hanımlar merhaba kaç gündür giremiyorum inanın stresten ve depresyondan aklıma bile gelmedi hiç.bir haftadır hiç iyi değilim anladığım kadarıyla depresyondaymışım.o kadar kötüyümki iş yerinde bile kendimde değilim kaç günlerdir neler çekiyorum bi allah birde ben biliyorum.sorunları halletmeye çalışıyorum inşallah halledilecek ama zaman lazım psikologdan randevu aldım cumartesi günü gidicem inşallah faydası olur.bu arada yememe içmeme dikkat ediyorum zaten aklıma gelmiyor ama zorluyorum bazen çünkü yemezsem tansiyon düşüklüğü oluyor bende.pek sık olmasada arada yazarım yine size sorunları da halledeyim artık hergün yazarım benim için dua edin ne olur herşey yoluna girsin biliyorum belki merak ediyorsunuzdur problemi ama ayrıntıya girmek istemiyorum burda belki psikolojimden kaynaklanıyor.düzelirsem anlatırım belki sadece ailevi bi problem diyeyim size şimdilik hoşçakalın sağlıklı iyi zayıflamalar hepinize.
canım sadece yürüyüş de bazen etkili olamayabiliyor ben sorunu bol su içmekle kuru kayısı ve erik ve de elma yemekle çözdümopuyorumnanaktanslm kızlar 3 gündür kuru kayısı yiyemedim ve bağırsaklarım çalışmıyor karnım şiştisenağlama uff napıcam ben bu bağırsak tembelliğini bol bolda yürüyorum aslında
cerencim akşama umarım hafif ya da ölçülü yersin canımöğlen 1 kepçe çorba 8-9 kaşık ıspanak yemeği 2 dilim kepekli ekmek 1 kase yoğurt yedim.araöğünde 1 yeşil elma 10 fındık şimdide maden suyumu içiyorum.
Allah kurtarsın içinde bulunduğun durumdan canım dua en güzel ilaç bu gibi durumlarda gerçekten.:1hug:hanımlar merhaba kaç gündür giremiyorum inanın stresten ve depresyondan aklıma bile gelmedi hiç.bir haftadır hiç iyi değilim anladığım kadarıyla depresyondaymışım.o kadar kötüyümki iş yerinde bile kendimde değilim kaç günlerdir neler çekiyorum bi allah birde ben biliyorum.sorunları halletmeye çalışıyorum inşallah halledilecek ama zaman lazım psikologdan randevu aldım cumartesi günü gidicem inşallah faydası olur.bu arada yememe içmeme dikkat ediyorum zaten aklıma gelmiyor ama zorluyorum bazen çünkü yemezsem tansiyon düşüklüğü oluyor bende.pek sık olmasada arada yazarım yine size sorunları da halledeyim artık hergün yazarım benim için dua edin ne olur herşey yoluna girsin biliyorum belki merak ediyorsunuzdur problemi ama ayrıntıya girmek istemiyorum burda belki psikolojimden kaynaklanıyor.düzelirsem anlatırım belki sadece ailevi bi problem diyeyim size şimdilik hoşçakalın sağlıklı iyi zayıflamalar hepinize.
kızlar hugo destek hattı diye topik açtım diyet gruplarında herkesi beklerim
ben bu leslie yi indiremedim
**********'de zararlı yazılım var diye uyarı veriyo bizim bilgisayar.riske giremedim.
ama exercise tv diye yabancı bir site var.
orada start walking 2 mile başlığı altında 2 millik olanı izleyebiliyorsunuz.
ben yaptım terletmesi güzel. zevkli bişey. olduğun yerde yürüyüş işte bildiğiniz.
dışarı çıkıp yürüyemeyenler veya yürüyüş bandı olmayanlar için iyi birşey..
