benim dünden yaptığım yağsız yumurtalı pazı yemeğim vardı akşama onu yerim. yarında pırasa yapacağım nasipse özledim
oda güzel.afiyet olsun canim.bende zeytinyagli kereviz yapacagim biraz sonra....siviyag olarak zeytinyagi kullanacagim kilo verene kadar..
farmasinin verdigi tarifde cok nefis gözüküyo..cokacimcoook
ama önce kilocuklar gitsin
akşam yemeğimi yedim artık 3 saat sonra ara öğün yerim. bu arada bize nazar değdi galiba çok hareketliydi topiğimiz ama 1 haftadır hareketsizleşti
herkes yediğini yazıyor bende yazıyım:
Sabak kaşarlı tost şekersiz çay
ara öğün elma
öğle bir tabak kapuska bir kase yoğurt ince dilim ekmek
ara öğün diyet çikolata üçte biri ve 2si bir arada neskafe(vazgeçilmezim)
akşam adana kebaptan bir lokmacık turp yeşillik kırmızı lahana kısmını tercih ettim:)
birazdan bitki çayı veya mandalina yerim.
dizi izlerken de biraz patlamış mısır
maşallah barekellah canım Allah nazarlardan korusun çok az yemişsin, yettiğini düşünüyorsan sorun yok ama herşey var et tahıl sebze meyve süt grubu
tek kelimeyle SÜPERSİN :lepi:a.s.:1hug:
teşekkürler cnm.az mı gerçekten
doğrusu senin yazdıkların yanında bana çok gibi geliyordu ama bütün günü özetledim diye bana öyle geldi herhalde.
sende süpersin çok doğru besleniyorsun özellikle de bol su içmekte çok iyi yapıyorsun takip ediyorum seni.
geçen hafta bir ara 50 - 59 arası kiloluların topiğine yazdım ama olacak gibi değil bir o yana bir bu yana başım döndü üniversitede bir hocamız vardı bir lafı vardı hiç unutmam aynı anda iki işle uğraşanı at tepmiş gibi olur derdi:roflol::roflol: o misal baktım baş edemedim en iyisi dedim kilom 49 da olsa burada yazayım dedim:roflol:
geçen hafta bir ara 50 - 59 arası kiloluların topiğine yazdım ama olacak gibi değil bir o yana bir bu yana başım döndü üniversitede bir hocamız vardı bir lafı vardı hiç unutmam aynı anda iki işle uğraşanı at tepmiş gibi olur derdi:roflol::roflol: o misal baktım baş edemedim en iyisi dedim kilom 49 da olsa burada yazayım dedim:roflol:
benimde kilo 57 oldu ama başka yere yazmayı düşünmüyorum sizde biryere gitmeyin haaalmaz: lmaz: burda beraber başladığım arkadaşlarla devam etmek sonucu beraberce görmek istiyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile kızlar benim pazar işi bugün tam 4.5 saat sürdüohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile ah annem ah 1 ileri 3 geri birde katlı pazaryeri maşallahı var zaten yok yok gez babam gez donmadan eve gelebildik:roflol: hugocum bugün senein şu 3 saat kuralını uyguluyorum tüm gün yediklerim 9:50 2 bardak ılık limonlu su bir kaşık keten tohumu 10.00 2 dilim çavdar ekmeği peynir zeytin 13.15 2 kepçe mantar çorbası 2 kaşık kepekli makarna 1 kaşık kıymalı yumurta yarım dilim çavdar ekmeği 18.301.5 kepçe mantar çorbası 2 kaşık kıymalı yumurta domat salatalık zeytin peynir yarım dilim çavdar ekmeği 1 şekersiz çay ...şimdi sadece su içiyorum 21:30 da bir kış çayı ve kuru kayısı yada patlamış mısır yemeyi düşünüyorum
canım ben kahvaltıyı illa çayla zeytin peynirle yapıcam bu üçü vazgeçilmezim eğer yapmazsam öğlene kadar aç gibi dolanıyorum bende kansızlık var aslında çay içmemem lazım ama içmeyince daha kötü oldum 2 senedir çayı çoook açık yapıp içiyorum alıştım ama illaki çay napıyım meyveyle aram iyidir ailecek iyidir bizim evde haftada 20 kilo meyve yenir:roflol:kolay gelsin canım ben 2 gün çok zorlandım uygularken tansiyonum düştü falan ama bugün iyiyim. oysaki liste aynı liste sadece saat kuralı var birde sabahki ara öğünü kaldırdı öğleden sonra veya akşam yemeğinden sonraki öğüne ekledi. birde haftada 2 gün sabah kahvaltısına 4 kaşık kellogs sade tahıl gevreği, 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 elma veya armut doğranıp 1 su bardağı yarım yağlı sütle yenecek. birde bunu verdi. ve diğer günlerde peynirin yanına maydonoz verdi. ve 2 tane mandalina 1 porsiyon meyveye eşit canım. 2 mandalina yediğinde 1 meyve yemiş oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?