60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle giy canım... çok sevindim senin adına... darısı benim başıma inşallah... artık korse giymek istemiyorum...

hadi canım hayırlı haberlerle ve yeni bilgilerle gel inşallah...

pideyi ben de yerdim üzerine künefe değil de tulumda tatlısı yerdim... :roflol:1 saat geçmeden yine acıkırdım...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
neyseki hugocuğumla erken tanıştım kurtardı beni sağolsun...:icecream:

insülin direnci için arkadaşa ilaç vermiş dr... o 73 kilo falan... sana vermediler mi hugocuk...

canım mantar uzun süre durunca bozulmuyor mu...

maibeyaz montarı donduruca atınca bişeycik olmuyo. bizim buralarda herkes yapıyor. çokta güzel oluyo. eğer kırmızı mantarsa hafif haşlayıp koyoyabiliyosun dolabina. bana doktor insülin direnci için ilaç vermedi kendin yenmelisin dedi. çünkü ilacı bırakınca tekrardan yakalanabilirsin dedi. birde ilaç kullanırsan rahat olur nasılsa ilacım var deyip yiyebilirsin dedi. ben yendim allaha şükür ama tabikide şeker tatlı hala yok bende kaçamak yapsamda şekerli tatlı bişey yemiyorum ömür boyu böyle gider artık benim. dün eşimde dedi az tadına bak künefenin 2 çatal ye ne olcak dedi ama hazır şekeri tatlıyı unutmuşken tekrardan hatırlamanın alemi yok bence sonra iştahım açılsın istemiyorum. ben artık kaçamaklarıda takmıyorum sonuçta şekerli veya tatlı kaçamağım olmuyor ve o gün kaçamak yapsam bile ertesi gün toparlarım hemen ama tatlı veya şekerli yesem ertesi günde canım ister ömür boyu irademle savaşamayacağım açıkçası zaten artık canım istemiyo niye alıştırayımki değilmi canım. 2 aydır şekersiz tatlısız yaşıyorum gayette iyiyim eskisinden daha iyi mutlu ve huzurluyum niye tekrar eski günlere döneyim. bu insülin direnci ani sinirde yapıyor insana. banada oluyodu şimdi daha ılımlı ve anlayışlı oldum

hugocuk evet rejimi bırakmayı düşünen bendim araya birde bebek yapma olayı girince tamamen bırakırım dedim ama içime sinmedi devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyorum kendime göre hayırlısı

kızlar zuzuma bende kilo bildirimi yaptım artık kabul ederse eğer bende listede olacağım eskiden çoktu kilom açıkçası 80 li kilolarla listede olmak istemedim şimdi artık listede gönül rahatlığı ile olabilirim

hugocuk evet rejimi bırakmayı düşünen bendim araya birde bebek yapma olayı girince tamamen bırakırım dedim ama içime sinmedi devam etmeye çalışıyorum iyi gidiyorum kendime göre hayırlısı

canım rejim diye düşünme sağlıklı beslenme yaptığımız. sonuçta hamile olsanda hamurişi yemek yağlı yemekler kızartmalar yemek bebeğe faydalı değilki değilmi. sen yine sağlıklı beslenerek çok kilo almdan hamileliği atlatırsın ardındanda bebişin olunca emzirir verirsin kilolarını

hoşbulduk canım. nasılsın nasıl gidiyor diyet
iyi gidiyor canım bu hafta herşeyden yedim diyette olduğumu anlamadım 57 kiloyum 1 kilo vermişim iki haftada ancak verebildim ama olsun yarından itibaren ip atlamaya tekrar başlıycam 3 günde yürüyüş yapıcam ölçülerimi aldım sabah çok ilginç ben normalde kalçamdan zor kilo verirdim ama şimdi kalçadan inceliyorum bugün 39. gün kalçadan 4 cm inceldim:lepi:

arkadaşım seni kabul etmiycekte kimi edicek bu topickin temel direklerinden biride sensinalkisalkisalkis

canım kilo bırakmayı düşünen sen miydin yanılıyorsam düzelt lütfen diye soran bendim canım

şunu ifade etmek için sormuştum bak bırakmadığın ne güzel olmuş diyorum. o zaman şunu dediğimi hatırlıyorum 1 günde almadığımız kiloları 1 günde vermeyi hiç beklemeyelim sabır ve kararlılıkla bu kilolar bizlerden gidecek başka yolu demişimdir kesin . tebrik ederim Allah muvaffak etsin canım:1hug:alkisalkisalkis

harikasın canım mavlicim :lepi:alkisalkisalkis

şu an çerez yiyiyorum

6 antep fıstığı
6 fındık
4 badem
4 fıstık
10 kabak çekirdeği

kaydirigubbakcemile3kızlar ben bugün sabah 56.5 kg idim

sabahtan beridir de yediğimi , içtiğimi buraya yazıyorum.
ve bütün bunlara rağmen ben şu an 56.7 kgyim
ayıptır söylemesi su içmek benim metabolizmamı acayip çalıştırıyor büyük ve küçük abdestime çok çıkartıyor. aklınızda bulunsun mutlaka günde en az 1.5 -2 lt su en fazla 3 lt için derim kızlar.ben kendimi 2- 3 gün önce de forumda bahsettiğim gibi kilomu korumaya aldım kilo vermesem de olur
56.5 - 57 kg arasında en az 3- 6 ay arasında kalmak hedefim. ama bu arada kilo verirsem de sıkıntı olmaz demiştim. benim için sağlığım ve kalıcı bir şekilde bu kiloda sabitlenmek esas....sırf bu yüzden evde dansı bıraktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama içimden bir ses diyorki 0.5 ya da 1 kg arası gidecek sanırım çünkü bu hafta içinde nasipse regl olacağım ve de bu benim regl öncesi şiş ,su toplamış halim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
zuzum ben 65.7 yim özelden de yazayım:)
o kadar uğraşıyorum
200 gram ileri
100 gram geri

sabırla kararlılıkla en önemlisi sağlıklı beslenerek ve de sporla inanki gidiyor kilolar başarılar dilerim canımopuyorumnanaktan

selam kızlar.. ben de şimdi 1 elma yiyeceğim...
netten gecelik bakıyorum gecelik alıcam kendime.. zayıflayınca alacaktım ama vaz geçtim...

günaydin arkadaslar.....benim kahvaltim bu sabah 250 ml cikolata tadinda proteinli sütlü icecek...bu sabah tarti 66 gösterdi...kaldi 6 kilom...bende sabahlari spor yapiyorum hafta sonlari yapmiyorum ama...yapsammiki nedersiniz..birde cocuklari uyutabilirsem esimle gece yürüyüsü yapiyorum 30 dakika kadar hizli sekilde.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…