canım sen görürsün bu gidişle ben bugece 3 petibör bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan kış çayı5 fındık 1 elma ve 1 mandalin yedim:kedi: yok yaa bu akşam atıştırmalarına bir çare bulmam lazımCADIARZUacaba bu hafta 55 li rakamları görebilecek miyim ?:uhm:
canım sen görürsün bu gidişle ben bugece 3 petibör bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan kış çayı5 fındık 1 elma ve 1 mandalin yedim:kedi: yok yaa bu akşam atıştırmalarına bir çare bulmam lazımCADIARZU
patlamış mısır severim canım aslında akşama planım da mısır patlatmaktı ama bizimkiler akşam 19da bir oturuyolar tv başına gelsin çaylar pastalar meyveler kiloda almıyolar mübarek bende yanlarında azda olsa yiyorum kendimi odamamı kapatsam ama ozamanda sevdiğim dizileri izleyemem en iyisi irade takviyesi yapayım:roflol:patlamış mısır seviyosan eğer 1 yemek kaşığı yağda patlat yada yağsız patlat ye ölçülü canım benim eşimde akşamları çok yer abur cubur zaten meyve delisi. önünden çayı tatlısı eksik olmaz hiç ama ben yemiyorum tutuyorum kendimi tüm gün dikkat edip akşama ölçüyü kaçırmak istemem çünkü
patlamış mısır severim canım aslında akşama planım da mısır patlatmaktı ama bizimkiler akşam 19da bir oturuyolar tv başına gelsin çaylar pastalar meyveler kiloda almıyolar mübarek bende yanlarında azda olsa yiyorum kendimi odamamı kapatsam ama ozamanda sevdiğim dizileri izleyemem en iyisi irade takviyesi yapayım:roflol:
bende 3 saat sınırı koyucam artık yoksa olmuyor ben şimdi kalkıp lesliyle yürüycem yarım saat gece gece olcak ama yediklerimden sonra şart oldu sana iyi geceler arkadaşım A llah rahatlık versinopuyorumnanaktanboshayallersmilebenim eşimde çok yer canım aynen seninkiler gibi. bende kendime akşam yemeğinden 3 saat sonra yani 9 gibi 1 meyve yerim. saat 10 gibide şekersiz sütlü türk kahvesi içerim yetiyo bana. yoksa eşime uysam diyet faln kalmaz
geçmiş olsun canım bende sen camı açıyorum diyince sabah yürürken camı açtım baktım üşüyorum kapattımsırnaşık şey kalın giyinip açamak lazım hihoyyytkızlar bugün sabah spor yaparken camı açtım bol oksijen için ama üzerimde ince tişört vardı çarpıldım galiba tüm vücudum ağrıya ama sabaha atlatırım inşallah
iyi akşamlar kızlar....
hugocuğum sen 1. takımda yarışmaya katıldın mı... katıldıysan bakar mısın konuya make senin kilonu soruyordu listeye eklemek için canım...
bende 3 saat sınırı koyucam artık yoksa olmuyor ben şimdi kalkıp lesliyle yürüycem yarım saat gece gece olcak ama yediklerimden sonra şart oldu sana iyi geceler arkadaşım A llah rahatlık versinopuyorumnanaktanboshayallersmile
canım yemek yedikten sonr 2 saat boyunca bişey yememek gerekiyormuş çünkü vücut zayıflatıncı bir salgı yapıyormuş. en azından 2 saat su hariç bişey yemesen içmesen faydasını görürsün ben önemsemiyordum ama çok faydasını gördüm ilk ay yapmıştık bunu ve çok hızlı kilo vermiştim
selam kizlar ....sonunda bugün regl oldum bugün tam 37.gün olmuyordum bayadir,dogumdan sonra tam düzene oturmadi 10 ay olmasina ragmen dogum yapali, son 2 aydir oluyorum.ve sanki göbegimin sisligi gidiyor gibi...tartidada fark ediyor sanki,bugün 2 .günüm diyetmi güzelce ele alali,insallah hedefe kadar birakmam artik ve 2 günde 1100 kg verdim.ama ac kalmadim tabi 3 saat formülünü yapmaya calisdim,cok su ictim yine,ek olarak isirgan otu cayi ictim .
sagol canim pazertesi günü ilac tedavisine basliyorum siki bir diyetlen beraberbaklavacım geçmiş olsun inşallah şeker hastalığına yakalanmazsın canımopuyorumnanaktan
katılsan iyi olurdu canım yaa orda yazışırdık ne güzel...
sagol canim pazertesi günü ilac tedavisine basliyorum siki bir diyetlen beraber
canim gecmis olsun insallah olmaz ya dedigin gibiiiselam kizlar...bugün diyetisenimdeydim o igrenc surubu icirdiler bana..öghh kendimi zor tuttum istifra etmemek icin:bbo:
malesef sekerim yüksek cikti...dr.hap yazdi..4 hafta boyunca hap kullanacagim...cok sinirlerim bozuk..diyetimide bozdum zaten 1 haftandan beri 1 gram veremedim nekadarda dikkat ettiysem.kilom 66 takildi kaldi okadarda yürüyüs ve sabah egsezileri yapmama ragmen.:a015:
canım hayırlı olsun diyet listesi verdiyse doktor yazabilirmisin merak ettim
sagol gurbetim..birde stress oldum ve birseye sinirlendigim zaman basim dönüyo..kanimi ölcüyorumki sekerim cok yükselmis....sinir sressde iyi gelmiyo seker hastaligina demek...canim gecmis olsun insallah olmaz ya dedigin gibiii
yipratma kendini o kadar cok kilon yok yavas yavas daha yeni ciktin dogumdannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?