60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah lesliee mi yyaptımmm ve kahvaltımı ettim:
1 dilim uno denge light ekmek kızarmış, çeyrek gözleme
yarım kk peynir
1 kupa yeşil çay
:) iştahım kapandıı yiyemiyorum artık:S ama tartıda gram değişme yok inanır mısınız? hala aynı :S çıldıracağım..

merhaba kızlar bende keten tohumunun faydasını bu hafta gördüm
1.100 gr verdim ama az kullanın çoğu zarar
benim kolesterolüm yüksek çıktı bu hafta tahlillerde onun için kullanmaya başlamıştım
ama kilolarımda gittiği için memnunum

günaydın kızlar bugun tatil diye yazıorum bu saatte:)bundan sora hergün yazcam inş,diyetisyene gidiorum ama bilmiyorum bişeyler eksik gbi....belkide sizin desteginizdi eksik olan
kahwatı:
-1dilim köy ekmegi(ekşi mayalı)kızarmış
-3adet zeytin
-yeşil çay
-salata azcık(marul,hawuç filan wardı içinde)
-1 yumurta

günaydın arkadaşlar benide arınıza alırmısınız zayıuflamak istiyorum ama 1grambıle veremıyorum ama bende pko var malesef onun için veremiyorum lütfen yardım 63kıloyum

arkadaşlar dün diyeti devam ettirme açısından çok zorlu bir gün geçirdim.Hani bazen geldi mi hep üstüste gelir ya:
sabah krep yemeye mi davet edilmedim.
öğlen kentucky frayt çikın a mı gitmedim.
sonracıma akşam önümde cipsler browniler mi yenmedi
off ki ne off.kendimi böyle günlere iyi hazırlamam lazım:hulya:

sabah 5 yemek kaşığı kellogs mısır gevreğiinin içine 1 armut doğrayıp yedim 1 su bardağıda yarım yağlı sütle. ardından 45 dakika koştum. öğlen ton balığı yedim yağı süzülmüş 1 dilim çavdar ekmeğiyle. sonra 3 saat sonra 1 bardak yeşilçay, ardından maden suyu ardından 1 muz ve 10 badem 10 antep fıstığı yedim. şimdi türk kahvesi içtim şekersiz.

3 saat kuralını uyguluyorum. biraz tansiyonum düşüyo ama idare ediyoruz. neyse akşama pazı yemeği yaptım yağsız içine 1 yumurta kırdım. onu yerim. yanına brokoli salatası, 4 kaşık bulgur ve 1 dilim ekmek

kızlar ben bugün bayramdan sonra müdür bey arkadaşlar bir pastaneye gittik çay içmeye

orada yediklerim , içtiklerim

1 bardak açık az şekerli çay
1 tatlı kuru pasta
1 tuzlu kuru pasta
büyüklüklükleri 1 kk büyüklüğünde idi.

canım vücudun yeni listeye alışana kadar olur öylufak tefek tansiyonda oynamalar vücut alışınca sorun kalmayacaktır uzarsa diyetisyene mutlaka haber et.olumunekankayizsmile

öğlen annemdeydim, işte öğlen menüm

1.5 kepçe mercimek çorbası ( havuçlu patatesli ve de tavuk etli et sulu)
1 dilim kurutulmuş ekmek
4 adet lahana sarması
3 kaşık yoğurt
1 küçük kornişon
4-5 dilim domates
1 yeşil biber
200 ml su

öğlen yemeği öncesi arada
1 hurma
1 ceviz yemiştim

1 büyük fincan elma sirkeli ballı suyumu içip
ardından 1 adet elma yiyeceğim inşallah.

hayrola ne oldu ecrin ?

Son düzenleme:
kızlar çok şükür sonunda regl oldum hayırlısıyla şişkinliğim iner inşallah :sm_cool:

selam kızlar ancak girebildim sitede sorun vardı. kızlar pekmezli muhallebi yapılıp ölçüyü kaçırmadıktan sonra yenebiliyormuş. şeker kullanmadan pekmezle tatlandırılıyor. aynı şekilde pekmezle muhallebili etimek tatlısı yapılıyormuş. diyet bitsin yaparım bende

bende öğleden sonra giremedim siteye neyse düzelmiş bugün 7:40 2 bardak limonlu ılık su1 kaşık keten tohumlu yoğurt 9.00 3 dilim çavdar ekmeği 3 şekersiz çay domat biber peynir zeytin 11.00 1 fincan limonlu beşli çay 12:00 1küçük kornişon 14.00 2 tahta kaşık kepekli makarna 6 yemek kaşığı yoğurt 4 tane inegöl köfte 3 küçük kornişon 17.00 1 tane elma 18.30 3 yemek kaşığı kepekli domatesli makarna 1 kaşık yoğurt 2litrede su içtim ............makarna çokmu olmuş kepekli diye yedim amabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…