60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ben bugün okulda

çay ile 1 adet simit ve de krem peynir yedim daha yeni aklıma geldikaydirigubbakcemile3
bugün ne kaçamaklar yapmışım ben yakaydirigubbakcemile3

bugün bende açlık krizi olduğu için bende araştırdım bu konuyu.
Otacı artık Lif falan üretmiyormuş....
ama karnıyarık otu lifi varmış.Solgar'ın(yani güvenilir marka)
yemekten önce alınıyormuş
tek etkisi tok tutmak bi de bağırsakları düzenli çalıştırmak..
yani ufak bir yardımcı olabilir.Ama siz böyle birbuçuk iskenderden felan söz ederseniz bilemiyorum yani..beni hangi lif engelleyecek:tomato:

tatlım hiç olurmu öyle şey ne iskenderi ben şaka yaptım zaten diyetisyen kontrolündeyim değil iskender yemek beyaz ekmeği şekeri tatlıyı unuttum ben. :roflol:

iyi geceler kızlar yarına inşallah görüşmek dileğiyle .....opuyorumnanaktan

ya neden yediklerime kimse yorum yapmıyor ki kendimi hiç buraya ait gibi hissetmiyorum :(( dışlanmış gibi :((

yediklerinde ne anormallik varki canım sadece belki yumurtayı fazla yağda pişirdinse eğer o var akşam kahvaltı yapmışsın. yedikleriniden gözün çok korkuyor böyle düşünme korkma artık düzenli beslendikten sonra kilo verirsin merak etme.

yaaa kızlar bana kızın belki düzelirim ben bugün diyeti bozdum galiba :sinifsinif: reglime iki üç gün var ama ondanmı bilmiyorum yediklerimi yazayımda bir bakın 8:00 2 bardak ılık su 1 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 4 kaşık melemen 2 şekersiz çay 12.30 1 bardak adaçayı 13.45 1 tabak yoğurtlu karnıbahar kızartması yarım kıymalı pide 1 kaşık un helvası 16.00 1 avuç fındık 1 paket sunta bisküvi 7 tane kuru kayısı 1 elma 1 mandalin 1 salkım üzüm 1 fincan kış çayı 1 mandalin 22:00 1 avuç fındık 1 mandalin 1 kase keten tohumlu kayısılı yoğurt.... ne yesem iştahım kapanmadı sanki çıldırdım Allahım napıcam yaaa.......

yaaa kızlar bana kızın belki düzelirim ben bugün diyeti bozdum galiba :sinifsinif: reglime iki üç gün var ama ondanmı bilmiyorum yediklerimi yazayımda bir bakın 8:00 2 bardak ılık su 1 kuru kayısı 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 4 kaşık melemen 2 şekersiz çay 12.30 1 bardak adaçayı 13.45 1 tabak yoğurtlu karnıbahar kızartması yarım kıymalı pide 1 kaşık un helvası 16.00 1 avuç fındık 1 paket sunta bisküvi 7 tane kuru kayısı 1 elma 1 mandalin 1 salkım üzüm 1 fincan kış çayı 1 mandalin 22:00 1 avuç fındık 1 mandalin 1 kase keten tohumlu kayısılı yoğurt.... ne yesem iştahım kapanmadı sanki çıldırdım Allahım napıcam yaaa.......

adet dönemi sendromu eskiden bendede çok oluyodu bol meyve ye canım

adet dönemi sendromu eskiden bendede çok oluyodu bol meyve ye canım
bende önceden olsa cipsleri çikolataları alıp oturmuştum ama şimdi yemeyeyim diye meyve kayısı kepekli bisküviyle geçiştirmeye çalıştım ama genede yediklerim çok oldu acaba beşli çay içsem iştahım kapanırmıydı içmek aklıma gelmedi:((

bende önceden olsa cipsleri çikolataları alıp oturmuştum ama şimdi yemeyeyim diye meyve kayısı kepekli bisküviyle geçiştirmeye çalıştım ama genede yediklerim çok oldu acaba beşli çay içsem iştahım kapanırmıydı içmek aklıma gelmedi:((

sıcak süte bitter çikolata ekle ve iç iyi geliyo

kızlar bugun dahiliyeye gittim hipotiroid war dedi ilaca başladı bu ilaç kilo wermene yardım eder dedi hawalara uçtum yaaa:)

