittik ben ızgara tavuk yedim yanına ayran ve yeşillikle. arkadaş pide yedi ardından künefe yedi. künefeyi bitirmiş daha diyor bi tane değil iki tane bile yerim diyor. sonra diyor zaten 1 saat sonra yine canım tatlı çekecek diyor. et alıyomuş kasaptan bol yağda pişiriyomuş ve yağına ekmek banıyomuş. birkere 8 kişilik pastayı yedim bir oturşta diyor. anlattım onada ama yapamam diyor günde 5-6 tane gofret yerim duramam diyor. işi zor valla
bugün ben mantar yapacağım dün pazardan köylü teyzelerden aldım dağdan topluyorlar. ismide kulacık diye bir mantar burlarda çok yenir bu mevsimde. çok lezzetlidir belki aranızda yapan yiyen vardır. bayağı aldım dün temizleyip dondurucuya atacağım artık ara ara yapar yeriz. kilosu 5 liradan aldım 5 kilo. eşimde çok sever. kırmızı mantarda vardı ama bu daha güzel oluyo
selam arkadaşlar ancak girebildim yaaa. nihayet gitti misafirlerde bende artık rahat rahat girerim
hoşgeldin arkadaşım a.s.
hugocuk evet rejimi bırakmayı düşünen bendim araya birde bebek yapma olayı girince tamamen bırakırım dedim ama içime sinmedi devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyorum kendime göre hayırlısı
iyi gidiyor canım bu hafta herşeyden yedim diyette olduğumu anlamadım 57 kiloyum 1 kilo vermişim iki haftada ancak verebildim ama olsun yarından itibaren ip atlamaya tekrar başlıycam 3 günde yürüyüş yapıcam ölçülerimi aldım sabah çok ilginç ben normalde kalçamdan zor kilo verirdim ama şimdi kalçadan inceliyorum bugün 39. gün kalçadan 4 cm inceldim:lepi:hoşbulduk canım. nasılsın nasıl gidiyor diyet
arkadaşım seni kabul etmiycekte kimi edicek bu topickin temel direklerinden biride sensinalkisalkisalkiskızlar zuzuma bende kilo bildirimi yaptım artık kabul ederse eğer bende listede olacağım eskiden çoktu kilom açıkçası 80 li kilolarla listede olmak istemedim şimdi artık listede gönül rahatlığı ile olabilirim
hugocuk evet rejimi bırakmayı düşünen bendim araya birde bebek yapma olayı girince tamamen bırakırım dedim ama içime sinmedi devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyorum kendime göre hayırlısı
iyi gidiyor canım bu hafta herşeyden yedim diyette olduğumu anlamadım 57 kiloyum 1 kilo vermişim iki haftada ancak verebildim ama olsun yarından itibaren ip atlamaya tekrar başlıycam 3 günde yürüyüş yapıcam ölçülerimi aldım sabah çok ilginç ben normalde kalçamdan zor kilo verirdim ama şimdi kalçadan inceliyorum bugün 39. gün kalçadan 4 cm inceldim:lepi:
zuzum ben 65.7 yim özelden de yazayım:)
o kadar uğraşıyorum
200 gram ileri
100 gram geri
sabırla kararlılıkla en önemlisi sağlıklı beslenerek ve de sporla inanki gidiyor kilolar başarılar dilerim canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?