60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu ana kadar arada yediklerim , içtiklerim

10 leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik
750 ml su
1 bardak elma sirkeli ballı su ( 250 ml)

sağol canım iyiyim...sen nasılsın... seni çıktın sandım aşağıda adını göremedim o yüzden selam vermedim...
yanlış anlama...

kızlar bugün tatlı olarak saray lokumu tatlısı yapacağım nasipse

ÇİKOLATALI SARAY LOKUMU - YEMEK SEFASI - Blogcu

ayyy farmasicim kalplerimiz temiz yaa bazen bakıyorum aynı yemekleri yemişiz şimdide bu tarif cuk oturdu annem biyerde bunun sadesini yemiş kendi gününde yapmamı istiyodu ben keklisini biliyorum tarif arıyodum Allah kalbine göre versin iyimikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:lepi:

sağol canım iyiyim...sen nasılsın... seni çıktın sandım aşağıda adını göremedim o yüzden selam vermedim...
yanlış anlama...

yok canım estağfirullah hiç olur mu öyle şey
çok şükür iyiyim değişik bir tatlı olsun istedim netten bakarken öncelerden görmüştüm aklıma geldi şerbetli tatlı olmasın sütlü olsun diye .

amin amin canımcım o senin temiz kalpliliğin evet sade oluyor içerisine kremşantiyi muzlu süttten hazırlayıp da fakat benim ufak oğlan kakaolu şeyleri seviyor onun için aynı buradaki gibi yapayım diyorumopuyorumnanaktan

şimdiden ellerine sağlık canım ben iki türlüde yapayım diyorum annemin gününde 15 kişi varda şimdi annemle pazara gidiyoruz en aşağı 3 saat sürer:roflol: görüşürüz arkadaşım:teytey:

:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:lepi:

estağfirullah burada hepimiz maşallah dev adamlar giibiyiz bizim ekip süperrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:lepi:Şenizdelikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:

şimdiden ellerine sağlık canım ben iki türlüde yapayım diyorum annemin gününde 15 kişi varda şimdi annemle pazara gidiyoruz en aşağı 3 saat sürer:roflol: görüşürüz arkadaşım:teytey:

anladım canım evet günde güzel olur hafif ve de iki değişik şekilde.
pazar için de kolaylıklar dilerim teyzeme selam söyleopuyorumnanaktan

bende böyle şeyler zamanında çok kullandım çokta ümitlenmiştim ama vere vere kas verdim yağlar kaldı eskisinden daha kötü gözüktüm. en güzeli dengeli beslenerek kilo vermek ve spor. artık hiçbişeye inancım kalmadı spor ve sağlıklı beslenme dışında. gerçekten zayıflatan sağlıklı yağ yakan spor etkisi gösteren bi ürün çıksa bile almam valla ben sağlıklı beslerek sporla vereceğim. zaten sağlıklı beslenmeye aşılmadıktan sonra yeme düzeni değişmedikten sonra kilo versem neye yarar yine alırım kiloları. en güzeli böyle bencede

pazara gittim geldim bende. anca bitti işler. birazdan ara öğünüm başlıyor. 2 mandalina 2 büyük bardak bol limonlu yeşilçay, 10 badem 10 antep fıstığı ve madensuyu.

birde şu var ben çok spor yaptım senelerce o yüzden sporu bırakınca şişiyorum ama sporla falan 70 li kilolara inmiştim. o yüzden sonra kilo aldım sporu bıraktım 5 ay ve diyetisyene gidince 83 kiloydum ilk ay çok hızlı verdim sonra yavaşladı ama yağlar devam etti erimeye birazda kas oldu spordan dolayı. diyeceğim sağlıklı beslenrek sporla verilen kilolar geri alınsa bile verilirken çabuk gidiyor. benim üstüm kiloluydu eskiden giyecek bişey bulamazdım pantolonlarda göbek yüzünden olmazdı ama üste bişey bulmada çok zorlanırdım ama 2 haftadır 2 tane standart beden vücuda yapışan kapşonlu eşofman üstü aldım ve oldu sıkmadı hiç. gayet rahat ve güzel oldu. darısı 62 olunca inşallah

[COLOR=cokacimcoook "Purple"] baklavacığım seni görünce iştahım açılıyoooo cokacimcoook yerim seni [ /B][/COLOR]

[COLOR=cokacimcoook "Purple"] baklavacığım seni görünce iştahım açılıyoooo cokacimcoook yerim seni [ /B][/COLOR]
isimmi degistirsem ne..kaydirigubbakcemile3

bende bugün sütsüz sekersiz kahve ictim kahvalti olarak canim birsey istemedi..az öncede karisik sebze suyu ictim 1 bardak...

zaten yemek icin zaman yoktu az önce geldik eve..alisveris yaptik..

benim dünden yaptığım yağsız yumurtalı pazı yemeğim vardı akşama onu yerim. yarında pırasa yapacağım nasipse özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…