demin 1 şişe maden suyu içtim. şimdi yeşilçay içiyorum 2 bardak ardından 2 mandalina 10 badem ve 10 antep fıstığı olacak
ara öğun için çok değilmi bunların tamamı?
canım artık rahat rahat kilo verirsin hihoyyyt

saolll cnmmm ya hemen paylaşayım dedim,16 kilom kolayca gider inş sağlıklı şekilde

canım gene kendiniz bilirsiniz de bence hiç bunlara gerek yok ya yan etkisi vs olursa ayrıca bırakınca kaldığın yerden devam kilo almaya ne gerek var yeme stilinizi yaşam boyu sağlıklı beslenme haline getirin daha kolay ve kalıcı en önemlisi sağlıklı olur.
önemli olan BİLİNÇ kazanmak....saygıyla bitanemopuyorumnanaktan
ha.....aynisini o videoda anlatiyorlardi..bu tür icecekler iyi deyilmis..kaydirigubbakcemile5

ya neden yediklerime kimse yorum yapmıyor ki kendimi hiç buraya ait gibi hissetmiyorum :(( dışlanmış gibi :((
benim pek bilgim yok canim ..o yüzden yorum yapamiyorum..bende sizlerden ögreniyorum..sadece okuyorum örnek olarak kafamda tutmaya calisiyorum yiyip ictiklerinizi...bu arada benim kilo durakladi....bugünde zaten biraktim kendimi biraz..sarimisak yogurtlu kizartma sebse yedim siyah kepekli ekmekle:kedi:
ama yarin yola devam..toparlamam lazim kendimi pes etmek yokkkkk

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben turkıyedeyım bu cuma evıme doncem sızı cok ozledım. ozetle turkıyede neler yaptım yazıyım dedım.ılk gun kayınvaldemde gun vardı.pastalar borekler cok guzel dıkkatlı yedım.mesela helvadan bı catalın ucuyla baktım kayınvaldemın gonlunude yapmıs oldum ama sonrakı gunler adetım yaklastıgı ıcın cıkolata kacamaklarım oldu genede herseye ragmen kılo almadadım.hatta vermeye devam edıyorum. en guzelı turkıyeden ayrıldıgımda 72-73 kıloydum sımdı 63 ve herkesın zayıflamıssın demesı bunu farketmesı cok guzel.ama ben daha kendımı yolun basında sayıyorum.hedefım 54 esım 60 olsan yeter dıyor ama bence degıl.

dünde diyetisyende beklerken canımı sıktılar. benim grupta obez denecek kadınlar var. neyse işte ben erken gittim ilk sırayı aldım. sonra geldiler yanıma. işte sen neden geliyosun hastamısın falan diye sordular. bende yok dedi zayıflamak için. 83 kiloydum zayıfladım dedim. siz ne zamandır geliyosunuz beni 2 ayda normal kilolu yaptı dedim. hay demez olaydım ne bileyim o kadar kompleksli olacaklarını. bana döndüler senin kilo yok ve hala geliyosun bence sen psikologa git belkide kendini kilolu görüyosun dediler. işte bizde zayıflarsak yüzümüz bu kadarmı kalacak ay hiç zayıflamayalım o zaman yazık aç olduğu her halinden belli gören sadaka verecek dediler. ulen sesimi yükseltsem yükseltemem maşallah dombik dombikler. üzerime çıksalar altta tost gibi dümdüz yaparlar seste çıkaramadım baktım kaldım saf saf

.dıycek cok sey var ama sadecelaelaelaelaelaedıyorum.kıskananlar catlasın:1closedeyes:nıye korkuyon hugocum onlar totolarını kaldırıp atlayana kadar sen coktan kacarsın :1:

günaydım kızlar. sabah uyanınca 1 bardak su. ardından 1 haşlama yumurtta. 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir maydonoz

kimsecikler yok herkes uyuyo daha galiba. neyse bana şimdi saat 10 a kadar su hariç bişey yiyip içmek yasak kızlar. 10 da şekersiz türk kahvesi içebilirim ama sütsüz olucakmış. uff ya ne güzel keyif yapıyodum değiştirdi düzeni diyetisyen ama vardır bir bildiği sonuçta benim bünyede alışmıştı 1 ayda aynı düzene kilo verme yavaşlıyodu baksanıza kas bile yapmışım bu ay. neyse bakalım 6 hafta sonra 66 kilo olursun dediydi artık sabırsızlıkla bekleyeceğim o günü

Back
X