bende indiremedim yaaÇok üzgünüm çoook bir sürü denedim açılmadılar leslinin kendi sitesinde 1 mil olanı izleyebiliyorum ama hergün izlersem kota dolar(
kızlar akşam yemeği için ot kavurması yaptım ben. pazıyı kuş otu denen bir ot var onu ve ısırgan otunu sğoanlı kavurdum üzerine yumurta kırdım. ara ara böyle sağlıklı otlar yemek lazım. bugün pazarda gördüm canım çekti valla. sanki içim yanıyo
canim ben izledim ve uyguladim 70 dak ter topugumdan akti remen ya cok rahatladim bide sanki vucudumdan birseyler akip gitti ben hafta 3gun yapicam benim veletle yaptik bagris cigri vallaaaaaa olmadi onu krese biraktigim gunler yapicammmm bide spor ayakkabisi sart ayaklarim acidiiiiiibende indiremedim yaaÇok üzgünüm çoook bir sürü denedim açılmadılar leslinin kendi sitesinde 1 mil olanı izleyebiliyorum ama hergün izlersem kota dolar(
google yokmu baksana
ben istiyorum ama 1 mil olanıcanim ben izledim ve uyguladim 70 dak ter topugumdan akti remen ya cok rahatladim bide sanki vucudumdan birseyler akip gitti ben hafta 3gun yapicam benim veletle yaptik bagris cigri vallaaaaaa olmadi onu krese biraktigim gunler yapicammmm bide spor ayakkabisi sart ayaklarim acidiiiiii
indirmeden
izledim ve uyguladim ben isteyne link atabilrim
canim zaten 1 mil olduktan sonra yaziyor bir mil diye sende oraya kadar yaparsin sonra gitgide cogaltirsinnnnn 5 mile kadar tipki saat gibi yani gösteriyorben istiyorum ama 1 mil olanı
afiyet olsun canım annem yaptıgının ıspanaklısını yapıyor içine ısırgan soğanla kavurup yumurta kırınca ooohhh mis gibi oluyor ama ben ıspanağın hafif buruk tadı oluyor ya oyüzden kavurmadan önce kaynar suda 2 dakka bekletiyorum o buruk tadı gidiyor ben bilmeden yapıyordum ama tvde duydum bu daha sağlıklıymış ama çok haşlamıyoruz sadece yumuşayınca süzüp alıyoruz....bugün yediklerim 8:30 2 bardak ılık limonlu su 9:00 2 bardak şekersiz çay 1.5 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kete zeytin peynir 12.00 1 az şekerli türk kahvesi 13.00 6 tane hamsi büyüklüğünde balık 2 kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği 4 tane zeytin 1 tane salatalık turşusu 15.15 2 sunta bisküvi 3 kuru kayısı 1 fincan kış çayı 18.00 1 şekersiz kış çayı 1 kaşık un helvası 2 küçük salatalık turşusu ...... şöyle bir baktımda bayaaa karıştırmışım Rabbim şu midemizi ne güzel yaratmışsın yediklerimizin hepsini kabul ediyor...
ben diyet gruplarına açmıştım ama uyarı geldi açılmıyormuş diyet gruplarına bende açmaktan vazgeçtim
canım dün otobüsle yarım saat yolculuk yaptım herkes öksürüyodu aksırıyodu gripti. akşam geldim bacaklarım ağrıyodu kırgınlık oldu neyse şekersiz limonlu ıhlamur içtim gece terlemişim öyle bişeyim yokta işte sanki böyle içim yanıyo otları gördüm içim giittİ aldım hemencik yaptım. ne buldumsa işte. pazı koydum kuş otu koydum ısırgan koydum ısırganı senede 1 kez en az yemek faydalı diyorlar bakalım yaptım işte az sonra eşim gelcek bugün işim çoktu akşam yemeği geçe kaldı
dünde diyetisyende beklerken canımı sıktılar. benim grupta obez denecek kadınlar var. neyse işte ben erken gittim ilk sırayı aldım. sonra geldiler yanıma. işte sen neden geliyosun hastamısın falan diye sordular. bende yok dedi zayıflamak için. 83 kiloydum zayıfladım dedim. siz ne zamandır geliyosunuz beni 2 ayda normal kilolu yaptı dedim. hay demez olaydım ne bileyim o kadar kompleksli olacaklarını. bana döndüler senin kilo yok ve hala geliyosun bence sen psikologa git belkide kendini kilolu görüyosun dediler. işte bizde zayıflarsak yüzümüz bu kadarmı kalacak ay hiç zayıflamayalım o zaman yazık aç olduğu her halinden belli gören sadaka verecek dediler. ulen sesimi yükseltsem yükseltemem maşallah dombik dombikler. üzerime çıksalar altta tost gibi dümdüz yaparlar seste çıkaramadım baktım kaldım saf saf
aman canım valla kafaya taktığın şeye bak düpedüz KISKANÇLIK KRİZLERİ tutmuş.
valla ben olsam pis pis güler mahvederdim onları siz niye burdasınız ZAYIFLAYAMIYOR MUSUNUZ İRADENİZ ZAYIF MI diye ezerdim . işte benim karşıma çıkmıyorlar ki yarabbim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?