laelaelaelaelaedelikafadulden:roflol: valla gülmekten öldüm ya.dıycek cok sey var ama sadecelaelaelaelaelaedıyorum.kıskananlar catlasın:1closedeyes:nıye korkuyon hugocum onlar totolarını kaldırıp atlayana kadar sen coktan kacarsın
canım okula laptopumu götüreyim dedim boş saatimde yazarım diye girmedim evdenfarmasi erkenciydi ama heralde bugün işi çok nete girmeye fırsatı olmadı galiba.
günaydın kızlar...
bu gün 300 gr daha gitmiş 62 olmuşum...kaydirigubbakcemile2
biz az sonra kızımın okuluna gideceğiz... baya geç geliriz sanırım...aslında okulda wi fi var ama çocuklardan fırsat bulup bağlanamıyorum...
neyse ben şimdi 1 kaşık yağda pişirilmiş omlet yapacağım... üzerine bol limon ve keten tohumu ekince zararlı dediğimiz omlet yağ yakıcı özelliğe kavuşuyormuş... bakalım tadı nasıl olacak....
günaydın kızlar bişey soracağım size
burda okumuştum elmanın karbonhidrat değeri yüksekmiş elma yemekten korkar odum hee
fazla etki edermikine:bbo:
ha bide farmasi kaç zamanda 58 düştün
günaydın kızlar nasılsınız?
güzel bir güne merhaba deyip huzurlu bir bir şekilde yaşamanız dileğiyle...
bugün sabah kalktım 250 ml suyumu içtim.
sabah tarrtıldığımda 56.1 kg idim dünkü kaçamaklardan sonra bile :teytey::sm_cool::lepipide simit çikolata cips ne ararsanız vardı yediklerimin arasında) ama akşam öğünümde filan ölçülü yiyip öğle kaçamağı pideden sonra elma sirkeli ballı suyumu ve bol bol normal su içerek elma yiyerek bu işi çok şükür çözdüm.
ohhh ohhh ohhh hanımlar farmasi maibeyaz ceren23 iradenize hayran kaldım. benim için de her sabah buraya girmek farz oldu artık:) ben yine bişey yemeden spora girişiyorum bugün leslie'min 4. günü 3 gün yaptım 1 gün ara verdim de :) bakaım nolacak.. sonra da gurbet güzelinin yaptığı 70 dakikalığa geçeceğim:) hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn:)
çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
canım sabır sabır biraz daha sıkma canını sen ölçülü yemeye devam et nasılsa bak zaman içerisinde gidecek bu kilolar
yaşın kaç bu arada?
hugocuk ben aç karnına spor yapılır diye duymuştum ozaman daha yararlı oluyormuş falan demişlerdi:S yemekten kaç saat sonra yapmamı tavsiye edersin??
cnm bende aç karnına yapmam tansiyonun da düşebiliri daha sonra iştahında açılabilir.en güzeli yemekten birbuçuk saat sonra yapılması ben akşam yemeğini 6:00-6:30 arasında yiyorum 7:30-8:00 gibide spora başlıyorum 1 saat yapmaya çalışıyorum ama bu hafta 3 gündür spor yapamadım bugün şart yapmam inş. bişey engel olmaz
kızlar sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek
1 kuru kayısı
yarım kk peynir
4 zeytin
2 ceviz
2 tatlı kaşığı tahin-pekmez karışımı
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay
hugocuk ben aç karnına spor yapılır diye duymuştum ozaman daha yararlı oluyormuş falan demişlerdi:S yemekten kaç saat sonra yapmamı tavsiye edersin??
hmm o zaman yemeklerden 1.5 saat sonra yapacağım artık teşekkür ederim canım:) umarım bişey engel olmaz sen de yaparsın çünkü spor insanı bence gerçekten mutu ediyor:) buna inanıyorum ben dinçleşiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?