60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet listesi vermedi canim..sadece tavsiyelerde bulundu ..bilindik seyler iste.....ama bana araögünler iyi gelmiyo birakacagim bu sefer..yine eski yöntemimle ben diyetimi yapayim...azar azar yiyim araögünleri keseyim

canım benim babamda şeker hastası. eğer önlemini almasaydım bende olacaktım ilerde. bu hastalık üzüntüye strese sinire hiç gelemez. babamda öyle bi anda sinirleniyo hemen şekeri çıkıyo. canım sen kafana göre diyet yapma doktor ne dediyse harfi harfine uygula. madem daha yeni başlamış kurtulabilirsin ama doktorun dediklerini uygula. ara öğünler şekerinin ani düşüşlerini engeller şekeri ayarlar. şimdi senin 1. amacın bu hastalığı yenmek olsun kilo verme sonra

günaydın kızlar. sabah kahvaltıda 5 kaşık mısır gevreğinin içine 1 armut doğradım ve 1 su bardağı sütle yedim

günaydın kızlar güzel bir güne merhaba demeniz dileklerimle.......

bugün tartıldım 55.8 kg geldimkaydirigubbakcemile3:lepi:

sabah 500 ml su içtim.
henüz kahvaltı yapmadım ,inşallah birazdan yapacağım

mavlicim senin yediklerinde inan ki hiçbir aşırılık yok sadece bisküvileri yemeseydin ya da 1 tane yeseydin.çay içmişsin meyve yemişsin ben günde toplamda 20 tane çerez yiyiyorum badem antep fıstığı fındık leblebi fıstık vs gibi. çok da yararını görüyorum e vitamini takviyesi ve güçten düşmemek direnç kazanmak için bunları yemek de şart.neyse gene çenem fazla düştü:1hug:

tebrik ederim canım senin adına gerçekten çok sevindim.kilo veremediğinz dönemlerde karamsarlığa kapılmayın vücut direnir yeni düzene ya da kiloya alışmaya çalışır ama sen kararlılıkla devam ettiğinde nasılsa kilo vermeye yeniden başlıyor vücut benim de dönem dönem 1 gr bile kaybetmediğim oluyor sonrasında birkaç hafta sonra başlıyor 100- 200 gr günde kilolar gitmeye bu hafta kilo verme açısından oldukça verimli geçiyor bakalım çok şükür. sana kolaylıklar diliyorum tatlımolumunekankayizsmilea.s.:1hug:

hugocuk gurbet güzeli bir kürden bahsediyordu paylaştı mı hiç özelden ya da buradan?
ben burada göremedim de acaba gözden mi kaçırdım diye sordum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sabah 2 bardak su içtim kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği 2 kk peynir 4 zeytin roka maydanoz yedim ve 1 sb şekersiz sütlü kahve içtim.farmasi ne güzel 55 i görmüşsün

evet sanırım besin desteği ama bunu yerken başka bişey yemiyosun bikaç gün.kür yapıyormş gurbetgüzeli

anladım canım. gurbet güzeline kolaylıklar dilerim.
Bu tür şeyler bana göre değil yani ben herşeyden ve ölçülü yiyerek kilo verdim vermeye de devam ettiğim için şimdilik çok şükür herşey yolunda bakalım...opuyorumnanaktan

kızlar bugün malum tatil çocukları bekledim işime de geldi sabah ile öğleni birleştirmiş oldumkaydirigubbakcemile3

kahvaltım

1.5 dilim kepek ekmek
2 tatlı kaşığı tahin -pekmez karışımı
1 kuru kayısı
1 kuru erik
2 ceviz
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
3 dilim domates
1 büyük fincan çok açık çok az şekerli çay ( 250 ml )

kızlar ben sabah kahvaltımda 2 dilim de sucuk yemiştim unutmuşum yazmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…