yeşil çayımı içtim şimdide 2 tüm ceviz 3 kuru kayısı yicem günde 3 lt. de su içiyorum
canım bana ilk başta yaz olduğundan 3 litre verdi sonra 2.5 litreye düşürdü. şu tuvalet olayı olmasa 5 litre bile içilirde insan tuvaletten çıkamıyo
bende havuç yiyiym ara öğün oluşturmaya çalışıyorum (=
abuuu gerçek mi(neden ki meraqlandım) bilmiyorumkismile Allahtan yoqmuşta yarım salatalıq yedim kaydirigubbakcemile5
vay katliam vardı heee :)))))) sihatler olsun hihihi
efendim ben yedim öğle yemeğimi
1 kepçe nohut*salata
şimdide yeşil çayımı içiyorum afiiyetle
canım çok az değil mi öğlen yemeği için :S ekmek de yeseydin keşke 1 dilim falan..
günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee
fazla etki edermikine:bbo:
ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
2.5 ayda canım
abuuu gerçek mi(neden ki meraqlandım) bilmiyorumkismile Allahtan yoqmuşta yarım salatalıq yedim kaydirigubbakcemile5
2.5 ayda canımcımgünaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee
fazla etki edermikine:bbo:
ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
canım benim etlerim çok sıkıdır sarkık etli değilim bir görsen beni çocuk sanırsın çok da minyonum yaşım 33 millet beni 25 anca sanıyorgünaydın canım. farmasi artık sen yavaş yavaş ağırlık çalışmaya başla bence. sarkık olmayabilir ama kas oranını artırman gerekiyo bence. şekilli kaslı kolların olur göğüslerin sarkmaz. sırtın kaslı olur. bunu için 2 tane alacağın dumbel yeterli. televizyon izlerken bile çalışablirisin. yaş ilerledikçe kaslar eriyomuş bu yüzden kas oranını arttırmak gerekiyor.
çok teşekkür eerim canımcım yaşın ufak bana göre metabolizman çok daha hızlıdır ya da hızşandırabilmen daha kolay olur o da bol su içmekle ve de meyve özellikle de elma yemekle oluyor.farmasiciğim yaşım 20:) küçüküm dahadün iştahım sabah spor yapmamama bağlı olarak ve evden hiç çıkmamama bağlı olarak açıldı galiba ben de şimdi spor yapacağım o yüzden :)) bu arada seni tebrik ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?