canım ben kahvaltıyı illa çayla zeytin peynirle yapıcam bu üçü vazgeçilmezim eğer yapmazsam öğlene kadar aç gibi dolanıyorum bende kansızlık var aslında çay içmemem lazım ama içmeyince daha kötü oldum 2 senedir çayı çoook açık yapıp içiyorum alıştım ama illaki çay napıyım meyveyle aram iyidir ailecek iyidir bizim evde haftada 20 kilo meyve yenir:roflol:
tabiki canım sen diyetisyenin dediklerini aynen uygula çokta iyi gidiyorsun zaten belki ilerleyen haftalarda bende uygularım benim bir akrabam var yurtdışında birkaç sene önce bu gevreklerin çeşitlerini(meyveli kakaolu gibi) günde 2 öğün yiyerek 20 kilo falan verdi işe yarıyor demekki diyetisyende vermiş bende ona özenip almıştım bir iki defa yedim paketin geri kalanı bayatladı:tomato: sen devam et canımaslında bende hiç alışık değilim bu gevreklere ama işte diyetisyen tutturdu illa 2 gün yiyeceksin diye ondan yoksa peynir ekmek yumurtanın yerini tutarmı hiç.
afiyet olsun canım herzamanki gibi ölçülüalkisalkisalkis iyi gezmeleropuyorumnanaktankızlar akşam menümü yazıp hemen çıkmam lazım çocuklar durdurmuyor illa anneannelerine gidecekler.
1.5 kaşık kapuska
1.5 baget kadar tavuk eti
5-6 kaşık yoğurt
1 kornişon
1 çatal saray lokumu tatlısı
100 ml kadar su
kaçamak mııı:kedi: 21:30 dan sonra 3 saat doldu diye bişeyler yedim ama yemesemiydim? 1 mandalin 1 tane üzüm 2 kepekli bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan şekersiz kış çayı çokmu olmuşmavlicim nasılsın ?
akşam yemeğinden sonra kaçamak yok değil mi ?
kaçamak mııı:kedi: 21:30 dan sonra 3 saat doldu diye bişeyler yedim ama yemesemiydim? 1 mandalin 1 tane üzüm 2 kepekli bisküvi 2 kuru kayısı 1 fincan şekersiz kış çayı çokmu olmuş
bence hayır kilo aldıracak şeyler değil bunlar ilahikaydirigubbakcemile3
afiyet olsun
bende biran çok kaçırdım diye korktum neyse 2 mil lesliyle yürüdüm 50 mekik çektim geldim fazla olsada erimiştir heraldesositososito bende bugün 2 litre su içtim :lepi:
hadi ben çıkıyorum arkadaşlar iyi geceler Allah'a emanet olun sabah görüşürüzopuyorumnanaktan
günaydin canim..sen yazdiktan sonra ben cikmisim sanirim...bende su an yesil cay iciyorum tadi hic hos deyil ama mecburuz...biraz sonrada leslie yapcammerhaba baklava nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?