kızlar bugün tatlı olarak saray lokumu tatlısı yapacağım nasipse
ÇİKOLATALI SARAY LOKUMU - YEMEK SEFASI - Blogcu
kızlar bugün tatlı olarak saray lokumu tatlısı yapacağım nasipse
ÇİKOLATALI SARAY LOKUMU - YEMEK SEFASI - Blogcu
günaydın kızlar güzel bir güne merhaba demeniz dileklerimle.......
bugün tartıldım 55.8 kg geldimkaydirigubbakcemile3:lepi:
sabah 500 ml su içtim.
henüz kahvaltı yapmadım ,inşallah birazdan yapacağım
sağol canım iyiyim...sen nasılsın... seni çıktın sandım aşağıda adını göremedim o yüzden selam vermedim...
yanlış anlama...
ayyy farmasicim kalplerimiz temiz yaa bazen bakıyorum aynı yemekleri yemişiz şimdide bu tarif cuk oturdu annem biyerde bunun sadesini yemiş kendi gününde yapmamı istiyodu ben keklisini biliyorum tarif arıyodum Allah kalbine göre versin iyimikaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
amin amin canımcım o senin temiz kalpliliğin evet sade oluyor içerisine kremşantiyi muzlu süttten hazırlayıp da fakat benim ufak oğlan kakaolu şeyleri seviyor onun için aynı buradaki gibi yapayım diyorumopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:lepi:
şimdiden ellerine sağlık canım ben iki türlüde yapayım diyorum annemin gününde 15 kişi varda şimdi annemle pazara gidiyoruz en aşağı 3 saat sürer:roflol: görüşürüz arkadaşım:teytey:
anladım canım. gurbet güzeline kolaylıklar dilerim.
Bu tür şeyler bana göre değil yani ben herşeyden ve ölçülü yiyerek kilo verdim vermeye de devam ettiğim için şimdilik çok şükür herşey yolunda bakalım...opuyorumnanaktan
isimmi degistirsem ne..kaydirigubbakcemile3[COLOR=cokacimcoook "Purple"] baklavacığım seni görünce iştahım açılıyoooo cokacimcoook yerim seni [ /B][/COLOR]
isimmi degistirsem ne..kaydirigubbakcemile3
bende bugün sütsüz sekersiz kahve ictim kahvalti olarak canim birsey istemedi..az öncede karisik sebze suyu ictim 1 bardak...
zaten yemek icin zaman yoktu az önce geldik eve..alisveris yaptik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?